مآجرآهآی من و نهآیی
-
@Kosar-Kelyabi
اکثرا همینو نوشتن:/
-
@Kosar-Kelyabi
فقط همینو غلط نوشتی؟
-
@Kosar-Kelyabi
فقط همینو غلط نوشتی؟
reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@Kosar-Kelyabi
فقط همینو غلط نوشتی؟
با یه ۲۵ از املاو فک کنم یه ۲۵ صدم دیگه ... البته معنیا رو مثل خود پاسخ نامه ننوشتم اگه قبول کنن اونا رو میشم نوزده
-
reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@Kosar-Kelyabi
فقط همینو غلط نوشتی؟
با یه ۲۵ از املاو فک کنم یه ۲۵ صدم دیگه ... البته معنیا رو مثل خود پاسخ نامه ننوشتم اگه قبول کنن اونا رو میشم نوزده
@Kosar-Kelyabi
ایول
-
@Kosar-Kelyabi
ایول
-
@Kosar-Kelyabi تنکس
-
@Kosar-Kelyabi تنکس
-
81Sobhan خابم برد
اول دوست داشتم مددکاری بخونم ولی پشیمون شدم الان واقن هدفی ندارمreyhanehbayat خوب ی هدف واس خودت انتخاب کن هدف به آدم روحیه میده
-
@Kosar-Kelyabi پاسخ سوال بسی سخت است
-
reyhanehbayat خوب ی هدف واس خودت انتخاب کن هدف به آدم روحیه میده
81Sobhan دوص دارم ب علوم تغذیه فکر کنم ولی هیچ اطلاعاتی ازش ندارم:/
امتحانا نهایی رو بدم انشالله شروع میکنم ب کنکور خوندن امسال نشد سال بعد حتما سعی میکنم قبول شم -
امتحانا نهایی رو بدم انشالله شروع میکنم ب کنکور خوندن امسال نشد سال بعد حتما سعی میکنم قبول شمreyhanehbayat ایشالا موفق باشی
ولی ی سوال : چجوری رشته ای که اطلاعاتی ازش نداری دوس داری قبول شی -
81Sobhan من از دیشب تصمیم گرفتم تمام سیعمو بکم حالا دیگه هرچی شد
از این بهتره که عذاب وجدان داشته باش81Sobhan من مطمنم موفق میشی یه حس خوبی دارم بت
-
من حقیقتش یه اشتباه بزرگ تو زندگیم کردم و اونم اینه که صفر تا صد اقای ثابتی رو دیدم ولی جزوشو ننوشتم برا همین بعد نهایی میخوام حتمن کارگاه اقای امینی رو ببینم ولی حقیقتا میترسم تموم نشه
@Kosar-Kelyabi خوب شد گفتی منم مثلثاتش مونده باید تمومش کنم
-
reyhanehbayat ایشالا موفق باشی
ولی ی سوال : چجوری رشته ای که اطلاعاتی ازش نداری دوس داری قبول شی81Sobhan
منم دیگع کلا عجیبم
-
امتحانا نهایی رو بدم انشالله شروع میکنم ب کنکور خوندن امسال نشد سال بعد حتما سعی میکنم قبول شمreyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
امتحانا نهایی رو بدم انشالله شروع میکنم ب کنکور خوندن امسال نشد سال بعد حتما سعی میکنم قبول شمانشاالله همین امسال بهترین اتفاق زندگیت برات میوفته