لطفا راهنماییم کنین
-
Laynad نمیدونم ، من چون کنکوری هستم پایه کنکورش رو انتخاب کردم ، برای همین به مطالب هر سه پایه دسترسی دارم ، در مورد پایه های دیگه نمیدونم که میتونن دسترسی داشته باشن یا نه
-
my name خیلی ممنون
-
سلام
اپلیکیشن گاجینو رو دانلود کنید ، میتونید با پکیج یک سالشو با مبلغ ۳۰۰ هزار تومان بخرید و آزمون های برنامه ای گاج رو بعدازظهر همون روز به صورت آنلاین شرکت کنید و براتون کارنامه هم صادر میشه ، علاوه بر آزمون ها ، امکانات دیگه ای هم داره مثل دانلود کتاب های گاج و طراحی آزمون و ...هیچ وقت هم فکر نکن با شرایطی که داری امکانِ موفقیتت کمه، یه رتبه برتر می شناسم که شرایطش مثل شما بود و به گفته ی خودش همه ی کتاباش به جز کتاب تست دینیش دست دوم بود،ساعت مطالعه ش به طور میانگین ۸ ، بدون مشاور ، فقط خودش خوند و الان دانشجوی پزشکی دانشگاه تهرانه
فقط خودت رو باور کن ، خودت رو با کسی مقایسه نکن و نهایت تلاشت رو بکن ، از حاشیه هم به دور باش
برات آرزوی موفقیت روزافزون رو دارمدیوار خیلی ممنونم از امیدواریتون، و ممنون بخاطر راهنماییتون
من شاید دیر شروع کردم ولی یه نقطه قوت دارم نسبت به خیلی از کسایی که میشناسم: اونم اینه امیدوار تلاشمو ادامه میدم و جا نمیزنم، و فاز منفی نمیگیرم:) پس میتونم:)
و امیدوارم همه بچه های الایی به هدفشون برسن،
و همه در کنار هم برای توسعه عدالت آموزشی تلاش کنیم،
و دست دانش آموزایی مثل من و خیلیای دیگه رو بگیریم،
و این دنیا رو قشنگ تر کنیم -
سلام. من دهم و یازدهم هیچی نخوندم کنکوری، ولی شروع کردم از زیست دهم و با کلیپ ها و کارگاه تست های آقای موقاری میرم جلو، و میخوام ادامش بدم و با برنامه ای که ریختم تقریبا تا اواسط خرداد شاید بتونم کتابای دهمو یازدهم رو ببندم و شهریور فقط تست بزنم، ولی خب چون از اول دهم شروع نکردم و تازه شروع میکنم ترس از موفق نشدن رو هم دارم، و به خاطر اینکه بابام کارگر هست و درآمدش به این چیزا نمیرسه، نمیتونم توی آزمون های آزمایشی شرکت کنم و مشاور بگیرم، و چون برای دهم کتاب تست نخریدم و الان هم دستمون خالیه موقتی تستای زیست دهم رو دانلود کردم و میزنمشون... یعنی با برنامه ای که خودم ریختم برم جلو، میتونم کنکور قبول بشم؟؟؟
اینکه چطوری باید برنامه بچینم، و اینکه ساعت مطالعه از همون اول بالا باشه یا چطوری؟؟؟ من از هیچکدوم اینا سر در نمیارم ممنون میشم راهنمایی کنین.
درضمن وضع درسیم خوبه وضع هوشیمم معمولیه و درس میخونم(البته برای مدرسه ها چون تو ازمونی شرکت نکردم) نتیجه های خیلی خوبی میگیرم.
ممنون میشم راهنماییم کنین دوستان.Zahra Mohammadi 1 سلام.میشه منو فالو کنی.لطفا
-
Zahra Mohammadi 1 سلام.میشه منو فالو کنی.لطفا
Fatemeh H 0 سلام چشم