دی وی دی های موسسه کنکور اسان است
-
سلام دوست عزیز. به هییییییچ وجه وقتتو تلف نکن. من خودم داشتم به شدت مزخرفه و فقط وقتت گرفته میشه. به نظرم از همین فیلمای آلا استفاده کن که واقعا باعث پیشرفتت میشه و اصلا سراغ فیلمای این موسسه نرو.
-
سلام
دوستان گفتن منم میگم
اولا که واسه درسهای تخصصی مثل زیست و ریاضی با وجور آقای موقاری و امینی راد و ثابتی واقعا دیگ نیاز به دبیری نیست فقط میمونه تست و تکرار خودت
من فیلمای حرف آخرو ک گرفتم از یکی از دوستام ک ببینم چجوریه ارزش داره بگیرم یانه واقعا دیدم که نداره
ینی از هیچی بهتره ولی خب آلا از اون خیلی بهتره و دبیرای آلا نکات ریز تری رو میگن
هزینه هاشونم واقعا زیاده
بابات مشاور هم به کسی ک اطمینان داری میتونی اولش مشاور بگیری بعد که راه افتادی خودت بهتر از همه میفهمی که چیو باید بخونی چجوری بخونی
من خودم به شخصه اصلا یه عادتایه مزخرفی داشتم 3 ماه پارسال یه مشاور مطمعن داشتم که راه افتادم دیگ برنامه هامو خودم نوشتم فقط با رفتن پیش ایشون بعضی عادت ها و اخلاقای بدمو کنار گذاشتم مثل وسواس تو مطالعه و خواب زیاد و این چیزا
بعدش دیگ هر روز فقط اعصاب خورد کنی بود واسم
بنظر من تو انجمن هم به اندازه کافی هستن کسایی ک بخوای ازشون کمک بگیری و باز هم نیاز واجب نداری به مشاور به شرط اینک واقعا بخوای بخونی
چون دیدم کسی ک رتبه ی 3 رقمی آورد تو تجربی اصلا مشاور نداشت
تو مدرسشون داشتن ک اونم اصلا به حرفاش گوش نمیکرد