دی وی دی های موسسه کنکور اسان است
-
سلام دوستان من چند روز پیش از گیلنا یک پکیج یازدهم خریدم میخواستم ببینم دیدن این دی وی دی ها به نظرتون تاثیری در تقویت تست زنیم داره
-
سلام دوستان من چند روز پیش از گیلنا یک پکیج یازدهم خریدم میخواستم ببینم دیدن این دی وی دی ها به نظرتون تاثیری در تقویت تست زنیم داره
ابوالفضل مرتضوی
بیشتر تاثیرش بر خالی کردن جیب شماست نه افزایش یادگیری -
ابوالفضل مرتضوی
آخه من توی یه طرح شرکت کردم بعضی از بچه ها که سال
ترازشون تا ۷۰۰۰ هم رسید اما من روی ترازم که تو امسال ۵۷۰۰ بود هنوز هیچ پیشرفتی نداشتم البته برنامه هم میدن اما بعضی از بچه ها خیلی موفق تر ازمن عمل کردن ولی من تعداد تستام به نسبت قبل بهتر شده اما هنوز به وضعیت مطلوب نرسیده -
ابوالفضل مرتضوی
ترازشون تا ۷۰۰۰ هم رسید اما من روی ترازم که تو امسال ۵۷۰۰ بود هنوز هیچ پیشرفتی نداشتم البته برنامه هم میدن اما بعضی از بچه ها خیلی موفق تر ازمن عمل کردن ولی من تعداد تستام به نسبت قبل بهتر شده اما هنوز به وضعیت مطلوب نرسیدهابوالفضل مرتضوی در دی وی دی های موسسه کنکور اسان است گفته است:
ابوالفضل مرتضوی
ترازشون تا ۷۰۰۰ هم رسید اما من روی ترازم که تو امسال ۵۷۰۰ بود هنوز هیچ پیشرفتی نداشتم البته برنامه هم میدن اما بعضی از بچه ها خیلی موفق تر ازمن عمل کردن ولی من تعداد تستام به نسبت قبل بهتر شده اما هنوز به وضعیت مطلوب نرسیدهاز فیلم های الا چی از اونا استفاده کردی ؟
-
ابوالفضل مرتضوی در دی وی دی های موسسه کنکور اسان است گفته است:
ابوالفضل مرتضوی
ترازشون تا ۷۰۰۰ هم رسید اما من روی ترازم که تو امسال ۵۷۰۰ بود هنوز هیچ پیشرفتی نداشتم البته برنامه هم میدن اما بعضی از بچه ها خیلی موفق تر ازمن عمل کردن ولی من تعداد تستام به نسبت قبل بهتر شده اما هنوز به وضعیت مطلوب نرسیدهاز فیلم های الا چی از اونا استفاده کردی ؟
@Kosar-Kelyabi نه هنوز
-
@Kosar-Kelyabi نه هنوز
ابوالفضل مرتضوی
چه پایه ای هستی ؟ -
@Kosar-Kelyabi نه هنوز
ابوالفضل مرتضوی این طرح هم ۶۹۰۰ قیمتشه یک بخش چند روز پیش واسه یازدهم، یه بخش واسه دهم که هفته اینده باید بگیرم چون طبق برنامه باید از اول تیر شروع کنم جمع بندی دهم و بخش اخرش هم اخر شهریور ارسال میشه
من سردرگمم که از کتاب و موسسه الا استفاده کنم یا از گیلنا -
ابوالفضل مرتضوی این طرح هم ۶۹۰۰ قیمتشه یک بخش چند روز پیش واسه یازدهم، یه بخش واسه دهم که هفته اینده باید بگیرم چون طبق برنامه باید از اول تیر شروع کنم جمع بندی دهم و بخش اخرش هم اخر شهریور ارسال میشه
من سردرگمم که از کتاب و موسسه الا استفاده کنم یا از گیلناابوالفضل مرتضوی
ببین برادر به نظرم تمام اون پکیج ها رو بریز دور از پایه شروع کن به دیدن فیلم های الا -
ابوالفضل مرتضوی
چه پایه ای هستی ؟@Kosar-Kelyabi یازدهم ریاضی
-
هم دبیر های الا خیلیییییییی بهترن از سایر کسایی که ادعا میکنند استادن هم اینکه کاملا رایگانه -
ابوالفضل مرتضوی
ببین برادر به نظرم تمام اون پکیج ها رو بریز دور از پایه شروع کن به دیدن فیلم های الا@Kosar-Kelyabi راجع به مشاور چکار کنم؟ مشاور بگیرم یا نه؟
-
هروقت صفر تا صد ها رو دیدی برو سراغ کارگاه نکته وتست
به شدت به تست زنی کمک میکنه -
خیرر
-
@Kosar-Kelyabi راجع به مشاور چکار کنم؟ مشاور بگیرم یا نه؟
ابوالفضل مرتضوی
من به کسی مشاور پیشنهاد نمیکنه چون از نظرم تا خودت نخوای مشاور نمیتونه برای تو کاری انجام بده
به نظرم خودت بشین وقت بزار حتی اگه یه ماهم طول کشید ایرادی نداره ... مطمئن باش اینکه خودت برای خودت برنامه بریزی خیلی بهتره -
ابوالفضل مرتضوی
بیشتر تاثیرش بر خالی کردن جیب شماست نه افزایش یادگیری@Kosar-Kelyabi موافقم بشدت
چون خودم تو دام اینا افتادم -
من سردرگمم که از کتاب و موسسه الا استفاده کنم یا از گیلناابوالفضل مرتضوی قیمتش چنده؟
-
ابوالفضل مرتضوی
من به کسی مشاور پیشنهاد نمیکنه چون از نظرم تا خودت نخوای مشاور نمیتونه برای تو کاری انجام بده
به نظرم خودت بشین وقت بزار حتی اگه یه ماهم طول کشید ایرادی نداره ... مطمئن باش اینکه خودت برای خودت برنامه بریزی خیلی بهتره@Kosar-Kelyabi ممنون از همگی تون بابت مشاورتون
-
@Kosar-Kelyabi موافقم بشدت
چون خودم تو دام اینا افتادم@جهاد در دی وی دی های موسسه کنکور اسان است گفته است:
@Kosar-Kelyabi موافقم بشدت
چون خودم تو دام اینا افتادمبله متاسفانه من هم در دامشون بودم حتی مشاورشون هم گرفتم ولی چیز هایی ازشون دیدم که حالمو بد کرد و خداروشکر زود الا رو پیدا کردم