دی وی دی های موسسه کنکور اسان است
-
@جهاد شیش میلیون ونهصد تومن البته هنوز دو وسیصد تومن دادم طبق برنامه باید قبل از ارسال بقیه پکیج بفرستم
ابوالفضل مرتضوی در دی وی دی های موسسه کنکور اسان است گفته است:
@جهاد شیش میلیون ونهصد تومن البته هنوز دو وسیصد تومن دادم طبق برنامه باید قبل از ارسال بقیه پکیج بفرستم
یااا خداا بعد الا کل پکیچ تجربی با تخفیف نهصد تومنه تازه فیلم رایگان هم داره و نیازی نیست اینو بخری ولی بازم دوستان میگن قیمتش بالاست
-
ابوالفضل مرتضوی
اوههه داداش اگه خر پولی که هیچ جیب اونا رو پر کن
وگ رنه اینجلا همه چی رایگانه
همایشم اولش 50 درصد تخفیف داشت میشد 750000 تومن اونم کل 10-11-12@جهاد در دی وی دی های موسسه کنکور اسان است گفته است:
ابوالفضل مرتضوی
همایشم اولش 50 درصد تخفیف داشت میشد 750000 تومن اونم کل 10-11-12 -
بنظر من اول ببینین کدوم درسا رو با خوندن خودتون یاد نمیگیرین بعدش از فیلمای آلاء استفاده کنین
-
ابوالفضل مرتضوی
همایشم اولش 50 درصد تخفیف داشت میشد 750000 تومن اونم کل 10-11-12@جهاد نه خدایی اخه مشکل منم همینه که نخوام تو این راه کلی سرمایه بزارم خودت باید درک کنی وضع پدر ومادرا رو و اینا که مخ میزنن از موسسات
-
بنظر من اول ببینین کدوم درسا رو با خوندن خودتون یاد نمیگیرین بعدش از فیلمای آلاء استفاده کنین
@f-noori7979 ممنون من فقط بعضی از دروس اختصاصی مثل ریاضیات رو نمیتونم به خوبی تست بزنم وگرنه از لحاظ بقیه دروس میتونم
-
@f-noori7979 ممنون من فقط بعضی از دروس اختصاصی مثل ریاضیات رو نمیتونم به خوبی تست بزنم وگرنه از لحاظ بقیه دروس میتونم
برای دروس اختصاصی آلاء دبیرای خیلی خوبی داره
-
برو فیلمای استاد ثابتی رو ببین
-
ابوالفضل مرتضوی ریاضی
سلطانش استاد ثابتیه
حیف نی ثابتی عزیز رو ول کنی بچسبی به چرندیات بقیه موسسات -
سلام دوست عزیز. به هییییییچ وجه وقتتو تلف نکن. من خودم داشتم به شدت مزخرفه و فقط وقتت گرفته میشه. به نظرم از همین فیلمای آلا استفاده کن که واقعا باعث پیشرفتت میشه و اصلا سراغ فیلمای این موسسه نرو.
-
سلام
دوستان گفتن منم میگم
اولا که واسه درسهای تخصصی مثل زیست و ریاضی با وجور آقای موقاری و امینی راد و ثابتی واقعا دیگ نیاز به دبیری نیست فقط میمونه تست و تکرار خودت
من فیلمای حرف آخرو ک گرفتم از یکی از دوستام ک ببینم چجوریه ارزش داره بگیرم یانه واقعا دیدم که نداره
ینی از هیچی بهتره ولی خب آلا از اون خیلی بهتره و دبیرای آلا نکات ریز تری رو میگن
هزینه هاشونم واقعا زیاده
بابات مشاور هم به کسی ک اطمینان داری میتونی اولش مشاور بگیری بعد که راه افتادی خودت بهتر از همه میفهمی که چیو باید بخونی چجوری بخونی
من خودم به شخصه اصلا یه عادتایه مزخرفی داشتم 3 ماه پارسال یه مشاور مطمعن داشتم که راه افتادم دیگ برنامه هامو خودم نوشتم فقط با رفتن پیش ایشون بعضی عادت ها و اخلاقای بدمو کنار گذاشتم مثل وسواس تو مطالعه و خواب زیاد و این چیزا
بعدش دیگ هر روز فقط اعصاب خورد کنی بود واسم
بنظر من تو انجمن هم به اندازه کافی هستن کسایی ک بخوای ازشون کمک بگیری و باز هم نیاز واجب نداری به مشاور به شرط اینک واقعا بخوای بخونی
چون دیدم کسی ک رتبه ی 3 رقمی آورد تو تجربی اصلا مشاور نداشت
تو مدرسشون داشتن ک اونم اصلا به حرفاش گوش نمیکرد