پلانر یا همون دفتر برنامه تجربی
-
سلام دوستان کسی دفتر برنامه ای داره که تمام تست ها و ساعات نوع کتاب استفاده شده و حتی فیلم ها در اون ذکز شده باشه بعد سات احتمالی مطالعه و ساعت انجام شده مطالعه هم داشته باشه دوستان هر دفتر برنامه ای دارن زیر تایپک بزارن خودم کاملش میکنم
-
-
سلام دوستان کسی دفتر برنامه ای داره که تمام تست ها و ساعات نوع کتاب استفاده شده و حتی فیلم ها در اون ذکز شده باشه بعد سات احتمالی مطالعه و ساعت انجام شده مطالعه هم داشته باشه دوستان هر دفتر برنامه ای دارن زیر تایپک بزارن خودم کاملش میکنم
علی فریسات منظورم دفتر خام هست
-
دوستان رو تگ کردم اگه داشته باشن بهتون پاسخ میدن
-
سلام. بنده دفتر برنامه ریزی ب روش مهندس جوکار رو دارم اگر اشتباه نکنم بیشتر مطالبی ک دنبالشین رو داره. سعی میکنم عکسشو بزارم..
-
-
Kosar yalaliii توضیحات هر قسمت رو واستون الان میفرستم
-
این پست پاک شده!
-
Kosar yalaliii توضیحات هر قسمت رو واستون الان میفرستم
-
چیزی ک نیازه اضافه کنین ذکر کردن منبع کمک درسیتون و یادداشت جمع کل تست روزانه هستش
-
Kosar yalaliii خیلی ممنون بابت عکسهاتون من خودم خواستم بخرم ولی اونطوری که شنیدم برای سال تحصیلیه نه تابستان درسته؟
-
Kosar yalaliii خیلی ممنون بابت عکسهاتون من خودم خواستم بخرم ولی اونطوری که شنیدم برای سال تحصیلیه نه تابستان درسته؟
علی فریسات سلام.ببینید هیچ فرقی نمیکنه بنظرم. .بعدشم این دفتر واس کل سال کنکور هس یعنی از تیر تا خرداد سال بعد واسش جدول و امکانات دیگه گذاشتن..
-
@Yalali-Kosar سلام خوب این کتاب برای یکسال هست و در دو نمونه است که یکیش مخصوص دهم تجربی و دیگری آزاد هست ماله شما کدومه؟
-
@Yalali-Kosar سلام خوب این کتاب برای یکسال هست و در دو نمونه است که یکیش مخصوص دهم تجربی و دیگری آزاد هست ماله شما کدومه؟
علی فریسات شما کنکوری هستین یا پایه ایین هنوز؟
-
@Yalali-Kosar فرقشون فقط برنامه ازمون گاج هست؟
-
@Yalali-Kosar فرقشون فقط برنامه ازمون گاج هست؟
علی فریسات بله آزمون خب برای پایه ها فرق میکنه..مثلا برنامه ازمون واس دهمیا فرق میکنه با یازدهمیا. .و یا کنکوری ها
-
@Yalali-Kosar 10 تجربی
-
@Yalali-Kosar منظورم اینکه من اگر کتاب دهم رو بگیرم اون هفته ها رو پر نکنم مشکلی پیش نمیاد