جوابگویی سوالات شما
-
nima H
یه سوال زیست
من یه جا خوندم که کبد و کیسه صفرا و پانکراس جزو دستگاه گوارش نیستن
ولی داخل یه کتاب دیگه نوشته هستن
شما میدونی آخر کدومه؟Yas Karimi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H
یه سوال زیست
شما میدونی آخر کدومه؟نیستن اینا
اینا توی گوارش کمک میکنند و از اندام های گوارشی نیستند توی کتاب نوشته -
nima H
یه سوال زیست
شما میدونی آخر کدومه؟Yas Karimi نه اگه منظورتون فاگوعه گفته بود پانکراس و کبد و صفرا جزو لوله گوارش نیستند ولی جزوی از دستگاه گوارش اند!
-
Yas Karimi نه اگه منظورتون فاگوعه گفته بود پانکراس و کبد و صفرا جزو لوله گوارش نیستند ولی جزوی از دستگاه گوارش اند!
Mahan Xodayi
اها
ممنون -
Yas Karimi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H
یه سوال زیست
شما میدونی آخر کدومه؟نیستن اینا
اینا توی گوارش کمک میکنند و از اندام های گوارشی نیستند توی کتاب نوشتهHesam Mohammadi
ممنون -
Yas Karimi نه اگه منظورتون فاگوعه گفته بود پانکراس و کبد و صفرا جزو لوله گوارش نیستند ولی جزوی از دستگاه گوارش اند!
Mahan Xodayi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
کتاب ذکری از دستگاه گوارشم نکرده فقط گفته با لوله گوارش مرتبط اند
-
nima H
یه سوال زیست
شما میدونی آخر کدومه؟Yas Karimi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H
یه سوال زیست
شما میدونی آخر کدومه؟دستگاه گوارش از لوله گوارش و غدد گوارشی تشکیل شده
کبد و کیسه صفرا و پانکراس جزء لوله گوارش نیستن ولی جزء دستگاه گوارش هستن چون غدد گوارشی ان -
nima H
یه سوال زیست
کبد و کیسه صفرا و پانکراس جزء لوله گوارش نیستن ولی جزء دستگاه گوارش هستن چون غدد گوارشی انnima H در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H
یه سوال زیست
کبد و کیسه صفرا و پانکراس جزء لوله گوارش نیستن ولی جزء دستگاه گوارش هستن چون غدد گوارشی اندونستن اینکه جزو دستگاه گوارش اند نیازی نیست درسته؟!
-
nima H در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H
یه سوال زیست
کبد و کیسه صفرا و پانکراس جزء لوله گوارش نیستن ولی جزء دستگاه گوارش هستن چون غدد گوارشی اندونستن اینکه جزو دستگاه گوارش اند نیازی نیست درسته؟!
Hesam Mohammadi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H
یه سوال زیست
عزیز متن کتابه :|
نیازه اتفاقا -
nima H
یه سوال زیست
عزیز متن کتابه :|
نیازه اتفاقا -
nima H تو کتاب گفته فقط که مرتبط با لوله گوارشند
خط اول و دوم پاراگراف اول صفحه 20 زیست دهم کنکور 99 و 400: در گذشته آموختید که دستگاه گوارش از لوله گوارش و اندام های مرتبط با آن تشکیل شده است
خط اول و دوم پاراگراف دوم صفحع 20 زیست دهم کنکور 99 و 400: غده های بزاقی، پانکراس (لوزالمعده)، کبد و کیسه صفرا با لوله گوارش مرتبط اند و ترشحات خود را به درون آن میریزند. این ترشحات در گوارش غذا نقش دارند.از این واضح تر نداریم دیگه
-
خط اول و دوم پاراگراف اول صفحه 20 زیست دهم کنکور 99 و 400: در گذشته آموختید که دستگاه گوارش از لوله گوارش و اندام های مرتبط با آن تشکیل شده است
خط اول و دوم پاراگراف دوم صفحع 20 زیست دهم کنکور 99 و 400: غده های بزاقی، پانکراس (لوزالمعده)، کبد و کیسه صفرا با لوله گوارش مرتبط اند و ترشحات خود را به درون آن میریزند. این ترشحات در گوارش غذا نقش دارند.از این واضح تر نداریم دیگه
-
nima H آره از قبل تو مقدمه بود درسته
ممنونHesam Mohammadi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H آره از قبل تو مقدمه بود درسته
ممنونخواهش میکنم عزیز
موفق باشی -
کسی هست من سوال بپرسم ؟
-
سلام یه سوال
من کتاب زیست شناسی مهر و ماه و دارم گفته کبسول بومن و لوله پیچ خورده(نزدیک_دور) داخل بخش قشری و قوس هنله داخل بخش مرکزی (همه نفرون ها)
اما اقای موقاری گفتن این نوع نفرون ۲۰ درصد و تشکیل میدن و ۸۰ درصد دیگه همه اعضای نفرون داخل بخش قشری ان الان کدوم درسته؟ -
کسی هست من سوال بپرسم ؟
-
سلام یه سوال
من کتاب زیست شناسی مهر و ماه و دارم گفته کبسول بومن و لوله پیچ خورده(نزدیک_دور) داخل بخش قشری و قوس هنله داخل بخش مرکزی (همه نفرون ها)
اما اقای موقاری گفتن این نوع نفرون ۲۰ درصد و تشکیل میدن و ۸۰ درصد دیگه همه اعضای نفرون داخل بخش قشری ان الان کدوم درسته؟Mono در جوابگویی سوالات شما گفته است:
سلام یه سوال
اما اقای موقاری گفتن این نوع نفرون ۲۰ درصد و تشکیل میدن و ۸۰ درصد دیگه همه اعضای نفرون داخل بخش قشری ان الان کدوم درسته؟حرف جناب موقاری درسته داریم اینمورد رو که کلا همه تو بخش قشری باشه و عمدتا اینطوره
-
Mono در جوابگویی سوالات شما گفته است:
سلام یه سوال
اما اقای موقاری گفتن این نوع نفرون ۲۰ درصد و تشکیل میدن و ۸۰ درصد دیگه همه اعضای نفرون داخل بخش قشری ان الان کدوم درسته؟حرف جناب موقاری درسته داریم اینمورد رو که کلا همه تو بخش قشری باشه و عمدتا اینطوره
Hesam Mohammadi پس خدایا به حق این روزا مشکلات کمک اموزشی هارو رفع بفرما
-
عاقا هرکی میتونه یکم یاری کنه من یکم درگیر شدم امروز
طبق متن کتاب سه بعدی نشر الگو ص ۵۸ گفته از لایه بیرونی تا زیرمخاطی رشته های عصبی دیده میشه ولی تو پاسخ تست شماره ۶۸ همون بخش گفته شده که عصب فقط در ماهیچه ای و زیرمخاطی هست و اسمی از لایه بیرونی برده نشده
البته تو کارگاه تست استاد امینی ایشون گفتن که بافت مخاطی هم میتوته عصب داشته باشه ولی عصب روده ای ، حالا تکلیف چیع ؟سوال بعدی
تو یکی از تستا باز گفته شده که لایه ی پیوندی خارجی لوله گوارش بخشی از صفاقه ولی خب ما میدونیم که مری که جز لوله گوارشه فقط بخش کمیش تو صفاق هست و بقیش بالای دیافراگم و خارج از صفاقه -
کسی هست من سوال بپرسم ؟
-
عاقا هرکی میتونه یکم یاری کنه من یکم درگیر شدم امروز
طبق متن کتاب سه بعدی نشر الگو ص ۵۸ گفته از لایه بیرونی تا زیرمخاطی رشته های عصبی دیده میشه ولی تو پاسخ تست شماره ۶۸ همون بخش گفته شده که عصب فقط در ماهیچه ای و زیرمخاطی هست و اسمی از لایه بیرونی برده نشده
البته تو کارگاه تست استاد امینی ایشون گفتن که بافت مخاطی هم میتوته عصب داشته باشه ولی عصب روده ای ، حالا تکلیف چیع ؟سوال بعدی
تو یکی از تستا باز گفته شده که لایه ی پیوندی خارجی لوله گوارش بخشی از صفاقه ولی خب ما میدونیم که مری که جز لوله گوارشه فقط بخش کمیش تو صفاق هست و بقیش بالای دیافراگم و خارج از صفاقه@Dr-Rashidi
Hesam Mohammadi
nima H
Bio