دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
جوابگویی سوالات شما
-
._fatemeh_. در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H سلام ببخشید انزیم اندراز کربنیک تو غشای گلبول قرمز کرنیک اسید رو میسازه یا تو سیتوپلاسمش؟
درون گویچه قرمز میسازش
و همونجا هم به صورت خود به خودی به بیکربنات و یون هیدروژن تجزیه میشه
هیدروژن تو گویچه قرمز باقی میمونه
بیکربینات از گلبول قرمز خارج و وارد خوناب میشه -
این پست پاک شده!
-
._fatemeh_. در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H خب درونش تو سیتوپلاسمه یا تو غشای سول.
تو کتاب کلمه غشا ذکر نشده
گفته در گویچه قرمز
شما هم سیتوپلاسم رو حساب کنید -
سلام انزیم لیپاز معده تری گلیسیرید رو گوارش میده و توانایی گوارش و تبدیل اون به مونومرش رو داره یا فقط ریزش میکنه؟
-
fatemeh ganj سلام . وقت تون سرشار از فرصت های طلایی
طبق صفحه 23 کتاب چاپ 98 آنزیم های لیپاز تری گلیسرید ها رو به واحد های سازنده شان تجزیه می کنند .
پس یعنی آن ها را به مونومر ها تبدیل می کنند . -
fatemeh ganj در جوابگویی سوالات شما گفته است:
سلام انزیم لیپاز معده تری گلیسیرید رو گوارش میده و توانایی گوارش و تبدیل اون به مونومرش رو داره یا فقط ریزش میکنه؟
طبق متن کتاب آنزیم لیپاز لوزالمعده و روده باریک هردو توانایی ایجاد مونومر رو دارن
-
fatemeh ganj در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H معده؟
تو کتاب نیست ولی صرفا جهت اطلاعتون لیپاز معده مونومر نمیسازه
-
nima H اما دبیر ما می گفتند که هر جا اسمی از آنزیم ها شنیدید یعنی در آن محل گوارش شیمیایی رخ داده است . طبق تعریف کتاب گوارش شیمیایی یعنی تبدیل پلی مر به مونومر . پس میتوان نتیجه گرفت لیپاز پلی مر را به مونومر تبدیل می کند ؟؟؟
-
r sh در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H اما دبیر ما می گفتند که هر جا اسمی از آنزیم ها شنیدید یعنی در آن محل گوارش شیمیایی رخ داده است . طبق تعریف کتاب گوارش شیمیایی یعنی تبدیل پلی مر به مونومر . پس میتوان نتیجه گرفت لیپاز پلی مر را به مونومر تبدیل می کند ؟؟؟
بله هرجا اسمی از آنزیم شنیدین یعنی گوارش شیمیایی و گوارش شیمیایی به معنی تبدیل مولکول های درشت تر به مولکول های کوچکتر هست، نه الزاما مونومر ها
-
r sh در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H خیلی متشکرم . متوجه اشتباهم شدم .
خواهش میکنم
موفق باشید -
امین شیری در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H
آیا کتاب درسی سال دهم چاپ ۹۷ با چاپ ۹۶ تفاوتی داره؟
چون من کتاب پایه زیست خیلی سبز دارم که روش زده کنکور ۹۹ ولی ۱۴۰۰ هستم.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید؟کتاب دهم کنکور ۹۹ و ۴۰۰ یکی هستن
خیالتون راحت -
سلام....
سوال ۲۹ میشع ی توضیح بدین خب مگه نگفته فاقد قدرت مگه تو حبابک قدرت ساخت مخاطی رو دارع..!؟درسته قدرت ساخت سورفاکتانتو ندارع ولی ماده مخاطم نمیتونه که ترشح کنه:/