Screenshot_2025-01-01-23-27-53-938_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-01-23-28-26-076_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 10منظورش آکسون ولی چرا باید غلط باشه پایانه اکسونی انشعاب داره و جز آکسون یا من منظور این سوال نمیفهمم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام
صورت تست این هست:
کدام گزینه درباره ی مراحل همانند سازی درست است؟
و گزینه ی جواب میشه:
آنزیم شکننده ی پیوند های هیدروژنی، فقط به بخش های فاقد پروتئین دنا وصل می شوند.
پاسخنامه در ادامه برای این گزینه بیان کرده:
آنزیم هلیکاز فقط پس از جدا شدن پروتئین های همراه دنا به آن وصل می شود.
سوال من اینه منظورش از فاقد پروتئین
اینه که هیچ پروتئینی نباشه یا فقط هیستون؟
چون تو متن کتاب داریم که: قبل همانند سازی دنا باید پیچ و تاب فامینه، باز و پروتئین های همراه آن یعنی هیستون ها از آن جدا شوند.
(تست از آزمون ماز هستش)
@دوازدهم @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
جوابگویی سوالات شما
-
maryam111 در جوابگویی سوالات شما گفته است:
نوار قلب برای موقعی هست که داره پیام منتشر میشه درسته؟؟ینی مثلا وقتی بطن درحال انقباضه موج Tداره تشکیل میشه آره؟
نه الزاما
-
r sh در جوابگویی سوالات شما گفته است:
چرا در همه تصاویر پمپ سدیم _ پتاسیم را در قسمتی قرار دادند که حالت سر تخم مرغ را دارد ؟
علت خاصی دارد ؟نه عزیز
یه شکل دادن همینطوری -
nima H در جوابگویی سوالات شما گفته است:
یه تست میدم با طراحی خودم
کمک درسی های مختلف بازار رو که چک کردم این مطالب داخلشون نبود. بعید میدونم تو کنکور هم بیاد ولی چون از متن و شکل های کتاب درسی برداشت میشه بهتره بدونیدچند مورد از نظر درستی یا نادرستی مشابه جمله زیر است؟
(بزرگترین اندامک در یاخته های دارای توانایی فتوسنتز، واکوئول مرکزی است)در هر...............
الف) جاندار دارای حفره گوارشی، گوارش مکانیکی دیده نمیشود.
ب) مهره دار فاقد ساز و کار تهویه ای، لوب بویایی کوچک تر از لوب بینایی است
ج) جانداری که بیشتر تبادلات گازی از طریق سطح بدن انجام میشود، لایه های شاخی پوست در اولین خط دفاعی بدن نقش دارند
د) جانداری که گویچه قرمز آن، هسته و بیشتر اندامک های خود را از دست میدهد، لقاح خارجی دیده میشود.
و) مهره دار آبزی، کوچکترین باله، یکی از باله های پشتی است.
ه) تک یاخته ای دارای واکوئول انقباضی، دیواره دیده نمیشود. -
سلام ... با توجه به اینکه ماده ی زمینه ای بافت پیوندی را خود سلول هایش می سازند ، در خون که %99 درصد سلول ها گلبول قرمز اند و سلول های قرمز بیشتر اندامک هایشان را از دست دادند ، با کدام جز خود پلاسما را می سازند ؟
-
maryam111 در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H میشه بیشتر توضیح بدین؟
البته
طبق کتاب تحریکات ایجاد شده در هر قسمت قلب باعث ثبت بخشی از نوار قلب میشود
حالا اگه تحریکی نباشه نواری قلب چیزی رو نشون نمیده و خط صاف میبینیم فقط، نه موج
مثلا در فاصله بین موج P تا شروع موج QRS پیام در گره دوم معطل میشه و میبینید که خط صاف داریم بینشون. یا در بخشی از استراحت عمومی خط صاف میبینیم
تو فیلم های ایرانی خودمون هم که تخصصشون درآوردن اشک بینندس و فقط ژانر درام خانوادگی داریم هم میبینید وقتی یکی از شخصیت های معمولا مذهبی و اصلی داستان رو تخت بیمارستان فوت میکنه نوار قلبش خط صاف نشون میده و بوق میکشه -
r sh در جوابگویی سوالات شما گفته است:
عزیز این جمله درباره پلاسمای خون که ماده زمینه ایش هست صدق نمیکنه ولی طبق متن کتاب مجبوریم بگیم درسته
-
کمک درسی های مختلف بازار رو که چک کردم این مطالب داخلشون نبود. بعید میدونم تو کنکور هم بیاد ولی چون از متن و شکل های کتاب درسی برداشت میشه بهتره بدونیدچند مورد از نظر درستی یا نادرستی مشابه جمله زیر است؟
(بزرگترین اندامک در یاخته های دارای توانایی فتوسنتز، واکوئول مرکزی است)در هر...............
ج) جانداری که بیشتر تبادلات گازی از طریق سطح بدن انجام میشود، لایه های شاخی پوست در اولین خط دفاعی بدن نقش دارند
د) جانداری که گویچه قرمز آن، هسته و بیشتر اندامک های خود را از دست میدهد، لقاح خارجی دیده میشود.
ه) تک یاخته ای دارای واکوئول انقباضی، دیواره دیده نمیشود.یه چیزی بگید شاید درست دراومد :|
-
Bio در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H گزینه د
عزیز (چند مورد درستیش یا نادرستیش شبیه این جمله هست) صورت سواله
باید عدد بگید و دلیلش -
-
ه) تک یاخته ای دارای واکوئول انقباضی، دیواره دیده نمیشود.یه چیزی بگید شاید درست دراومد :|
من مورد و رو نمیدونم ولی بقیه از نظرم غلطند
-
Hesam Mohammadi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
من مورد و رو نمیدونم ولی بقیه از نظرم غلطند
بیشتر فکر کنید
همه گزینه ها و صورت سوال از خود کتاب درسی هستن -
Hesam Mohammadi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
سوالش جون داره
سعی کردم جوری سوال بدم که خودمم نتونم حلش کنم :))