جوابگویی سوالات شما
-
Hesam Mohammadi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
یک سوال
آقا نیما روده باریک آنزیم لیپاز ترشح نمیکنه چونکه اصلا بهش توی اون شکلی که امولیسم چربی و بقیه داستانا میگه ازش یادی نکرده؟اتفاقا ترشح میکنه!
تو کتاب درسی اسمش نیومده
فقط گفته عمده گوارش چربی ها (تری گلیسرید ها) در روده توسط لیپاز لوزالمعده صورت میگیردnima H در جوابگویی سوالات شما گفته است:
یک سوال
آقا نیما روده باریک آنزیم لیپاز ترشح نمیکنه چونکه اصلا بهش توی اون شکلی که امولیسم چربی و بقیه داستانا میگه ازش یادی نکرده؟اتفاقا ترشح میکنه!
تو کتاب درسی اسمش نیومده
فقط گفته عمده گوارش چربی ها (تری گلیسرید ها) در روده توسط لیپاز لوزالمعده صورت میگیردآها بله درسته ممنون
-
سلام وقت همه بخیر
یه سوال ابهام دار میپرسم. نظرتونو بدونمحرکت رنابسپاراز در کدام مراحل از رونویسی دیده میشود؟
۱) آغاز، طویل شدن، پایان
۲) طویل شدن، پایان
۳) فقط طویل شدن
۴) نمیتوان تعیین کردپ.ن: بقیه سوالات رو فرصت پیش بیاد جواب میدم. عذر میخوام بابت تاخیر
-
سلام ...چند سوال با عنوان گیاه دو لپه ای !
منظور از هورمون بازدارنده رشد چیست؟
و اینکه اگه به صورت کد به ما بگه افزایش مصرف انرژی در یاخته های درون پوست یعنی چی؟
و سوم اینکه افزایش فشار در گیاهی که روزنه نداره می تونه باعث افزایش تعریق شه
و چهارم این که منظور از کد افزایش میزان مواد محلول در یاخته های نگهبان چیه؟@ftm-dh در جوابگویی سوالات شما گفته است:
و اینکه اگه به صورت کد به ما بگه افزایش مصرف انرژی در یاخته های درون پوست یعنی چی؟
و چهارم این که منظور از کد افزایش میزان مواد محلول در یاخته های نگهبان چیه؟- عزیز کد ها رو باید تو صورت سوال تحلیل کرد
شما صورت سوال رو با کدی که داده بفرمایید جواب میدیم - هورمون بازدارنده رشدِ کجا؟ سوالتون دام آموزشی خوبی داره. احتمالا منظورش آبسیزیک اسید بوده ولی باید صورت سوال رو بگید که بدونیم به کجا اشاره کرده
- گیاه بدون روزنه مثل چی؟
- عزیز کد ها رو باید تو صورت سوال تحلیل کرد
-
nima H
1میشه فکرکنمsaba zarei
@_fatemeh_
mardavij
@ftm-dhآفرین به این اختلاف سلیقه :))
یک و دو و سه رو گفتین
دوستان دقت کنید نوشتم سوال ابهام داره. یعنی اگه کتاب درسیتون رو باز کنید، شکل و متن رو دوباره بررسی کنید، قطعا به مشکل برمیخورید تو جواب دادنش
این نکته خیلی مهمه اگر چه خیلی از کمک درسی ها و آزمون ها توجهی بهش نداشتن
تا آخر شب فکر کنید دربارش. میام جواب میدم -
saba zarei
@_fatemeh_
mardavij
@ftm-dhآفرین به این اختلاف سلیقه :))
یک و دو و سه رو گفتین
دوستان دقت کنید نوشتم سوال ابهام داره. یعنی اگه کتاب درسیتون رو باز کنید، شکل و متن رو دوباره بررسی کنید، قطعا به مشکل برمیخورید تو جواب دادنش
این نکته خیلی مهمه اگر چه خیلی از کمک درسی ها و آزمون ها توجهی بهش نداشتن
تا آخر شب فکر کنید دربارش. میام جواب میدم -
سلام
چرا جمله ی "همه ی آنزیم های موجود در روده باریک انسان توسط سلول هایی با فضا های بین سلولی اندک ،تولید می شوند" درسته؟@mahta-kamali
Hesam Mohammadi
r sh
مرسی از سوال و جوابتون
صحیح گفتین. -
ما درمورد بنداره ها می دانیم که نوعی ماهیچه حلقوی هستند . آیا این ماهیچه حلقوی ، همان ماهیچه حلقوی لایه ماهیچه ای است ؟
خودم فکر میکنم که هست اما می خواهم از پاسخم اطمینان پیدا کنم .r sh در جوابگویی سوالات شما گفته است:
ما درمورد بنداره ها می دانیم که نوعی ماهیچه حلقوی هستند . آیا این ماهیچه حلقوی ، همان ماهیچه حلقوی لایه ماهیچه ای است ؟
خودم فکر میکنم که هست اما می خواهم از پاسخم اطمینان پیدا کنم .بله دقیقا
با این تفاوت که لایه ماهیچه ای حلقوی در محل بنداره ها ضخامت و توانایی انقباض بیشتری داره
این جمله نکته یکی از تست های کنکور سراسری 92 خارج از کشور هم بوده. چک کنید میبینید (سوال درباره بنداره پیلور پرسیده بود) -
nima H از یازدهم و دهمم تست بده شرکت کنیم ما هم آقا نیما
nima H از یازدهم و دهمم تست بده شرکت کنیم ما هم آقا نیما
فرصت بشه چشم
-
@ftm-dh در جوابگویی سوالات شما گفته است:
و چهارم این که منظور از کد افزایش میزان مواد محلول در یاخته های نگهبان چیه؟- عزیز کد ها رو باید تو صورت سوال تحلیل کرد
شما صورت سوال رو با کدی که داده بفرمایید جواب میدیم - هورمون بازدارنده رشدِ کجا؟ سوالتون دام آموزشی خوبی داره. احتمالا منظورش آبسیزیک اسید بوده ولی باید صورت سوال رو بگید که بدونیم به کجا اشاره کرده
- گیاه بدون روزنه مثل چی؟
- عزیز کد ها رو باید تو صورت سوال تحلیل کرد
-
nima H چشم ...و اینکه گیاه بدون روزنرو خودم گفتم:|.. خواستم بدونم که میشه اصلا؟.. و اینکه اصلا وجود داره؟
nima H چشم ...و اینکه گیاه بدون روزنرو خودم گفتم:|.. خواستم بدونم که میشه اصلا؟.. و اینکه اصلا وجود داره؟
همین خب :))
گفتین بدون روزنه خواستم ببینم از کجا آوردین
نداریم اصلا
تو یکی از شکل های فصل 6 زیست دوازدهم هم مشخصه هم تک لپه ها و هم دو لپه ها روزنه دارن -
همین خب :))
گفتین بدون روزنه خواستم ببینم از کجا آوردین
نداریم اصلا
تو یکی از شکل های فصل 6 زیست دوازدهم هم مشخصه هم تک لپه ها و هم دو لپه ها روزنه دارن -
-
r sh در جوابگویی سوالات شما گفته است:
با این تفاوت که لایه ماهیچه ای حلقوی در محل بنداره ها ضخامت و توانایی انقباض بیشتری داره
این جمله نکته یکی از تست های کنکور سراسری 92 خارج از کشور هم بوده. چک کنید میبینید (سوال درباره بنداره پیلور پرسیده بود)nima H در جوابگویی سوالات شما گفته است:
این جمله نکته یکی از تست های کنکور سراسری 92 خارج از کشور هم بوده. چک کنید میبینید (سوال درباره بنداره پیلور پرسیده بود)خیلی متشکرم
-
nima H در جوابگویی سوالات شما گفته است:
این جمله نکته یکی از تست های کنکور سراسری 92 خارج از کشور هم بوده. چک کنید میبینید (سوال درباره بنداره پیلور پرسیده بود)خیلی متشکرم
خواهش میکنم
موفق باشید -
-
nima H ... عذر میخوام میشه اگه براتون امکان داره اخر شب لطف کنید یکم راهنمایی کنید که در این فرصت محدود چیکار میشه کرد که بهترین بازدهی رو داشته باشیم:) و مطالب به بهترین شکل توی ذهن بمونه
nima H ... عذر میخوام میشه اگه براتون امکان داره اخر شب لطف کنید یکم راهنمایی کنید که در این فرصت محدود چیکار میشه کرد که بهترین بازدهی رو داشته باشیم:) و مطالب به بهترین شکل توی ذهن بمونه
اگه بتونم چشم
کنکوری 99 هستین؟ -
اگه بتونم چشم
کنکوری 99 هستین؟ -
چرا راست روده را حساب نکرده است ؟ -
Mahan Xodayi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H و تو کنکور عبارت ب رو اشتباه درنظر میگیریم!؟این جمله رو الگو+فاگو+ی کی از دوستان میگفت خیای سبزم ی همچین جمله ای رو درست در نظر گرفتع،ولی خب واقعا کتاب گفته بعد از اینکه ی کم ازRجلو بریم صدای اول شنیده میشه نه بلافاصله بعد به استراحت دراومدن دهلیز ها!
شما همون که من گفتم رو ملاک بگیرید
تضمینش با خودمی سوال این شکاف بین یاخته ای رو تو مویرگ ها بود!اقا مقاری گفتن تو هر سه منفذ دار و پیوسته +ناپیوسته داریم ولی الگو گفته مخصوص پیوستس بنظر من جمله الگو اشتباهه درسته دیگه!؟
و اینکه توی یکی از کتابا نوشته توی مویرگ پیوسته میتونیم منافذبســــیار ریز ببینیم و توی یکیش گفته پیوسته فاقد منفذ میباشد الان حق با کدومع!؟؟؟؟فقط کتاب درسی رو بررسی کنید، تحلیل دبیران و کمک درسی ها اولویت کنکور نیست
تو شکل کتاب درسی هم مشخصه هر سه نوع مویرگ شکاف بین یاخته ای دارن. کتاب اومده فقط تو مویرگ پیوسته مشخصش کرده. شما خودت میتونی تو بقیه مویرگ ها هم مشخصش کنی. ضمنا کتاب درسی برای مویرگ پیوسته منفذ در نظر نگرفته، نه تو شکل و نه تو متن. همین رو ملاک بزاریدnima H در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H و تو کنکور عبارت ب رو اشتباه درنظر میگیریم!؟این جمله رو الگو+فاگو+ی کی از دوستان میگفت خیای سبزم ی همچین جمله ای رو درست در نظر گرفتع،ولی خب واقعا کتاب گفته بعد از اینکه ی کم ازRجلو بریم صدای اول شنیده میشه نه بلافاصله بعد به استراحت دراومدن دهلیز ها!
شما همون که من گفتم رو ملاک بگیرید
تضمینش با خودمی سوال این شکاف بین یاخته ای رو تو مویرگ ها بود!اقا مقاری گفتن تو هر سه منفذ دار و پیوسته +ناپیوسته داریم ولی الگو گفته مخصوص پیوستس بنظر من جمله الگو اشتباهه درسته دیگه!؟
و اینکه توی یکی از کتابا نوشته توی مویرگ پیوسته میتونیم منافذبســــیار ریز ببینیم و توی یکیش گفته پیوسته فاقد منفذ میباشد الان حق با کدومع!؟؟؟؟فقط کتاب درسی رو بررسی کنید، تحلیل دبیران و کمک درسی ها اولویت کنکور نیست
تو شکل کتاب درسی هم مشخصه هر سه نوع مویرگ شکاف بین یاخته ای دارن. کتاب اومده فقط تو مویرگ پیوسته مشخصش کرده. شما خودت میتونی تو بقیه مویرگ ها هم مشخصش کنی. ضمنا کتاب درسی برای مویرگ پیوسته منفذ در نظر نگرفته، نه تو شکل و نه تو متن. همین رو ملاک بزاریداون وخ ینی توی هر سه نوع مویرگ خونی ما شکاف بین سلولی داریم!و حتی منفذ بسیار ریزی هم توی مویرگ پیوسته نیس...
خیلی تشکر√