IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
a511aace3e3229a285a9bdfec042761d.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
Screenshot_2024-10-27-18-29-59-865_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-27-18-30-13-527_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر 🥰
ببخشید این سوال گفته مناسب نیستند الف و ب و د غلطه ولی گفته مورد ج درسته سوال غلطه یا جواب غلطه؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
IMG_20241024_123317.jpg
IMG_20241024_123458.jpg
سلام. در ماده سفید نخاع رشته های عصبی میلین دار مشاهده میشه که اجتماعی از رشته های عصبی میلین دار و فاقد جسم سلولی هست. حالا گزینه ۳ (جزء موارد درست هست) گفته همه یاخته های این بخش ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند. از طرفی تمام یاخته های هسته دار بدن ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند ولی فقط در نورون ها این ژن بیان میشه. الان ماده سفید که رشته های عصبی فاقد جسم سلولی و درنتیجه فاقد هسته داره، چطوری میتونه ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو داشته باشه؟
@یازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سلام عصر بخیر
ی سوال اینک دقیقا بطن چهارم مغز کجاست؟!
داخل فعالیت دیدم ک نوشته شیار بین نیمکره های مخچه رو برش میدیم بعدش درخت زندگی و بطن چهارم دیده میشه
پس ینی بطن چهارم وسط مخچه هس؟!
حالا اگ اونطوری باشه درخت زندگی تو بخش سفید مخچه هس دیگ
پس بطن چهارم هم تو بخش سفیده؟! هدایت جهشی و این حرفا داریم!؟
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
۲۰۲۴۱۰۱۴_۱۳۱۱۴۶.jpg
سلام دوستان
تو پاسخنامه سوال ۴۰۲ گفته این مورد برای همانند سازی نیمه حفاظتی و غیر حفاظتی درسته ولی استاد من گفتن که این گزاره تو کنکور اومده و پاسخنامه سنجش تشکیل پیوند هیدروژنی بین نوکلئوتید های جدید و قدیمی رو فقط برای نیمه حفاظتی در نظر گرفته
برای کنکور که خب قطعا باید فقط نیمه حفاظتی رو در نظر میگیریم .
حالا اگه تو نهایی همچین چیزی داد کدوم مورد درسته ؟
جوابگویی سوالات شما
-
Mahan Xodayi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H خب پس بی زحمت اگه بشه به این سول جواب بدین.....
ببینید اقای موقاری توی تدریس لایه های لوله گوارش گفتن(چربی فقط توی لایه خارجیه!پس الکل و تریگلیسیریدو اسید چرب و...هم فقط توی لایه خرجیه!!!!)خب این جمله بنظر شما اشتباه نیسن؟چون لایه های دیگه هم سلول داره مسلما سلولا غشا دارن و در غشا مسلما کلستول و فسفولیپید وجود داره و فسفولیپید هم قاعدتا اسید چرب دارع پس توی هر چهار لایه ما اسید چرب رو داریم و از همه مهمتر فسفولیپید ها سر ابدوست دارن که اونم گلیسرول داره پس بازم همه چهار لایه الکل سه عاملی رو دارن!؟خب الان استدلال من اشتباهه یا درستع!؟عزیز اشتباه گرفتین جمله رو
چربی (تربی گلیسرید) نه
منظورش بافت پیوندی چربی بوده!
تو کتاب درسی نظام جدید کنکوری های ۹۸ آورده شده بود لایه خارجی شامل بافت پیوندی سست، بافت پوششی یا بدون آن، بافت چربی و رگ ها تشکیل شده. این جمله از کتاب دهم مخصوص کنکور ۹۹ به بعد حذف شده -
nima H پس با این وجود توی دیواره لوله گوارش ما کاری نداریم که جنس دیواره چیع؟!
ممنونخواهش میکنم
البته که کار داریم!
ولی بافت های موجود در رگ ها و اعصاب رو هم جزو بافت های اون لایه حساب کنید. با اینکه اشتباهه ولی برای آزمون ها و تست های کمک درسیتون اینطوری جواب میگیرید
موفق باشید -
nima H در جوابگویی سوالات شما گفته است:
Hesam Mohammadi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H خوبه برای 98 موفق باشید
شما هم عزیز دل
-
Mahan Xodayi ینی خب با این استدلال فقط میتونیم تستارو بزنیم...
-
Mahan Xodayi ینی خب با این استدلال فقط میتونیم تستارو بزنیم...
بله دقیقا
-
-
nima H ببینید اقای موقاری گفتن غده بزاقی ارواره ای از همه پایین ترع خب تا اینجا اوکیع ولی گفتن از همه کوچیک تر غده زیر زبانیع!!این طبق تصویر کتاب و نوشته الگو غلطه زیرارواره ای از همه پایین ترع واز دو غده بزاقی بزرگ دیگه کوچیک ترع..خب الان عایااقای موقاری اشتباه لپی داشتن،و این جملات الگو و تصویر کتاب درسته؟
-
Mahan Xodayi حتی فاگو هم گفته زیر ارواره ای کوچیک ترع!؟
-
nima H ببینید اقای موقاری گفتن غده بزاقی ارواره ای از همه پایین ترع خب تا اینجا اوکیع ولی گفتن از همه کوچیک تر غده زیر زبانیع!!این طبق تصویر کتاب و نوشته الگو غلطه زیرارواره ای از همه پایین ترع واز دو غده بزاقی بزرگ دیگه کوچیک ترع..خب الان عایااقای موقاری اشتباه لپی داشتن،و این جملات الگو و تصویر کتاب درسته؟
منم تو این قضیه مشکل داشتم که نشر الگو درست میگه یا آقای موقاری ولی از اونجایی که توی کتاب ها به ندرت اشتباه وجود داره (حتی تو نشر الگو که من به شخصه خیلی کتابای دکتر هاشمی رو قبول دارم) بنظرم استاد درست گفتن چون به هرحال ایشون دارن تدریس میکنن
-
nima H ی سوال دیگه تو الگو یکی از تستاش میگه هر حرکت کرمی شکل مری سبب باز شدن بنداره کاردیا میشع!!!!خب اومدیم غذا تازه از بنداره فوقانی عبور کرده کرمی میخواد ببردش پایین تر اون وخ همزمان هی بنداره کاردیا باز و بسته میشع؟!نمیشع که بنظر من بجای هر باید قید چند و میاورد!خب الان این اشتباه نیست!؟
-
@sabiow-zre خب بله حق با شماست کتاب از لحاظ متنی نواقساتی دارع ولی خب شکل که اشتباه نمیگه این نکته از روی شکل کتابه نه متنش و من چک کردم الگو و فاگو زیست هم گفتن زیرارواره ایع کوچیک ترع
-
Mahan Xodayi منظورم از نواقساتی نواقصاتی اشتباه تایپی شدع!!
-
Mahan Xodayi خب گفته حرکت کرمی مری ن معده
-
آقای موقاری درست گفتن
تو شکل کتاب هم دقت کنید بخشی از غده زیر آرواره ای در پشت استخوان نشون داده نشده
الگو اشتباه گفته -
nima H ی سوال دیگه تو الگو یکی از تستاش میگه هر حرکت کرمی شکل مری سبب باز شدن بنداره کاردیا میشع!!!!خب اومدیم غذا تازه از بنداره فوقانی عبور کرده کرمی میخواد ببردش پایین تر اون وخ همزمان هی بنداره کاردیا باز و بسته میشع؟!نمیشع که بنظر من بجای هر باید قید چند و میاورد!خب الان این اشتباه نیست!؟
نه عزیز
بنداره کاردیا اینطوری نیس که همینطور هوایی و خود به خود باز و بسته بشه
با رسیدن هر حرکت کرمی به کاردیا، بنداره کاردیا شل میشه
جمله الگو اینجا درسته