گره عصبی در حشرات
-
کتاب نوشته هر بند از بدن حشره، یک گره عصبی دارد و هر گره فعالیت ماهیچه های آن بند را تنظیم میکند.
قضیه ی ها در ماهیچه ها چیه؟ چرا ماهیچه جمع بسته شده ؟یعنی بیش از یه نوع ماهیچه در هر بند حشره وجود داره؟@راهنما
-
کتاب نوشته هر بند از بدن حشره، یک گره عصبی دارد و هر گره فعالیت ماهیچه های آن بند را تنظیم میکند.
قضیه ی ها در ماهیچه ها چیه؟ چرا ماهیچه جمع بسته شده ؟یعنی بیش از یه نوع ماهیچه در هر بند حشره وجود داره؟@راهنما
@mahta-kamali اصلا مگه بی مهرگان ماهیچه دارن؟
-
دریا دریایی کتاب نوشته
-
دریا دریایی آره دیگه
-
دریا دریایی
اگه ماهیچه نداشته باشند که نمیتونن حرکت کنن -
-
-
پس چرا من احساس میکنم یه بار آقای وقاری گفتن ماهیچه برای مهره دارانه؟
-
دریا دریایی
نه عزیزم متن کتاب رو ببین -
@mahta-kamali
در هر بند ممکنه چندین ماهیچه وجود داسته باشه مثلا در هر پای مورچه(نظام قدیم)2 ماهیچه وجود داره که یکی برای بلند شدن پا و دیگری برای پایین آمدنشه که بصورت بلعکس عمل میکنن. -
دریا دریایی
هم مهره داران و هم بی مهرگان دارای ماهیچه اند . -
دریا دریایی ن ببین نمیدونم توی فصل3 یازدهم خود کتاب میگفت جانوران برای حرکت به ماهیچه و ساختار های اسکلتی نیاز دارن حالا این اسکلت میتونه درونی . بیرونی یا آب ایستایی باشه
-
@mahta-kamali
در هر بند ممکنه چندین ماهیچه وجود داسته باشه مثلا در هر پای مورچه(نظام قدیم)2 ماهیچه وجود داره که یکی برای بلند شدن پا و دیگری برای پایین آمدنشه که بصورت بلعکس عمل میکنن.mehranmirzaei از نظر تعداد دو تا هس یا دو نوع هستش؟
-
دریا دریایی
هم مهره داران و هم بی مهرگان دارای ماهیچه اند .mehranmirzaei آهان مرسی
-
mehranmirzaei از نظر تعداد دو تا هس یا دو نوع هستش؟
-
mehranmirzaei از نظر تعداد دو تا هس یا دو نوع هستش؟
@mahta-kamali
2 تا از دو نوع مثلا در بازوی شما ماهیچه 3 سر و 2 سر -
@mahta-kamali
2 تا از دو نوع مثلا در بازوی شما ماهیچه 3 سر و 2 سرmehranmirzaei اهان متشکرم
-
@mahta-kamali
2 تا از دو نوع مثلا در بازوی شما ماهیچه 3 سر و 2 سرmehranmirzaei خب مگه جفتشون مخطط نیستن چرا دونوع؟
-
دریا دریایی
هم مهره داران و هم بی مهرگان دارای ماهیچه اند .mehranmirzaei پس چی ماهیچه نداره؟ فقط تک یاخته ها؟
-
mehranmirzaei خب مگه جفتشون مخطط نیستن چرا دونوع؟
بله در پاها مخططن ولی مثلاً ماهیچه های اون بند از لوله گوارشش از نوع صاف هستن
مفهومه؟