سلام
خسته نباشید
راجب کارگاه تست زیست یازدهم آقای موقاری دو تا سوال داشتم
سوال ۱ گزینه سوم چرا مثبت ۳۰ رو حداکثر پتانسیل عمل در نظر گرفتین ؟ در صورتی که حداکثر نیست
سوال ۹ گزینه اخرش؟ مگه نگفتین پروتئین های کانالی اختصاصی ان ، پس چرا تو این گزینه که شامل همه ی پروتئین های غشایی از جمله سراسری ها و سطحی ها و کانال ها و ناقل ها هست ، این مورد رو درست در نظر گرفتین ؟
9-بعضی رشته های عصبی اعصاب خودمختار ،اطلاعات حسی را به سوی مغز منتقل میکنند.
10-با افزایش فعالیت بخش هم حس دستگاه عصبی خودمختار میزان همه ی ترشحات غدد ضمیمه گوارشی افزایش میابد.
11-با رسیدن اختلاف پتانسیل غشای نورون به +30 همه ی کانال های دریچه دار بسته می شوند.
12-در هر جانوری که مغز ،گره های عصبی مستقل از هم دارد،تولید هر مولکول NADH در آن به حضور O2 وابسته است.
@تجربیا
دندریت ها
-
سلام
تو مقایسه ی انواع دندریت میگیم نورون حسی فقط یک دندریت داره
ولی حرکتی و رابط نه
الان این شاخه شاخه های دندریت ها هرکدوم یه دندریتن؟خوب حسی هم که دندریتش آخرش شاخه شاخه شده
@راهنما
-
دریا دریایی ن اون شاخه ی اصلیشو در نظر میگیریم فقط
-
دریا دریایی
تو انتهای هر دندریت و اکسون رشته عصبی منشعب میشه ولی این انشعابها رشته های عصبی جداگانه نیستن -
دریا دریایی
نورون حسی یک دندریت داره که تو این شکل منشعب شده -
دندریت رشته عصبی است
ن انشعاب
اگه ی کم توجه کنید میبینید فقط ب جسم سلولی ی رشته وارد شده
ب همین خاطر هست ک ی نکته هم برداشت میشه ک جسم سلولی نورون حسی بین دو زائده(رشته)هست -
خوب الان یکی میتونه دندریت های متعدد رابط یا حرکتی رو به من نشون بده ؟
کجاش میشه دقیقا -
دریا دریایی در دندریت ها گفته است:
خوب الان یکی میتونه دندریت های متعدد رابط یا حرکتی رو به من نشون بده ؟
کجاش میشه دقیقاهر یه دسته انشعاب برای یه رشته دندریته
-
دریا دریایی نتم اینقدر خوب نیست
ولی نگاه جسم سلولی کن اون رشته ک وارد میشه ی دندریت محسوب میشه ک خودش انشعاب داره -
نه دیگه اونا انشعاب دندریتن
-
MaryaM._.sh یعنی الان تو این شکله حرکتی مون ۷ تا دندریت داره درسته؟
-
دریا دریایی اون شاخه ای ک ب جسم یاخته ای متصله دندریته بعد منشعب میشه ک سیناپس برقرار کنه
توی دندریت حسی فقط یه شاخه دندریت از جسم یاخته ای خارج شده ولی توی حرکتی چندتان -
دریا دریایی اره نورون رابط۵ تا
-
MaryaM._.sh ممنون
-
دریا دریایی خواهش میکنم
-
دریا دریایی
حواسمون باشه دندریت باید یکسرش حتما از جسم سلولی منشا بگیره پس جمع شاخه شاخه ها در مجموع یک رشته رو ساخته که به جسم سلولی متصل شده در نتیجه یک دندریت داره -
mehranmirzaei
اینجوری دیگه رشته و انشعاب اشتباه گرفته نمیشه ... ممنون -
@Kosar-Kelyabi خواهش میکنم
-
mehranmirzaei بله مرسی ممنونم