شیمی
-
یازدهمشو دارم
-
یازدهمشو دارم
-
هور دخت بله عزیزم
-
هور دخت هم کنکور داخلی هم خارجی برا شیمی هم بد نیست این کتاب ولی برا زیست خیلی توصیه نمیکنمش
-
هور دخت بله عزیزم
@R-Nil-par راستش من شدید به تست ها کنکور هر فصل شیمی ب شکل جدا نیاز دارم
دیدم زیست نشر الگو آخرش تست ها کنکور داشت می خواستم سوال کنم شیمی هم ب این شکله؟
اگه این طور هست میشه خواهش کنم
این صفحه ها رو واسم بفرستین
:folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: -
@R-Nil-par راستش من شدید به تست ها کنکور هر فصل شیمی ب شکل جدا نیاز دارم
دیدم زیست نشر الگو آخرش تست ها کنکور داشت می خواستم سوال کنم شیمی هم ب این شکله؟
اگه این طور هست میشه خواهش کنم
این صفحه ها رو واسم بفرستین
:folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone:هور دخت ببین باشه مشکلی نیست ولی این به شکل مبحثی تست میذاره بسته به مهم بودن هر مبحث تستاش کم وزیاد داره مثل زیست یهویی به خرد نمیده
-
هور دخت ببین باشه مشکلی نیست ولی این به شکل مبحثی تست میذاره بسته به مهم بودن هر مبحث تستاش کم وزیاد داره مثل زیست یهویی به خرد نمیده
-
-
هور دخت من توی فرصت مناسب عکس میگیرم با جواباش انشاالله موفق باشی راضی کنندس
-
هور دخت من توی فرصت مناسب عکس میگیرم با جواباش انشاالله موفق باشی راضی کنندس
-
هور دخت خواهش میکنم پس درازاش دعای خیرم از شما
-
یازدهمشو دارم
-
@R-Nil-par ببخشین نشر الگو خیلی فراتر از کتاب نوشته شده؟
@mahta-kamali نه
-
-
@mahta-kamali کلا نشر الگو در مقایسه با خیلی سبز و میکرو در چه سطحی هس؟
@mahta-kamali سطحش یکم بالاتره ولی کتاب خیلی خوبیه
-
@mahta-kamali نه به اون صورت در واقع ولی درسنامه هاش خیلی کمه وبیشتر توپاسخنامه مانور توضیحی داده ولی کتابو براتون جا میندازه حداقل تو شیمی خوب عمل کرد
-
@mahta-kamali نه به اون صورت در واقع ولی درسنامه هاش خیلی کمه وبیشتر توپاسخنامه مانور توضیحی داده ولی کتابو براتون جا میندازه حداقل تو شیمی خوب عمل کرد