گیرنده های پیکری
-
آقای موقاری توی یکی از نمودار ها نوشته بودن که در هیپوتالاموس هم گیرنده دمایی از نوع دمای درون بدن موجود هست
H_R در گیرنده های پیکری گفته است:
آقای موقاری توی یکی از نمودار ها نوشته بودن که در هیپوتالاموس هم گیرنده دمایی از نوع دمای درون بدن موجود هست
جزوه اش رو دارید ؟
-
mehranmirzaei در گیرنده های پیکری گفته است:
دریا دریایی
ببخشید من اشتباه دیدم معذرت میخوام عکس تار بود 82 رو 83 دیدم .
گزینه 1)درک با گیرنده نیست و با قشر خاکستری مخ هستش .
گزینه2)گیرنده حس وضعیت در ماهیچه اسکلتی وجود داره نه قلبی
گزینه3)مثلاً در لب ها و نوک انگشتان بیشتره تعداد گیرنده ها ی منظوره
گرینه4)بدن در پاسخ به التهاب و عفونت ها افزایش دما پیدا میکند و مرکز تنظیم دما زیر نهنج (هیپوتالاموس) هستش
تجربیا
جواب :4ممنون مرسی
ولی یه چیز دیگه برای گزینه ی سه نمی تونیم بگیم تراکم گیرنده ها در لب ها یکسان هست ؟
آخه سوال گفته "می توانند"یعنی بگیم در لب ها و نوک انگشتان تعداد این گیرنده ها یکسان هست اونم به خاطر قید صورت سوال
دریا دریایی خیر کتاب هیچ اشاره ای به تراکم مساوی گیرنده ها در این محل ها نکرده
-
جزوه اش رو دارید ؟
دریا دریایی در فیلم شمار 21 از صفر تا صد طرفای دقیقه 22 نمودار موجوده ...
-
تجربیا
مرکز تنظیم دمای بدن هیپوتالاموس هستش و گیرنده های دمایی پیامشون رو به اونجا میبرن -
-
تجربیا
مرکز تنظیم دمای بدن هیپوتالاموس هستش و گیرنده های دمایی پیامشون رو به اونجا میبرنmehranmirzaei در گیرنده های پیکری گفته است:
تجربیا
مرکز تنظیم دمای بدن هیپوتالاموس هستش و گیرنده های دمایی پیامشون رو به اونجا میبرنخوب تو خود هیپوتالاموس گیرنده ی دمایی داریم؟
-
-
تجربیا
مرکز تنظیم دمای بدن هیپوتالاموس هستش و گیرنده های دمایی پیامشون رو به اونجا میبرنخوب تو خود هیپوتالاموس گیرنده ی دمایی داریم؟
دریا دریایی
طراح گاهی اوقات میاد مثلاً بخشی از گیرنده رو که اونجاس رو در نظر میگیره یا اینکه عرض کردم گیرنده های سیاهرگ های هیپوتالاموسی رو در نظر میگیره -
دریا دریایی
طراح گاهی اوقات میاد مثلاً بخشی از گیرنده رو که اونجاس رو در نظر میگیره یا اینکه عرض کردم گیرنده های سیاهرگ های هیپوتالاموسی رو در نظر میگیرهmehranmirzaei در گیرنده های پیکری گفته است:
دریا دریایی
طراح گاهی اوقات میاد مثلاً بخشی از گیرنده رو که اونجاس رو در نظر میگیره یا اینکه عرض کردم گیرنده های سیاهرگ های هیپوتالاموسی رو در نظر میگیرهتشکر فراوان
-
دریا دریایی
طراح گاهی اوقات میاد مثلاً بخشی از گیرنده رو که اونجاس رو در نظر میگیره یا اینکه عرض کردم گیرنده های سیاهرگ های هیپوتالاموسی رو در نظر میگیرهتشکر فراوان
دریا دریایی خواهش میکنم