درست یا نادرست ؟ چرا ؟ مسئله این است .......
-
mehranmirzaei در درست یا نادرست ؟ چرا ؟ مسئله این است .......
گفته است:
mehranmirzaei
@تجربیا
1-درست :منظور از قسمت اول گیرنده درده و قسمت دوم منظورش سرخرگ هاست.
2-نادرست:برخی از یاخته های ماهیچه قلبی هم بیش از یک هسته دارند ، ولی گیرنده حس وضعیت مختص ماهیچه اسکلتیه.
3-نادرست:در هر برجستگی به تعداد زیادی گیرنده وجود دارد.
4-درست:تار های آویزی به دور تا دور عدسی متصل هستن پس به دو انتهای اونم متصلن ولی اگر میگفت فقط به دوانتها غلط بودخب اخه اقای میرزایی الان میتونیم اینجا سه رو هم درست بگیریم ...
بله در جریانم که تعدادش بیشتر ولی این جمله خب از طرفی هم درسته@Kosar-Kelyabi
حق با شما هست ولی وقتی میگه" به تعداد" یعنی مساوی باشه تعدادشون -
@Kosar-Kelyabi
حق با شما هست ولی وقتی میگه" به تعداد" یعنی مساوی باشه تعدادشونmehranmirzaei در درست یا نادرست ؟ چرا ؟ مسئله این است .......
گفته است:
@Kosar-Kelyabi
حق با شما هست ولی وقتی میگه" به تعداد" یعنی مساوی باشه تعدادشوناها متوجه شدم
متشکرم -
1صحیحه، با توجه به متن کتاب
2غلط ما گفته بودیم ک یاخته های ماهیچه قلبی میتونن چند هسته ای باشن ک گیرنده حس وضعین ندارن
3غلط چون هر برجستگی شامل چندین گیرنده چشایی هست
4غلط چون عدسی گرد هست و از هر طرف به تارهای آویزی متصل است -
@تجربیا
1-گیرنده ای که سازش نمیابد میتواند در دیواره رگ هایی که برش عرضی گرد دارند فعالیت کند.
2-درون هر ماهیچه ای که بیش از یک هسته مشاهده می شود میتوان گیرنده حس وضعیت را دید.
3-به تعداد برجستگی های روی زبان ، سلول های گیرنده چشایی وجود دارد.
4-تار های آویزی به دو انتهای عدسی چشم انسان متصل هستند.
*دوستان همه شرکت کنند
*دلیل فراموش نشودmehranmirzaei فک کردم 1 نوشته نمیتواند
-
mehranmirzaei
@تجربیا
2-نادرست:برخی از یاخته های ماهیچه قلبی هم بیش از یک هسته دارند ، ولی گیرنده حس وضعیت مختص ماهیچه اسکلتیه.
4-درست:تار های آویزی به دور تا دور عدسی متصل هستن پس به دو انتهای اونم متصلن ولی اگر میگفت فقط به دوانتها غلط بودmehranmirzaei ببخشید میشه منظور سوال 4 رو بگین من گیج شدم!
-
گفته است:
@Kosar-Kelyabi
حق با شما هست ولی وقتی میگه" به تعداد" یعنی مساوی باشه تعدادشوناها متوجه شدم
متشکرم@Kosar-Kelyabi خواهش میکنم
-
mehranmirzaei فک کردم 1 نوشته نمیتواند
mahsa26
مشکلی نیست ، پیش میاد -
mehranmirzaei
@تجربیا
4-درست:تار های آویزی به دور تا دور عدسی متصل هستن پس به دو انتهای اونم متصلن ولی اگر میگفت فقط به دوانتها غلط بودmehranmirzaei در درست یا نادرست ؟ چرا ؟ مسئله این است .......
گفته است:
mehranmirzaei
@تجربیا
4-درست:تار های آویزی به دور تا دور عدسی متصل هستن پس به دو انتهای اونم متصلن ولی اگر میگفت فقط به دوانتها غلط بودبازم قید :)))
-
mehranmirzaei ببخشید میشه منظور سوال 4 رو بگین من گیج شدم!
@Z-H-Z
با توجه به شکل کتاب در صفحه 23 تار های آویزی به دور تادور عدسی متصل هستند -
mehranmirzaei اولی غلطه گیرنده درد در سرخرگ وجود داره
2 غلطه در ماهیچه قلبی هم بعضی از یاخته ها چند هسته دارن ولی گیرنده وضعیتتوی ماهیچه اسکلتی و کپسول مفصلی و زردپی دیده میشه ن توی ماهیچه قلب
3غلطه هر برجستگیو اگه یک جوانه درنظر بگیریم در هر جوانه تعدادی گیرنده چشایی وجود داره
4غلطه تارهای آویزی از یک طرف به عدسی متصل هستن و از طرف دیگه به ماهیچه مژگانیmahsa26
اولی درست => اره تو سرخرگ ها هست. همین رو از خودتون پرسیدم تو یه تاپیک دیگهدومی غلط => ماهیچه قلبی
سومی غلط =>چون در هر جوانه، چند تا گیرنده هست پس نه تعداد گیرنده ها چند برابر اونهاست
چهارمی هم غلط => چون طبق شکل اول گفتار از همه طرف وصل هست به عدسی
-
@راهنما سلام.
یه سوالی داشتم سلول ماهیچه ای صاف آیا توانایی تقسیم میتوز داره یا اینکه اونم مثل سلول های قلبی و اسکلتی توی مرحله g0 میمونن؟ -
@راهنما سلام.
یه سوالی داشتم سلول ماهیچه ای صاف آیا توانایی تقسیم میتوز داره یا اینکه اونم مثل سلول های قلبی و اسکلتی توی مرحله g0 میمونن؟به سان خورشید
سلولهای ماهیچه صاف توانایی اندکی در تقسیم میتوز دارند و در صورت آسیب قابلیت ترمیم نیز دارند. -
به سان خورشید
سلولهای ماهیچه صاف توانایی اندکی در تقسیم میتوز دارند و در صورت آسیب قابلیت ترمیم نیز دارند.mehranmirzaei در درست یا نادرست ؟ چرا ؟ مسئله این است .......
گفته است:
به سان خورشید
سلولهای ماهیچه صاف توانایی اندکی در تقسیم میتوز دارند و در صورت آسیب قابلیت ترمیم نیز دارند. -
گفته است:
به سان خورشید
سلولهای ماهیچه صاف توانایی اندکی در تقسیم میتوز دارند و در صورت آسیب قابلیت ترمیم نیز دارند.به سان خورشید
خواهش میکنم