درست یا نادرست ؟ چرا ؟ مسئله این است .......
-
@Kosar-Kelyabi
حق با شما هست ولی وقتی میگه" به تعداد" یعنی مساوی باشه تعدادشونmehranmirzaei در درست یا نادرست ؟ چرا ؟ مسئله این است .......
گفته است:
@Kosar-Kelyabi
حق با شما هست ولی وقتی میگه" به تعداد" یعنی مساوی باشه تعدادشوناها متوجه شدم
متشکرم -
1صحیحه، با توجه به متن کتاب
2غلط ما گفته بودیم ک یاخته های ماهیچه قلبی میتونن چند هسته ای باشن ک گیرنده حس وضعین ندارن
3غلط چون هر برجستگی شامل چندین گیرنده چشایی هست
4غلط چون عدسی گرد هست و از هر طرف به تارهای آویزی متصل است -
@تجربیا
1-گیرنده ای که سازش نمیابد میتواند در دیواره رگ هایی که برش عرضی گرد دارند فعالیت کند.
2-درون هر ماهیچه ای که بیش از یک هسته مشاهده می شود میتوان گیرنده حس وضعیت را دید.
3-به تعداد برجستگی های روی زبان ، سلول های گیرنده چشایی وجود دارد.
4-تار های آویزی به دو انتهای عدسی چشم انسان متصل هستند.
*دوستان همه شرکت کنند
*دلیل فراموش نشودmehranmirzaei فک کردم 1 نوشته نمیتواند
-
mehranmirzaei
@تجربیا
1-درست :منظور از قسمت اول گیرنده درده و قسمت دوم منظورش سرخرگ هاست.
2-نادرست:برخی از یاخته های ماهیچه قلبی هم بیش از یک هسته دارند ، ولی گیرنده حس وضعیت مختص ماهیچه اسکلتیه.
3-نادرست:در هر برجستگی به تعداد زیادی گیرنده وجود دارد.
4-درست:تار های آویزی به دور تا دور عدسی متصل هستن پس به دو انتهای اونم متصلن ولی اگر میگفت فقط به دوانتها غلط بودmehranmirzaei ببخشید میشه منظور سوال 4 رو بگین من گیج شدم!
-
mehranmirzaei در درست یا نادرست ؟ چرا ؟ مسئله این است .......
گفته است:
@Kosar-Kelyabi
حق با شما هست ولی وقتی میگه" به تعداد" یعنی مساوی باشه تعدادشوناها متوجه شدم
متشکرم@Kosar-Kelyabi خواهش میکنم
-
mehranmirzaei فک کردم 1 نوشته نمیتواند
mahsa26
مشکلی نیست ، پیش میاد -
mehranmirzaei
@تجربیا
2-نادرست:برخی از یاخته های ماهیچه قلبی هم بیش از یک هسته دارند ، ولی گیرنده حس وضعیت مختص ماهیچه اسکلتیه.
4-درست:تار های آویزی به دور تا دور عدسی متصل هستن پس به دو انتهای اونم متصلن ولی اگر میگفت فقط به دوانتها غلط بودmehranmirzaei در درست یا نادرست ؟ چرا ؟ مسئله این است .......
گفته است:
mehranmirzaei
@تجربیا
4-درست:تار های آویزی به دور تا دور عدسی متصل هستن پس به دو انتهای اونم متصلن ولی اگر میگفت فقط به دوانتها غلط بودبازم قید :)))
-
mehranmirzaei ببخشید میشه منظور سوال 4 رو بگین من گیج شدم!
@Z-H-Z
با توجه به شکل کتاب در صفحه 23 تار های آویزی به دور تادور عدسی متصل هستند -
mehranmirzaei اولی غلطه گیرنده درد در سرخرگ وجود داره
2 غلطه در ماهیچه قلبی هم بعضی از یاخته ها چند هسته دارن ولی گیرنده وضعیتتوی ماهیچه اسکلتی و کپسول مفصلی و زردپی دیده میشه ن توی ماهیچه قلب
3غلطه هر برجستگیو اگه یک جوانه درنظر بگیریم در هر جوانه تعدادی گیرنده چشایی وجود داره
4غلطه تارهای آویزی از یک طرف به عدسی متصل هستن و از طرف دیگه به ماهیچه مژگانیmahsa26
اولی درست => اره تو سرخرگ ها هست. همین رو از خودتون پرسیدم تو یه تاپیک دیگهدومی غلط => ماهیچه قلبی
سومی غلط =>چون در هر جوانه، چند تا گیرنده هست پس نه تعداد گیرنده ها چند برابر اونهاست
چهارمی هم غلط => چون طبق شکل اول گفتار از همه طرف وصل هست به عدسی
-
@راهنما سلام.
یه سوالی داشتم سلول ماهیچه ای صاف آیا توانایی تقسیم میتوز داره یا اینکه اونم مثل سلول های قلبی و اسکلتی توی مرحله g0 میمونن؟ -
@راهنما سلام.
یه سوالی داشتم سلول ماهیچه ای صاف آیا توانایی تقسیم میتوز داره یا اینکه اونم مثل سلول های قلبی و اسکلتی توی مرحله g0 میمونن؟به سان خورشید
سلولهای ماهیچه صاف توانایی اندکی در تقسیم میتوز دارند و در صورت آسیب قابلیت ترمیم نیز دارند. -
به سان خورشید
سلولهای ماهیچه صاف توانایی اندکی در تقسیم میتوز دارند و در صورت آسیب قابلیت ترمیم نیز دارند.mehranmirzaei در درست یا نادرست ؟ چرا ؟ مسئله این است .......
گفته است:
به سان خورشید
سلولهای ماهیچه صاف توانایی اندکی در تقسیم میتوز دارند و در صورت آسیب قابلیت ترمیم نیز دارند. -
mehranmirzaei در درست یا نادرست ؟ چرا ؟ مسئله این است .......
گفته است:
به سان خورشید
سلولهای ماهیچه صاف توانایی اندکی در تقسیم میتوز دارند و در صورت آسیب قابلیت ترمیم نیز دارند.به سان خورشید
خواهش میکنم