درست یا نادرست ؟چرا ؟ مسئله این است ........![✍ ✍](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/270d.png?v=74b27409633)
![✍ ✍](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/270d.png?v=74b27409633)
-
mehranmirzaei چند تا دیگه هم بدین
Abolfazl Mehrabi در درست یا نادرست ؟چرا ؟ مسئله این است ........
گفته است:
فک کنم زمان امشب تموم شد
-
@Z-H-Z
شکل کتاب ص 26 رو نگاه کنین اگه برطرف نشد دوباره منشن کنیدmehranmirzaei آهاااا من یه جور دیگه واسه خودم تحلیل کردم
یا حسییین!
ممنون ازتون -
Abolfazl Mehrabi انشالله در جلسات بعد بررسی میکنیم
اگه موافق بودین تایم بیشتری رو برای جملات درست نادرست وقت میذاریم در جلسات آینده -
mehranmirzaei آهاااا من یه جور دیگه واسه خودم تحلیل کردم
یا حسییین!
ممنون ازتون@Z-H-Z خواهش میکنم
موفق باشین -
اگه موافق بودین تایم بیشتری رو برای جملات درست نادرست وقت میذاریم در جلسات آیندهmehranmirzaei در درست یا نادرست ؟چرا ؟ مسئله این است ........
گفته است:
اگه موافق بودین تایم بیشتری رو برای جملات درست نادرست وقت میذاریم در جلسات آیندهاگر تایم این بخش رو بیشتر کنین خیلی خیلی ممنون میشیم
-
mehranmirzaei در درست یا نادرست ؟چرا ؟ مسئله این است ........
گفته است:
اگه موافق بودین تایم بیشتری رو برای جملات درست نادرست وقت میذاریم در جلسات آیندهاگر تایم این بخش رو بیشتر کنین خیلی خیلی ممنون میشیم
@Kosar-Kelyabi
انشالله اگه بقیه هم موافق باشن در جلسات بعد همینکارو انجام میدیم -
اگه موافق بودین تایم بیشتری رو برای جملات درست نادرست وقت میذاریم در جلسات آیندهmehranmirzaei در درست یا نادرست ؟چرا ؟ مسئله این است ........
گفته است:
اگه موافق بودین تایم بیشتری رو برای جملات درست نادرست وقت میذاریم در جلسات آیندهاره به نظرم ایده ی خوبیه
-
@Kosar-Kelyabi
انشالله اگه بقیه هم موافق باشن در جلسات بعد همینکارو انجام میدیمmehranmirzaei بلههههه اینطوری خیلی بهتره
-
@Kosar-Kelyabi
انشالله اگه بقیه هم موافق باشن در جلسات بعد همینکارو انجام میدیمmehranmirzaei در درست یا نادرست ؟چرا ؟ مسئله این است ........
گفته است:
@Kosar-Kelyabi
انشالله اگه بقیه هم موافق باشن در جلسات بعد همینکارو انجام میدیممتشکرم
-
mehranmirzaei در درست یا نادرست ؟چرا ؟ مسئله این است ........
گفته است:
@Kosar-Kelyabi
انشالله اگه بقیه هم موافق باشن در جلسات بعد همینکارو انجام میدیممتشکرم
@Kosar-Kelyabi قربان شما