جمجمه
-
Crystal
سلام
استخوان های سر(22تا) شامل 2 بخش :
1-استخوانهای صورت (14 تا)
2-استخوانهای جمجمه(8تا) -
Crystal
سلام
2-استخوانهای جمجمه(8تا)mehranmirzaei
یعنی جز جمجه نیست ؟ اخه کتاب اشاره ای نکرده -
استخوان های گوش میانی جزء جمجمه هستن ؟؟؟
@راهنما -
Crystal
سلام
2-استخوانهای جمجمه(8تا)mehranmirzaei مرسی فک جز جمجمه محسوب میشه اگه گفت که جمجمه مفصل متحرک داره منظورش فکه
-
mehranmirzaei مرسی فک جز جمجمه محسوب میشه اگه گفت که جمجمه مفصل متحرک داره منظورش فکه
-
mehranmirzaei مرسی فک جز جمجمه محسوب میشه اگه گفت که جمجمه مفصل متحرک داره منظورش فکه
یه جمله هست که توی تست ها من دیدم غلط گرفته میشه که فک کنم منظورش همینه : تمام مفاصل جمجمه ثابت است
-
یه جمله هست که توی تست ها من دیدم غلط گرفته میشه که فک کنم منظورش همینه : تمام مفاصل جمجمه ثابت است
-
H_R بطور کلی استخوان های گوش میانی رو بصورت جدا میارن و جزئی از صورت و جمجمه بحساب نمیارن
-
H_R بطور کلی استخوان های گوش میانی رو بصورت جدا میارن و جزئی از صورت و جمجمه بحساب نمیارن
mehranmirzaei در جمجمه گفته است:
خیلی ممنون
-
mehranmirzaei در جمجمه گفته است:
خیلی ممنون
H_R خواشه میکنم
-
-
Crystal
مفاصل بین استخوان های جمجمخه ثابته ولی بین جمجمه با استخوان های دیگه میتونه متحرک باشه
مثلا بین استخوان جمجمه و مهره اول گردن
یا بین استخوان جمجمه و فک پایین -
Crystal
مفاصل بین استخوان های جمجمخه ثابته ولی بین جمجمه با استخوان های دیگه میتونه متحرک باشه
مثلا بین استخوان جمجمه و مهره اول گردن
یا بین استخوان جمجمه و فک پایینmehranmirzaei اها مرسی
-