درست یا نادرست؟(با ذکر علت) مسئله این است ...(13تا16)
-
mehranmirzaei
۱۳ غلطه بسیاری باید بگه
۱۴ غلطه بیشتر انرژی ن همه
۱۵ فکر کنم غلطه مطمئن نیستم
۱۶ غلطه خانوما ندارن که 😶@Kosar-Kelyabi در درست یا نادرست؟(با ذکر علت) مسئله این است ...(13تا16) گفته است:
mehranmirzaei
۱۳ غلطه بسیاری باید بگه
۱۶ غلطه خانوما ندارن که 😶چرا خانما رو حساب نکردم 😐😐😐
-
@Kosar-Kelyabi در درست یا نادرست؟(با ذکر علت) مسئله این است ...(13تا16) گفته است:
mehranmirzaei
۱۳ غلطه بسیاری باید بگه
دریا دریایی
پیش میاد 😬😬 -
دریا دریایی
پیش میاد 😬😬@Kosar-Kelyabi در درست یا نادرست؟(با ذکر علت) مسئله این است ...(13تا16) گفته است:
دریا دریایی
پیش میاد 😬😬نه به اون مگس میوه نه به این که خیلی مشخص بود 😐😐😐
-
@Kosar-Kelyabi در درست یا نادرست؟(با ذکر علت) مسئله این است ...(13تا16) گفته است:
mehranmirzaei
۱۳ غلطه بسیاری باید بگه
دریا دریایی ای ضد فمنیست:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
دریا دریایی
پیش میاد 😬😬نه به اون مگس میوه نه به این که خیلی مشخص بود 😐😐😐
دریا دریایی
😂😂😂🌸 -
دریا دریایی ای ضد فمنیست:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
MAHSAA26 در درست یا نادرست؟(با ذکر علت) مسئله این است ...(13تا16) گفته است:
آقا لطفا بحث و سیاسی نکنید الان پسرا اعتراض میکنن 😂😂😂
-
MAHSAA26 در درست یا نادرست؟(با ذکر علت) مسئله این است ...(13تا16) گفته است:
آقا لطفا بحث و سیاسی نکنید الان پسرا اعتراض میکنن 😂😂😂
دریا دریایی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: باشه باشه
-
13-میتوان گفت همه ی ماهیچه های بدن هردو نوع تار تند و کند را دارند.
14-همه ی انرژی مورد نیاز تارهای تند از راه بی هوازی تامین میشود.
15-در سارکومر ماهیچه دیافراگم، هر رشته پروتئینی موجود در بخش تیره میتوند در طی انقباض در تماس با کلسیم قرار گیرد.
16-هرماهیچه ای که به استخوان اتصال دارد قطعا دارای بیش از یک کروموزم Y در یاخته های خود میباشد.
تجربیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاmehranmirzaei
پاسخ
13-نادرست : تارهای تند و کند فقط راجب عضلات اسکلتی اند.
14-نادرست : بیشتر انرژی (نه همه)
15-درست :در هنگام آزاد شدن کلسیم به سیتوسل مهمه ی رشته ها به کلسیم برخورد میکنند.
16-نادرست :هر ماهیچه ای که به استخوان اتصال دارد از نوع اسکلتی است و میدانیم اسکلتی ها چندین هسته دارند ولی د رخانم ها Y وجود ندارد (ولی اگه میگفت چندین کروموزم X درست میشد)
تجربیا -
mehranmirzaei
پاسخ
15-درست :در هنگام آزاد شدن کلسیم به سیتوسل مهمه ی رشته ها به کلسیم برخورد میکنند.
16-نادرست :هر ماهیچه ای که به استخوان اتصال دارد از نوع اسکلتی است و میدانیم اسکلتی ها چندین هسته دارند ولی د رخانم ها Y وجود ندارد (ولی اگه میگفت چندین کروموزم X درست میشد)
تجربیاmehranmirzaei
پس شکم رو ۱۵ اشتباه نبود 😃😃😃ممنون 🌹 -
mehranmirzaei
پاسخ
تجربیاmehranmirzaei ببخشید من 15 رو نمیفهمم:confused_face:
-
mehranmirzaei
پاسخ
تجربیاmehranmirzaei عجببببب
-
mehranmirzaei ببخشید من 15 رو نمیفهمم:confused_face:
Hoorieh sh
وقتی ماهیچه میخواد منقبض بشه ابتدا کلسیم باید از شبکه آندوپلاسمی آزاد بشه داخل سیتوسل و در تماس با رشته های اکتین و میوزین قرار میگیرد ولی به رشته های اکتین متصل میشود. -
Hoorieh sh
وقتی ماهیچه میخواد منقبض بشه ابتدا کلسیم باید از شبکه آندوپلاسمی آزاد بشه داخل سیتوسل و در تماس با رشته های اکتین و میوزین قرار میگیرد ولی به رشته های اکتین متصل میشود.mehranmirzaei اهان بله ممنون:bouquet: