آزمون قلمچی شرکت کنم یا گزینه۲؟؟؟
-
saaaionadms در آزمون قلمچی شرکت کنم یا گزینه۲؟؟؟ گفته است:
قلمچی .
فقط زیر بار کتابای سه سطحیش نریناتفاقا کتابای سه سطحی کتابای خوبین. اینکه شما نتونستید ازش استفاده کنید دلیل نمیشه که بیایید به بقیه راه غلطی که خودتون رفتید رو نشون بدید.
Laynad
تاحالا ندیدم کسی از سه سطحی استفاده بکنه یا با استفادش موفق شده باشه
نمیدونم بازم هرکسی یه مدلیه
نظرمو گفتم -
Laynad
نظرمو گفتمنوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۳۹۹، ۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsaaaionadms فیزیکش سطح بالاس خوبه من شنیدم ولی باز کتابای بهتر از اونم هست
-
Laynad
نظرمو گفتمنوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۳۹۹، ۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط Laynad انجام شدهsaaaionadms پس یعنی بدون اینکه کتاب رو ببینید نظر دادید؟
هر چیش که بد بشه ریاضی و فیزیکش خوبه. شیمیش رو خودم ندارم اما میگن اونم خوبه. -
من خودم یکی از افرادی بودم که سر خریدن کتابای ۳ سطحی کانون ۱۳۰۰ تا افت تراز داشتم و تازه سال کنکور متوجه شدم که از ریاضی و فیزیک دهم که سه سطحی داشتم هیچی نفهمیدم ... با اینکه فیزیک دهم ساده تر از یازدهمه ولی من تو آزمونام فیزیک ۲ رو به مراتب بهتر از فیزیک۱ میزنم ... شاید الان بگید خودم کم کاری کردم ولی اینطور نبوده من از هر رتبه برتری که تو شهرمون بود حتی اونی که رشتش ریاضی بود پرسیدم گفت به هیچ عنوان سمت کتابای کانون نرو چون من که رشتم ریاضی بوده ضرر کردم
-
کتابای ابی هم که کلا بی کیفیت هست انقدر آسونه یه سری سوالاشو چشمی بدون نیاز به کاغذ و قلم حل میکنی
-
saaaionadms پس یعنی بدون اینکه کتاب رو ببینید نظر دادید؟
هر چیش که بد بشه ریاضی و فیزیکش خوبه. شیمیش رو خودم ندارم اما میگن اونم خوبه.Laynad
کتاب دوستان رو دیدم ک مجبور شدن بگیرن و اصلن استفاده ای نداشته
مطمعنن یچیزی دیدم که میام میگم خوب نیست -
من خودم یکی از افرادی بودم که سر خریدن کتابای ۳ سطحی کانون ۱۳۰۰ تا افت تراز داشتم و تازه سال کنکور متوجه شدم که از ریاضی و فیزیک دهم که سه سطحی داشتم هیچی نفهمیدم ... با اینکه فیزیک دهم ساده تر از یازدهمه ولی من تو آزمونام فیزیک ۲ رو به مراتب بهتر از فیزیک۱ میزنم ... شاید الان بگید خودم کم کاری کردم ولی اینطور نبوده من از هر رتبه برتری که تو شهرمون بود حتی اونی که رشتش ریاضی بود پرسیدم گفت به هیچ عنوان سمت کتابای کانون نرو چون من که رشتم ریاضی بوده ضرر کردم
نوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۳۹۹، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط Laynad انجام شدهmaryam111 خب منظورتون از رتبه برتر کیه؟ رتبه یک تا ده کنکور یا یک تا ده شهر خودتون؟ بعدشم من خودم معتقدم که کتابای کانون واقعا در حد کتابای انتشاراتی مثل خیلی سبز یا گاج و مهروماه و ... نیست. اما اینکه بگیم بدرد نمیخوره کاملا اشتباهه.
اگه اشتباه نکنم از رتبه 4 کنکور امسال سوال کرده بودن که چطوری سرعت تست زنیتون رو میبرید بالا و ایشون هم گفتن که بعد از زدن تستای آموزشی و تموم کردن یک کتاب ، تستای کتابای استاندارد تر و آسون تری مثل آبی قلمچی رو به صورت زماندار میزدن. من خودم این روش رو امتحان کردم و واقعا هم جواب داد. شما فکر کن بخوای با کتاب شیمی مبتکران تست زماندار بزنی. -
maryam111 خب منظورتون از رتبه برتر کیه؟ رتبه یک تا ده کنکور یا یک تا ده شهر خودتون؟ بعدشم من خودم معتقدم که کتابای کانون واقعا در حد کتابای انتشاراتی مثل خیلی سبز یا گاج و مهروماه و ... نیست. اما اینکه بگیم بدرد نمیخوره کاملا اشتباهه.
اگه اشتباه نکنم از رتبه 4 کنکور امسال سوال کرده بودن که چطوری سرعت تست زنیتون رو میبرید بالا و ایشون هم گفتن که بعد از زدن تستای آموزشی و تموم کردن یک کتاب ، تستای کتابای استاندارد تر و آسون تری مثل آبی قلمچی رو به صورت زماندار میزدن. من خودم این روش رو امتحان کردم و واقعا هم جواب داد. شما فکر کن بخوای با کتاب شیمی مبتکران تست زماندار بزنی.Laynad رتبه برترهای شهرمون که پرسیدم ازشون تو بهترین دانشگاه ها دارن درس میخونن همین امسال۳ تا رتبه زیر ۹۰ داشتیم و اون فردی هم که گفتم رشتش ریاضی بوده جزء برترین مشاوره ها و رتبه برتر های کنکور سال خودش بوده یادم نیس دقیق چند شد ولی برق دانشگاه مشهد میخونه ... منم منظورم این بود که کتابای آبی و سه سطحی برای آموزش در طول سال تحصیلی انتخاب مناسبی نیستن ... البته قرارم نیست نظر همه یکی باشه چون اگه قرار بود همه با یه انتشارات موافق باشن انقدر رقابت بین انتشارات مختلف زیاد نبود...موسی به دین خود عیسی به دین خود
-
Laynad رتبه برترهای شهرمون که پرسیدم ازشون تو بهترین دانشگاه ها دارن درس میخونن همین امسال۳ تا رتبه زیر ۹۰ داشتیم و اون فردی هم که گفتم رشتش ریاضی بوده جزء برترین مشاوره ها و رتبه برتر های کنکور سال خودش بوده یادم نیس دقیق چند شد ولی برق دانشگاه مشهد میخونه ... منم منظورم این بود که کتابای آبی و سه سطحی برای آموزش در طول سال تحصیلی انتخاب مناسبی نیستن ... البته قرارم نیست نظر همه یکی باشه چون اگه قرار بود همه با یه انتشارات موافق باشن انقدر رقابت بین انتشارات مختلف زیاد نبود...موسی به دین خود عیسی به دین خود
-
Laynad بعله ضرب المثله دیگه وگر نه کوهم به کوه میرسه