سلام بچهها، من مرحله دو آزمون سنجش امسال رو حل کردم و چند تا سوال برام پیش اومده که توی یه تاپیک مطرح میکنم. خیلی زیاد ممنون میشم اگه جواب بدین 🐤
🔸سوال اول) این تیپ سوالات رو چطوری حل میکنین، من یک ساله راه تستی پیدا نمیکنم؟ آرایش الکترونی ۸ عنصر در دوره چهارم جدول به ۴s۲ ختم میشه
🔸سوال دومم) وقتی میگه مجموع n+l برای یه زیر لایه چنده دقیقا باید چیکار کنیم؟ من توی کتابکارا این روش که عکس گرفتم رو دیدم ولی سنجش میاد مقدار n رو با مقدار l (مثلا برای s=0) جمع میکنه
1685205965300-669530957.jpg
🔸سوال سومم) سوال ۸۳
1685206072145100990153.jpg
🔸سوال چهارمم) این کدوم واکنشو میگه؟ در واکنشی که مبنایی برای کاربرد شوینده و پاککننده هاست.
🔸سوال پنجمم) سوال ۱۱۵
1685206361760789702436.jpg
🔸سوال شیشمم) قسمت زیر حفرههای معده چیه؟ مگه ماهیچه مورب نیست؟
🔸 سوال هفتمم) این جمله چرا غلطه؟ برای افزایش فوتوالکترونها کافیه بسامد پرتوهای تابشی را افزایش دهیم
🔸سوال هشتمم) سوال ۷۰ جای به دست آوردن ارتفاع رو نفهمیدم
16852065849531241012905.jpg
سلام بچه های ماه الا 🥰
اینجا قراره کارنامه آزمون های آزمایشی تون رو چه خوب چه بد چه کنکوری چه غیر کنکوری چه قلم چی چه گاج چه سنجش چه گزینه دو چه گزینه سه چه گزینه چهار چه گزینه پنج چ......
اهم اهم 🙄
خلاصه که فرقی نداره کدوم آزمون و کدوم رشته و کدوم پایه ای
این تاپیک جدید نیست و هر ساله همچین تاپیکی وجود داشته
پس چه ضعیفی چه قوی بزار کارنامتو تا از درصدای همدیگه بپرسیم و به هم کمک کنین
هر کسی که پایه هست یه لایکی ، امتیاز مثبتی، اعلام حضوری، یه چیزی از خودش نشون بده ما بفهمیم علائم حیاطی (😐) داری
بی سواد هم خودتی
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو
@انسانیا
@تجربیا
@ریاضیا
بچه ها سلام؛
من آزمون نمیرم، اما سوالای قلمچی رو توی خونه همیشه خودم حل می کنم و درصد میگیرم. اما میخوام تراز قلمچی رو هم برای خودم محاسبه کنم که بتونم مقایسه و ارزیابی بهتری از خودم داشته باشم. راهی پیدا نکردم واسه این کار اما توی تاپیک " مقایسه تراز قلمچی و سنجش " یکی از بچه ها نوشته بود که برای اونایی که آزمون شرکت میکنن، قسمتی به اسم محاسبه تراز هست. میخواستم ببینم که این تنها راهه؟ اگه بله، کسی هست که لطف کنه و اطلاعات ورودش رو به من بده تا من بتونم ترازم رو محاسبه کنم؟ در ضمن دهم تجربی هستم.
خیلی ممنون
سلام دوستان
مدارک مورد نیاز برای ثبتنامِ آزمونای قلمچی رو میشه بگید؟
و یه جا دیدم نوشتن کپی کارنامه کنکور سال قبل(برای فارغ التحصیلان) و آخرین کارنامه تحصیلی برای دانشآموزای در حال تحصیل. منم هیچ کدوم از اینا رو ندارم😑میتونم ثبت نام کنم ؟ (فارغ التحصیلم)
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
آزمون قلمچی شرکت کنم یا گزینه۲؟؟؟
-
من خودم یکی از افرادی بودم که سر خریدن کتابای ۳ سطحی کانون ۱۳۰۰ تا افت تراز داشتم و تازه سال کنکور متوجه شدم که از ریاضی و فیزیک دهم که سه سطحی داشتم هیچی نفهمیدم ... با اینکه فیزیک دهم ساده تر از یازدهمه ولی من تو آزمونام فیزیک ۲ رو به مراتب بهتر از فیزیک۱ میزنم ... شاید الان بگید خودم کم کاری کردم ولی اینطور نبوده من از هر رتبه برتری که تو شهرمون بود حتی اونی که رشتش ریاضی بود پرسیدم گفت به هیچ عنوان سمت کتابای کانون نرو چون من که رشتم ریاضی بوده ضرر کردم
-
کتابای ابی هم که کلا بی کیفیت هست انقدر آسونه یه سری سوالاشو چشمی بدون نیاز به کاغذ و قلم حل میکنی
-
maryam111 خب منظورتون از رتبه برتر کیه؟ رتبه یک تا ده کنکور یا یک تا ده شهر خودتون؟ بعدشم من خودم معتقدم که کتابای کانون واقعا در حد کتابای انتشاراتی مثل خیلی سبز یا گاج و مهروماه و ... نیست. اما اینکه بگیم بدرد نمیخوره کاملا اشتباهه.
اگه اشتباه نکنم از رتبه 4 کنکور امسال سوال کرده بودن که چطوری سرعت تست زنیتون رو میبرید بالا و ایشون هم گفتن که بعد از زدن تستای آموزشی و تموم کردن یک کتاب ، تستای کتابای استاندارد تر و آسون تری مثل آبی قلمچی رو به صورت زماندار میزدن. من خودم این روش رو امتحان کردم و واقعا هم جواب داد. شما فکر کن بخوای با کتاب شیمی مبتکران تست زماندار بزنی. -
Laynad رتبه برترهای شهرمون که پرسیدم ازشون تو بهترین دانشگاه ها دارن درس میخونن همین امسال۳ تا رتبه زیر ۹۰ داشتیم و اون فردی هم که گفتم رشتش ریاضی بوده جزء برترین مشاوره ها و رتبه برتر های کنکور سال خودش بوده یادم نیس دقیق چند شد ولی برق دانشگاه مشهد میخونه ... منم منظورم این بود که کتابای آبی و سه سطحی برای آموزش در طول سال تحصیلی انتخاب مناسبی نیستن ... البته قرارم نیست نظر همه یکی باشه چون اگه قرار بود همه با یه انتشارات موافق باشن انقدر رقابت بین انتشارات مختلف زیاد نبود...موسی به دین خود عیسی به دین خود