b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
سلام خدمت استاد عزیز استاد آقاجانی تدریستون عالیه عالی عالی
دست گلتون درد نکنه -
-
سلام
جلسات باقی مانده رو بزارید خواهش می کنم. -
mohammadsalehhassni.1gmail.com عزیزم کجای کاری؟ این که خیلی وقته ادامه ضبط لغو شده قرار شد یه همایش حل تست بگذارن که اونم وسط کار ولش کردن!!!!!! بهتره الکی هی نیای سایت در حال حاضر هیچ قسمت جدیدی نمی ذاره.بشین خودت بخون بقیش را.
-
سلام عزيز جان اعلام كرديم كه دوربين هاي آلاء سوخت، برق زد بقيه اش هم تركيد،
اون روز آقا عليرضا براي كمك اومده آلاء خودش دوربين هاي سوخته رو ديد،
براي امسال ١ دوربين جديد تهيه كرديم. كه ان شاء الله سال تحصيلي ٩٦-٩٥ رو در خدمت شما دوستان باشيم -
ترو خدا تیزر شروع و پایان کلیپها رو عوض کنید واقعا استرس زاست.شروعش آدم رو یاد فیلم ترسناک حلقه که سامارا از تو برفک تلویزیون میاد بیرون میندازه. پایانش هم مثل جنگ ستارگانه. خواهشا هم صدای بلندش رو هم تیزرش رو عوض کنین.من با هدفون گوش میدم یهو شوکه میشم.
ممنون از زحمات بی دریغتون. -
با توجه به اینکه دوربین ترکید و از جلسه 31 به بعد دیگه فیلمی نداشتیم، امیدواریم آلاء و آقا محمدرضا برای امسال کنکور 96 یه تیپ تست توپ درجه یک مخصوصا از ترمودینامیک محلول تعادل و اسیدباز و الکتروشیمی برامون بزارن ممنون
-
amirreza_rahmani در همایش شیمی محمد رضا آقاجانی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
با توجه به اینکه دوربین ترکید و از جلسه 31 به بعد دیگه فیلمی نداشتیم، امیدواریم آلاء و آقا محمدرضا برای امسال کنکور 96 یه تیپ تست توپ درجه یک مخصوصا از ترمودینامیک محلول تعادل و اسیدباز و الکتروشیمی برامون بزارن ممنون
تو پروژه ی صفر تا صد شیمی کنکور آقای آقاجانی بعد از تدریس ها، تیپ تست داره انجام میشه
-
sohrab در همایش شیمی محمد رضا آقاجانی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
amirreza_rahmani در همایش شیمی محمد رضا آقاجانی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
تو پروژه ی صفر تا صد شیمی کنکور آقای آقاجانی بعد از تدریس ها، تیپ تست داره انجام میشه
روزی چند بار بگم دوست دارم آلا؟
خیلی خوبیییین خیلیییی -
بارانی در همایش شیمی محمد رضا آقاجانی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلاممیشه لطفا کمک کنین بگین کدوم یکی از مدرسین شیمی تیکنیکی تر تدریس میکنن اخه تازه اومدم و آشنایی زیادی ندارم .
سلام، من که تازه صفر تا صد سوم دبیرستان رو که آقای آقاجانی زحمت تدریسش رو کشیدن میبینم از همین سوم ذهن دانش آموز رو آماده میکنن و مطالبی رو که لازمه برای کنکور رو میگن. الان هم ایشون کنکور رو تدریس میکنن. قطعا از نظر بقیه دانش آموزان ایشون عالی تدریس میکنن.
-
mohammadhasan ممنون بابت کمکت
-
بارانی در همایش شیمی محمد رضا آقاجانی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
mohammadhasan ممنون بابت کمکت
خواهش می کنم.
-
سلام دوستان من یه سوال داشتم اونم اینه که من دارم تمام سوالات کنکور های سراسری سال85تا95 شیمی رو خودم تو یه دفتر جداگونه تحلیل میکنم به نظرتون اینکارم علاوه براینکه وقتگیره اشتباهه یا نه
-
یا نه !!!
-
amirmasoud.badri در همایش شیمی محمد رضا آقاجانی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام دوستان من یه سوال داشتم اونم اینه که من دارم تمام سوالات کنکور های سراسری سال85تا95 شیمی رو خودم تو یه دفتر جداگونه تحلیل میکنم به نظرتون اینکارم علاوه براینکه وقتگیره اشتباهه یا نه
برحسب نتیجه ای که به شما میده باید خودتون قضاوت کنید.شاید به اندازه وقتی که میگیره ارزش نداشته باشه و شایدم بیشتراز وقتی که میگیره ارزش داشته باشه.
وقت شما عمر شماست..عمر هم اولین سواله تو کجا؟؟؟اگه کفتی؟