b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
عناصر مهم جدول و یون های چند اتمی
0_1460703070180_AA.pdf -
@فاطمه-کنکوری
@alireza-yousefi75yahoo-com
مرسییییی دوستاااااان -
درود فراوان.دوستان کسی میدونه چطور میشه همه ی فیلما رو با هم دان کرد؟؟؟یا اینک باید دونه دونه دان کنم منون میشم اگه جواب بدید
-
shakib1378
همرو بزار تو صف دانلود !
باید یکی یکی انجام بدی اما بزاری تو صف دیگه نمیخواد هی بیای بزنی تا دانلود شه ! -
با سلام اگه دونه دونه فیلمارو دانلود کنی بهتره چون مباحث تدریس شده در یک جلسه به طور شدیدی به جلسه ی بعد ان وابسته است .
-
abbasian7631gmail.com
اسم فیلما تاریخشونه وقتی دانلود میشه ! -
@alireza.yousefi75yahoo.com سپاس از راهنماییتون
-
shakib1378 خواهش میکنم
-
Rebwar
بسیار زیااااد باهاتون موافقم... ایشون فوق العاده منظمن... -
خیلیی خیلیی ممنون !!!
من تازه دیدم این صفحه رو !!!
قبلا خونده بودم همه مباحث رو تقریبا ولی کلی دپرس بودم که چطوری یه دور دیگه بشه مرور کنم خیلی هم کسالت بار میشد !!!!
خیلی بی نهایت مرسی ! -
حل + تحلیل تیپ تست های شیمی 3 قسمت موازنه + انواع واکنش !!!
اگر مشکلی بود توشون حتما بگید تا اصلاح کنم -
ممنون به خاطر پاسخها اقای یوسفی.اما فک کنم صفحه ی 3 سوال 23(ریاضی 92 خارج)جواب گزینه ی 1 باشه نه سه.چون سوال گفته کدام واکنش جابه جایی دو گانه است و با کاهش فشار همراه است،قطعا گزینهای 2 و 4 جواب نمیشن و بین گزینه ی 1 و 3 با توجه به اینکه گزینه ی 3 با کاهش تعداد مول گازی(از 6 به 2 رسیده)در نتیجه کاهش حجم در نتیجه افزایش فشار را داریم و گزینه ی 1 رو هم اگر به همین شیوه تحلیل کنید،میبینید که جواب 1 میشه.
-
erfanunder100
بله بله کاملا حق با جناب عالی هست
من عذر خواهی میکنم بابت این اشتباه
شما به بزرگواری خودت ببخش -
@alireza.yousefi75yahoo.com در همایش شیمی محمد رضا آقاجانی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
حل + تحلیل تیپ تست های شیمی 3 قسمت موازنه + انواع واکنش !!!
اگر مشکلی بود توشون حتما بگید تا اصلاح کنمerfanunder100 در همایش شیمی محمد رضا آقاجانی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
ممنون به خاطر پاسخها اقای یوسفی.اما فک کنم صفحه ی 3 سوال 23(ریاضی 92 خارج)جواب گزینه ی 1 باشه نه سه.چون سوال گفته کدام واکنش جابه جایی دو گانه است و با کاهش فشار همراه است،قطعا گزینهای 2 و 4 جواب نمیشن و بین گزینه ی 1 و 3 با توجه به اینکه گزینه ی 3 با کاهش تعداد مول گازی(از 6 به 2 رسیده)در نتیجه کاهش حجم در نتیجه افزایش فشار را داریم و گزینه ی 1 رو هم اگر به همین شیوه تحلیل کنید،میبینید که جواب 1 میشه.
دوستان دقت کنید بی زحمت