b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
@alireza.yousefi75yahoo.com
متچکر -
یگانه خانوم ببخشید ولی مگه انرژی شبکه مقدار انرژی ازاد شده به ازای تشکیل 1 مول جامد یونی از یونهای گازی سازنده ش نیس؟شما ولی واکنش تجزیه شونو نوشتید در حالیکه انرژی شبکه واکنشش عکس اون چیزیه که شما نوشتید.
-
erfanunder100
داره بلورشونو مقایسه میکنه -
باسلام. ببخشید جزواتی که استاد در حین تدریس بیان می کنند و در اختیار دانش آموزان قرار داده اند همین دو جزوه ایست که انتهای صفحه موجود است؟
آخه بین صحبت هاشون یه اشاره ای هم کردند که یه جزوه ی مختصر و چکیده در پایان همایش هایشان به بچه ها می دهند که تمام گروه های عاملی، ترکیبات دو اسمی و ... را به صورت مرتب و کنار هم قرار داده اند.
اما دو جزوه ی فوق تنها سوالاتی اند که ایشان حل کرده اند.ممنون میشم راهنمایی ام کنید اون جزوات را از کجا گیر بیارم. باسپاس -
hewillcome
مگه این همایش بود ؟
همایش باید سایت ایشون ثبت نام کنی
این فیلما اردو بود
چیزایی ک تو این اردو داده شد هم همین دو جزوه بود
موفق باشید
یا علی -
سلام.ببخشید من یه قسمت فیلم را دقیقا متوجه نشدم.ممنون میشم راهنمایی ام کنید:
در رسم ساختار لوویس ترکیباتی مثل یون هیدرونیوم یا فسفات بار یون را به کدام اتم باید نسبت داد.
یعنی مثلا در یون فسفات که سه بار منفی است این سه بار منفی را باید به کدام اتم ها(یا یک اتم؟؟) اضافه کنم.و یا در هیدرونیوم که یک بار مثبت است باید از کدوم اتم کم کنم و اگر بیش از یک بار مثبت بود چه طور؟( منظورم اینه که به صورت مساوی از بین اتم ها باید کم شود و یا اینکه از یک اتم)باسپاس -
hewillcome
بار منفی به اتم الکترونگاتیوتر و بار مثبت به اتم الکتروپوزتیوتر نسبت داده میشه -
yeganeh_mk
باسپاس فراوان از لطف شما. -
دستتون درد نکنه دوست عزیز.ممنون که جزوتو به اشتراک گذاشتی.ایشالله به رشته ی دلخواه و دانشگاه دلخواهت برسی.
-
تشکر . ادامه شو قرار میدین یعنی؟ -
شما هم کاربر معمولی هستین؟ دیدین این مجموعه رو؟ تو این فرصت باقی مونده اینو پیشنهاد میکنید یا کلاس کاملش رو؟