-
یگانه خانوم ببخشید ولی مگه انرژی شبکه مقدار انرژی ازاد شده به ازای تشکیل 1 مول جامد یونی از یونهای گازی سازنده ش نیس؟شما ولی واکنش تجزیه شونو نوشتید در حالیکه انرژی شبکه واکنشش عکس اون چیزیه که شما نوشتید.
نوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهerfanunder100
داره بلورشونو مقایسه میکنه -
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
باسلام. ببخشید جزواتی که استاد در حین تدریس بیان می کنند و در اختیار دانش آموزان قرار داده اند همین دو جزوه ایست که انتهای صفحه موجود است؟
آخه بین صحبت هاشون یه اشاره ای هم کردند که یه جزوه ی مختصر و چکیده در پایان همایش هایشان به بچه ها می دهند که تمام گروه های عاملی، ترکیبات دو اسمی و ... را به صورت مرتب و کنار هم قرار داده اند.
اما دو جزوه ی فوق تنها سوالاتی اند که ایشان حل کرده اند.ممنون میشم راهنمایی ام کنید اون جزوات را از کجا گیر بیارم. باسپاس -
باسلام. ببخشید جزواتی که استاد در حین تدریس بیان می کنند و در اختیار دانش آموزان قرار داده اند همین دو جزوه ایست که انتهای صفحه موجود است؟
آخه بین صحبت هاشون یه اشاره ای هم کردند که یه جزوه ی مختصر و چکیده در پایان همایش هایشان به بچه ها می دهند که تمام گروه های عاملی، ترکیبات دو اسمی و ... را به صورت مرتب و کنار هم قرار داده اند.
اما دو جزوه ی فوق تنها سوالاتی اند که ایشان حل کرده اند.ممنون میشم راهنمایی ام کنید اون جزوات را از کجا گیر بیارم. باسپاسنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط alireza_ysf75 انجام شدهhewillcome
مگه این همایش بود ؟
همایش باید سایت ایشون ثبت نام کنی
این فیلما اردو بود
چیزایی ک تو این اردو داده شد هم همین دو جزوه بود
موفق باشید
یا علی -
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آقا علیرضا ناراحت نشین یه جوری جواب ملت رو میدین انگار خیلی حالیتونه و افتخار میدی که جواب مردمو میدی
یه جوری کامنتهاتون حق مالکیت سایت رو به عنوان شما میرسونه -
آقا علیرضا ناراحت نشین یه جوری جواب ملت رو میدین انگار خیلی حالیتونه و افتخار میدی که جواب مردمو میدی
یه جوری کامنتهاتون حق مالکیت سایت رو به عنوان شما میرسونهنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط alireza_ysf75 انجام شدهRebwar
علیک سلام دوست عزیز
من از شما پوزش میطلبم که دارم کمک میکنم
بی احترامی من بخاطر کمک به سریع تر شدن فرایند پاسخ گویی رو نادیده گرفته و مرا ببخشید
شرمنده
یا علی -
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
موفق باشین
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام.ببخشید من یه قسمت فیلم را دقیقا متوجه نشدم.ممنون میشم راهنمایی ام کنید:
در رسم ساختار لوویس ترکیباتی مثل یون هیدرونیوم یا فسفات بار یون را به کدام اتم باید نسبت داد.
یعنی مثلا در یون فسفات که سه بار منفی است این سه بار منفی را باید به کدام اتم ها(یا یک اتم؟؟) اضافه کنم.و یا در هیدرونیوم که یک بار مثبت است باید از کدوم اتم کم کنم و اگر بیش از یک بار مثبت بود چه طور؟( منظورم اینه که به صورت مساوی از بین اتم ها باید کم شود و یا اینکه از یک اتم)باسپاس -
سلام.ببخشید من یه قسمت فیلم را دقیقا متوجه نشدم.ممنون میشم راهنمایی ام کنید:
در رسم ساختار لوویس ترکیباتی مثل یون هیدرونیوم یا فسفات بار یون را به کدام اتم باید نسبت داد.
یعنی مثلا در یون فسفات که سه بار منفی است این سه بار منفی را باید به کدام اتم ها(یا یک اتم؟؟) اضافه کنم.و یا در هیدرونیوم که یک بار مثبت است باید از کدوم اتم کم کنم و اگر بیش از یک بار مثبت بود چه طور؟( منظورم اینه که به صورت مساوی از بین اتم ها باید کم شود و یا اینکه از یک اتم)باسپاسدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهhewillcome
بار منفی به اتم الکترونگاتیوتر و بار مثبت به اتم الکتروپوزتیوتر نسبت داده میشه -
hewillcome
بار منفی به اتم الکترونگاتیوتر و بار مثبت به اتم الکتروپوزتیوتر نسبت داده میشهنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهyeganeh_mk
باسپاس فراوان از لطف شما. -
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دستتون درد نکنه دوست عزیز.ممنون که جزوتو به اشتراک گذاشتی.ایشالله به رشته ی دلخواه و دانشگاه دلخواهت برسی.
-
نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این مجموعه کامله؟ ینی دیگه ادامه نداره؟ فصل 2 و 3 چی میشه؟
-
نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
farbod
سلام فعلا تا اینجا کامل شده -
farbod
سلام فعلا تا اینجا کامل شدهنوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@alireza.yousefi75yahoo.com
تشکر . ادامه شو قرار میدین یعنی؟ -
نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
farbod
اگر استاد و الا تایم خالی مشترک داشته باشند ان شاالله قرار میدن
منم مثل شما منتظرم -
farbod
اگر استاد و الا تایم خالی مشترک داشته باشند ان شاالله قرار میدن
منم مثل شما منتظرمنوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@alireza.yousefi75yahoo.com
شما هم کاربر معمولی هستین؟ دیدین این مجموعه رو؟ تو این فرصت باقی مونده اینو پیشنهاد میکنید یا کلاس کاملش رو؟ -
@alireza.yousefi75yahoo.com
شما هم کاربر معمولی هستین؟ دیدین این مجموعه رو؟ تو این فرصت باقی مونده اینو پیشنهاد میکنید یا کلاس کاملش رو؟نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfarbod
بله منم کاربر سایت هستم
سر کلاس ایشون بودم
استوکیومتریش رو حتما ببین
برا دوم اگ پایت خوب بوده ببینیش کافیه اگ پایه قوی نیستی فیلم کلاس ببین -
farbod
بله منم کاربر سایت هستم
سر کلاس ایشون بودم
استوکیومتریش رو حتما ببین
برا دوم اگ پایت خوب بوده ببینیش کافیه اگ پایه قوی نیستی فیلم کلاس ببیننوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط farbod انجام شده@alireza.yousefi75yahoo.com
تشکر . استوکیومتری اینو؟ یا مال کلاسو؟ -
نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
farbod
استوکیومتری همایش عالیه -
نوشتهشده در ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۴:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام استوکیومتری این جمع بندی فوق العاده است از استاد محترم نهایت تشکر را دارم لطفا با این قدرت به کارتون ادامه بدین .........مرسی