اعلام برنامه بسیار مهم
-
@M-an
^_^ Finally -
-
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
@M-an در اعلام برنامه بسیار مهم گفته است:
ببخشید اول از همه اینکه راه ابریشم درس هایی دیگه مثل ریاضی لازم صفر تا صد ها رو ببینیم؟
بعدقار بود پیش فروش از اول شهریور شروع بشه ولی حالا که قراره دیرتر شروع بشه اگه میشه تخفیف راه ابریشم ها طولانی تر بشه
ببخشید دربرارهی اصلاحیه های استاد موقاری هم فرموده بودید که تابستون انجام میشه حالا انجام شده من از دست دادم یا قراره انجام بشه؟
@M-an -
ببخشید اول از همه اینکه راه ابریشم درس هایی دیگه مثل ریاضی لازم صفر تا صد ها رو ببینیم؟
بعدقار بود پیش فروش از اول شهریور شروع بشه ولی حالا که قراره دیرتر شروع بشه اگه میشه تخفیف راه ابریشم ها طولانی تر بشه
ببخشید دربرارهی اصلاحیه های استاد موقاری هم فرموده بودید که تابستون انجام میشه حالا انجام شده من از دست دادم یا قراره انجام بشه؟
@M-anاین پست پاک شده! -
@M-an -
این پست پاک شده!
-
-
elham maleki راس میگین.. مدیر قرارمون امروز بودااا
-
@M-an شروع نشد که!!!!!
-
دوستان وایسید،هنوز شنبه تموم نشده که دارید ایراد میگیرید
هنوز تا شب کلی وقت هست،پَ چِتونه؟! -
هنوز تا شب کلی وقت هست،پَ چِتونه؟!@Infinitie-A در اعلام برنامه بسیار مهم گفته است:
هنوز تا شب کلی وقت هست،پَ چِتونه؟! -
@M-an دو تا از هم سفرامون نیستن که !!!!۱