8c6674cb-ae65-4da0-b523-40c5fe7becfc-image.png
آقا من اومدم گفتم بزار با حالت های ممکن بریم جلو
مخرج می شه تمام حالت اینم دقت کن که دیگه علی از آرش و مازیار بزرگتره پس نمیان تو داستان کلا باید علی رو با 9 نفر دیگه مقایسه کنم
2 حالت داری دیگه، یا علی قدش بلند تر از طرفه یا نیست پس مخرج می زارم 2 به توان 9
بعد صورت هم می گم که کلا یه حالت هست که از همه قد بلند تر باشه
پس احتمالش می شه 1 بر روی 512 (2 به توان 9) ولی استاد این جواب رو بدست نیاورده...من کجا اشتباه کردم؟
سلام وقت بخیر.. لطفا یکی این دوتا سوال رو درست توضیح بده، متاسفانه درک درستی ازشون ندارم
1.سه تاس را پرتاب میکنیم، احتمال اینکه بزرگترین عدد رو شده برابر ۵ باشد چقدر است؟؟
۲. احمد و عباس و سه نفر دیگر به تصادف در یک ردیف می ایستند،احتمال اینکه احمد در ابتدا یا عباس در انتهای ردیف بایستد چقدر است؟
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
همایش جبرواحتمال حسین کرد اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
سلام پیشنهاد میکنم حتما ببینید واقعا عالی بود خودم سر کلاس ایشون بودم 20 ه
-
در ادامش گسسته قرار نمیگیره؟؟
-
همایش تحلیلی چی؟
-
20reza12gmail.com گفته است:
در ادامش گسسته قرار نمیگیره؟؟
همایش گسسته به طور کامل در لینک زیر:
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/28/7/ -
سلام وخسته نباشید لطفا ادامه ی جبر و احتمال و گسسته را با همین دیر قرار دهید (لطفا همین دبیر یعنی آقای حسین کرد)
-
سلام لطقا اگه فیلم ها ادامه داره لطفا روی سایت قرار بدید ممنون
-
jols1998 در همایش جبرواحتمال حسین کرد اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
لطقا بقیه همایش رو بزارید!!!
از جبر و احتمال یه مبحث استدلال ها مونده، که آقای کرد قول دادند وقتی را به ما بدند برای ضبط اون مبحث.
برای گسسته همایش آقای شامیزاده رو سایت هست می توانید استفاده بفرمایید.
-
sohrab آقا سهراب خبری از همایش دیفرانسیل و ریاضیات نشد؟؟؟؟
-
همایش گسسته + این همایش میتونن مکمل هم باشن ؟
مرسی که جواب میدید ... -
mohammadx0098
بله -
MMD_KL
بخدا چند پست بالاتر همینو آقا سهراب جواب داد :| :| :| :| :| :|sohrab در همایش جبرواحتمال حسین کرد اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
jols1998 در همایش جبرواحتمال حسین کرد اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
لطقا بقیه همایش رو بزارید!!!
از جبر و احتمال یه مبحث استدلال ها مونده، که آقای کرد قول دادند وقتی را به ما بدند برای ضبط اون مبحث.
برای گسسته همایش آقای شامیزاده رو سایت هست می توانید استفاده بفرمایید.
-
سلام،دوستان لطفا راهنمایی کنید،من گسسته و جبر و احتمال زیاد تستی کار نکردم و تا الان برای کنکور نخوندمشون و خیلی زیاد هم روشون سرمایه گذاری نکردم ولی میخوام یه آمادگی نسبی برای کنکور تو این دو درس بدست بیارم،به نظرتون اگه این دو همایش رو ببینم کافیه؟برای پاسخ دادن به 1/2 یا3/4سوالات کنکور این دو درس این دو همایش یعنی همایش جبر و احتمال آقای کرد و همایش گسسته آقای شامیزاده به نظرتون تمام مباحثو پوشش داده؟کلا نظرتون چیه که من تو فرصت کمی بتونم یه جمع بندی از این دو درس داشته باشم؟به نظرتون این خوبه که این دو همایش رو کامل ببینم و بعدش کتاب خط ویژه گاج رو هم بخونم؟به نظزتون کافیه؟ممنون میشم راهنمایی کنید،لطفا جواب هاتون خوبه،نه خوب نیست،عالیه و اینطور نباشه،یه جواب کامل با گفتن نظر خودتون لازم دارم،ممنون دوستان