IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
a511aace3e3229a285a9bdfec042761d.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
Screenshot_2024-10-27-18-29-59-865_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-27-18-30-13-527_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر 🥰
ببخشید این سوال گفته مناسب نیستند الف و ب و د غلطه ولی گفته مورد ج درسته سوال غلطه یا جواب غلطه؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
IMG_20241024_123317.jpg
IMG_20241024_123458.jpg
سلام. در ماده سفید نخاع رشته های عصبی میلین دار مشاهده میشه که اجتماعی از رشته های عصبی میلین دار و فاقد جسم سلولی هست. حالا گزینه ۳ (جزء موارد درست هست) گفته همه یاخته های این بخش ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند. از طرفی تمام یاخته های هسته دار بدن ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند ولی فقط در نورون ها این ژن بیان میشه. الان ماده سفید که رشته های عصبی فاقد جسم سلولی و درنتیجه فاقد هسته داره، چطوری میتونه ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو داشته باشه؟
@یازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سلام عصر بخیر
ی سوال اینک دقیقا بطن چهارم مغز کجاست؟!
داخل فعالیت دیدم ک نوشته شیار بین نیمکره های مخچه رو برش میدیم بعدش درخت زندگی و بطن چهارم دیده میشه
پس ینی بطن چهارم وسط مخچه هس؟!
حالا اگ اونطوری باشه درخت زندگی تو بخش سفید مخچه هس دیگ
پس بطن چهارم هم تو بخش سفیده؟! هدایت جهشی و این حرفا داریم!؟
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
۲۰۲۴۱۰۱۴_۱۳۱۱۴۶.jpg
سلام دوستان
تو پاسخنامه سوال ۴۰۲ گفته این مورد برای همانند سازی نیمه حفاظتی و غیر حفاظتی درسته ولی استاد من گفتن که این گزاره تو کنکور اومده و پاسخنامه سنجش تشکیل پیوند هیدروژنی بین نوکلئوتید های جدید و قدیمی رو فقط برای نیمه حفاظتی در نظر گرفته
برای کنکور که خب قطعا باید فقط نیمه حفاظتی رو در نظر میگیریم .
حالا اگه تو نهایی همچین چیزی داد کدوم مورد درسته ؟
همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
با سلام خدمت استاد یه سوال داشتم انشاالله تدریس زیست پیش دانشگاهی تا عید به طور کامل تموم میشه؟
-
با سلام خدمت استاد یه سوال داشتم انشاالله تدریس زیست پیش دانشگاهی تا عید به طور کامل تموم میشه؟
-
saeed rostami در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
واااااااچرا سه بار فرستادید؟
-
-
saeed rostami در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
وااااااااااا
بسه همون یبار بسه میخونن
جوابتونو میدن -
این سوال تکراریه، پیام های قبلی رو بخونید و یا در انجمن سرچ کنید
( سوال تکراری نپرسید ) -
@drsara در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
ریز مباحث رو 5 روز پیش نوشتیم چرا قرار نمیدین؟
یه جور میگین انگار ما فیلم رو نگه داشتیم تا شما ریز مبحث بنویسی
بزرگوار هر هفته 1 الی 2 جلسه ضبط میشه که تا هفته ی بعدش رو سایت قرار می گیره، یعنی اگه آخرین ضبط هفته ی سوم اسفند باشه شما هفته ی آخر فیلم رو داری می بینی (البته در بدترین حالت )
در اکثر مواقع فیلم هر روز 1 یا 2 روز بعدش منتشر میشه!
بنابراین این سوال شما هم تکراری بود، چون فیلمی که هنوز ضبط نشده نمیشه منتشر بشه
تاکید می کنم با همین هفته ای 1 الی 2 جلسه تا عید تمومه چون یه سری مباحث پارسال تدریس شده و مباحثی که قبلا تدریس شده دوباره تدریس نخواهد شد.
اینم بگم تا سوء تفاهم ایجاد نشه: وقتی ریز مبحث نوشته نمیشه ساعت فیلم برداری کنسل میشه تا تو اون ساعت بچه ها بشینند فیلم رو نگاه کنند و ریز مباحث رو بنویسند.
-
@drsara در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
من نگفتم فیلم رو نگه داشتین :|ریز مباحث همه ی جلسات زیست پیش تا اینجا نوشته شده!پس ب فیلم برداری ادامه بدین
دوماهه که ما هنوز یه فصل از زیست پیش رو نتونستیم بخونیم!فیلم برداری زیست معمولا سه شنبه ها صبحه!
همچنین این لینک رو نگاه کنید:
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/15/19/خیلی از فصل های زیست تدریس شدند ها! اینا قرار نیست دوباره تدریس بشه پس تا فیلم بعدی بیاد رو سایت از این فیلم ها شروع کنید به دیدن
یعنی تا الان فصل های زیر از دید ما توسط آقای رحیمی تدریس شدند
- فصل ششم زیست ١: گردش مواد
- بررسی عملکرد قلب
- فصل نهم سوم دبيرستان - توليد مثل در گياهان
- ژنتیک
- فصل هشتم سال چهارم(پیش دانشگاهی) شارش انرژی
- فصل ٤ زیست ١: تغذیه و گوارش
- فصل ٤ زیست ٢: هورمون ها
- فصل ١١ زیست ٢: تولید مثل و رشد و نمو جانوران
- فصل ٩ زیست پیش: ویروسها و باکتریها
- فصل ١٠ زیست پیش: آغازیان
- فصل 1 زیست سوم - ایمنی بدن
- فصل 7 زیست دوم - تنظیم محیط داخلی و دفع مواد زائد
- فصل ١ پیش دانشگاهی - پروتئین سازی
خیلی هاشون هم هنوز ریز مباحثش تکمیل نشده، لطفا ذره ذره که نگاه می کنید ریز مباحثش رو هم برای ما بنویسید که به سایت اضافه کنیم.
-
من و بقیه ی دوستان ریز مباحث رو تا جایی که بتونیم می نویسیم ..
آزمون ما از فصل 1 و2 پیشه که هنوز کامل تدریس نشده (:یه پیشنهاد می کنم: اول مباحث آزمون رو از زیست آقای پازوکی ببینید، بعد آقای رحیمی هم که تدریس کردند برای آقای رحیمی رو هم ببینید.
-
آزمون ما از فصل 1 و2 پیشه که هنوز کامل تدریس نشده (:
ما سه شنبه ها 1 الی 2 جلسه همیشه ضبط می کنیم ( بیشتر دبیر وقت ندارند، یا ساعتی که دبیر وقت دارند، ما وقت نداریم ) تنها وقت مشترک ما همون سه شنبه هاست که ازش 1 یا 2 تا جلسه میاد بیرون
-
آخه من با آقای رحیمی خیلی خیلی بیشتر میفهمم زیستو تا آقای پازوکی .. ولی چشم همین کارو می کنم ..
آقای رحیمی رو حتما نگاه کن! حرفم اینه که وقتی فیلم نرسیده آزمونت رو از دست نده!
شما از یه دبیر دیگه که 40% متوجه میشی فعلا این 40 رو بچسب، بعدا که آقای رحیمی درس دادند بیا 100 کنش!کنکور کاسبیه یادت نره، همیشه یه چیزی بیشتر از صفر بهتر از صفره!
-
1.زیست سال دوم دبیرستان: فصل6.گردش مواد
2.زیست سال دوم دبیرستان:فصل6.گردش مواد.بررسی عملکرد قلب
3.زیست سال سوم دبیرستان:فصل 9.تولید مثل گیاهان
4.زیست سال سوم دبیرستان :فصلهای 5.6.7 (ژنتیک)
5.زیست پیش(سال چهارم):فصل 8.شارش انرژی در جانداران
6.زیست سال دوم دبیرستان:فصل 4.گوارش
7.زیست سال سوم دبیرستان: فصل4.هورمون ها
8.زیست سال سوم دبیرستان:فصل11.تولید مثل و رشد و نمو جانوران
9.زیست پیش(سال چهارم) : فصل 9.ویروس ها و باکتری ها
10.زیست پیش(سال چهارم):فصل 10.آغازیان
11.زیست سال سوم دبیرستان:فصل 1.ایمنی بدن
12.زیست سال دوم دبیرستان:فصل 7.تنظیم محیط داخلی و دفع مواد زائد
13.زیست پیش(سال چهارم):فصل 1 .پروتئین سازی