7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
اقای رحیمی عالی هستن ، من همه ی فیلم های پیش رو دیدم خیلی خوب و گیرا زیست تدریس می کنن !
-
یه خواهشی داشتم از آقای رحیمی که روی مطالبی عینا تو کتاب اومده و یه جورایی بدیهی حساب میشه،تمرکز نکنن و بیشتر به نکات بپردازن تا زمان فیلم ها خیلی زیاد نشه.
-
amirkhan11 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
یه خواهشی داشتم از آقای رحیمی که روی مطالبی عینا تو کتاب اومده و یه جورایی بدیهی حساب میشه،تمرکز نکنن و بیشتر به نکات بپردازن تا زمان فیلم ها خیلی زیاد نشه.
سلام درخواست شما رد شد.
-
ریزمباحث جلسه 76زیست چهارم با تدریس استاد رحیمی
بخش اول:گسسته بودن ژن های یوکاریوتی
بخش دوم:تنظیم بیان ژن در پروتیین️توضیح بیان ژن و ژن ها
تو همه ی سلول های هسته بدن ما همه ی ژن هامون پیدا میشن ژن هموگلوبین تویدسلول های.........>>
پوست، چشم،مو و از جمله سلول های گلبول قرمز هم هست
اما اینکه کجا بیان شد بسته ب این داره ک کجا بخواد استفاده بشه
و اما بیان شدن یعنی چی️
یعنی از روی اون ژن بیان یه محصول تولید کنن️توضیح باکتری ا.کلای و پاراگراف مربوط
️توضیح تنظیم بیان ژن ها در پروکاریوت ها بر عهده اپران هاست
️توضیح کامل شکل 1-9کتاب
..........................................
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/15/19/5491 -
royaaa در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
ریزمباحث جلسه 76زیست چهارم با تدریس استاد رحیمی
ممنون از شما به سایت اضافه شد،
لظفا انتهای ریز مباحث یا اولش @ادمین رو تگ کنید که یه موقع خدایی نکرده از دستمون در نره -
سلام.در ریز مباحث جلسه 75 به اشتباه نوشتن سه تا پایان داریم: سیستئین تریپتوفان و تیروزین
درحالی که اصلا کدون پایان امینو اسیدی نداره که بخواد سیستئین باشه یا ...
و کدون های سیسئین و تریپتوفان و تیروزین متفاوت با پایان هستند
لطفا تصحیح کنید
ممنون -
@ادمین
ریزمباحث جلسه 77زیست سال چهرم با تدریس استاد رحیمی
️بررسی تنظیم بیان ژن هم در یوکاریوت ها و هم در پروکاریوت هاتنظیم بیان ژن در یوکاریوت ها پیچیده تره
1.سلول های یوکاریوتی در مقایسه با سلول های پروکاریوتی از DNAبیشتری برخوردارند2.درپاسخ ب تحریکات محیطی،بعضی ژن های خودرا روشن و بعضی دیگر را خاموش میکنند
️اپران ها در سلول های یوکاریوتی وجود ندارن3.ب دلیل وجود غشای هسته پدیده رونویسی از پدیده ی ترجمه جداست
غالبا تنظیم بیان ژن در یوکاریوت ها هنگام شروع رونویسی است️توضیح کامل شکل 1-10
️تنظیم بیان ژن پروکاریوت ها
1.در حضور گلوکز در بخش پایینی
2.در غیاب گلوکز و در حضور لاکتوز در بخش بالای شکل
.............. -
دوستان استاد یک سوالی مطرح کردن در جلسه 75 که ایا در TRNA فقط یک CCA وجود داره؟
فرمودند توی مبحث ترجمه جواب میدن
توی قسمت ترجمه من متوجه نشدم اینو کجا توضیح دادن میشه پاسخشو بفرمایید؟
ممنوووون -
sahba در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام.در ریز مباحث جلسه 75 به اشتباه نوشتن سه تا پایان داریم: سیستئین تریپتوفان و تیروزین
درحالی که اصلا کدون پایان امینو اسیدی نداره که بخواد سیستئین باشه یا ...
و کدون های سیسئین و تریپتوفان و تیروزین متفاوت با پایان هستند
لطفا تصحیح کنید
ممنونمیشه کل ریز مباحث جلسه 75 ( اصلاح شده ) رو اینجا بذارید ؟ من زیست بلد نیستم می ترسم اشتباه تغییر بدم!
توضیحات جلسه ی 75 رو Zari نوشتند، اگه میشه با ایشون هم هماهنگ بشید که خیالمون از درستی ریز مبحث راحت بشهکل ریز مباحث رو کپی می کنیم و پیست می کنیم تو سایت
-
بقیه ش درست بود
این شرح درس رو نوشتم ولی خلاصه هست و صرفا تیترهارو نوشتم:جلسه 75:
معرفی کدونهای مهم و حفظی
معرفی انواع RNA
تشریح کامل TRNA و توضیح مفصل نکات آن و رفع برخی ابهامات دانش اموزان درباره TRNA
طرح سوال:آیا در TRNA فقط یک توالی CCA وجود دارد؟
تدریس مبحث ترجمه
مهم:
نحوه محاسبه تعداد کدونها و تعداد پیوندهای پپتیدی و تعداد امینو اسید ها و تعداد حرکت های ریبوزوم -
من با نوشتم ریز مبحث اشنایی ندارم و نمیدونم که ایا باید هرچی درس داده شده رو عینا بصورت یک جزوه طولانی بنویسم یا صرفا عناوین و تیترهای کلیدی؟
-
royaaa
سلام
من نگفتم سه تا پایان نداریم گفتم که اینایی که نوشتید کدون پایان نیستند.اصلا کدون نیستند امینو اسیدند
طبق فرمایش استاد یه نگاهی به ص 13 بندازید بد نیست
اصلا کدونهای پایان امینو اسیدی ندارن که بخواد سیستئین باشه و تیروزین و تریپتوفان
استاد اینارو پشت سر هم گفته لابد اشتباه متوجه شدید
کدونهای پایان همینان:UGA / UAA/ UAG -
royaaa sahba اگه درسته که هیچ ولی اگه امکان داره اشتباه باشه، ممنون میشم از روی کتاب بررسی کنید.
به هر نتیجه ای که رسیدید تحلیل خودتون رو اینجا قرار بدید استاد بررسی می کنند اگر فیلم درست باشه که خدا رو شکر، اگر اشتباه باشه ما اصلاحیه ای برای فیلم منتشر می کنیم.
اگر فیلم درست باشه توضیحاتی که تو سایت نوشته شده، اشتباه باشه که توضیحات رو درست می کنیم.
اگر هم فیلم و هم توضیحات درست باشند که چه بهتر
اینکار باعث میشه که خودتون هم بیشتر و بهتر یاد بگیرید.
-
یکی به استاد پازوکی بگه کمتر جیغ بزنه سرمون رفت
-
من مطمئنم
این از بدیهیات این مبحثه
گدون پایان اصلا انتی کدون نداره و متعاقبا اصلا امینو اسید نداره که بخواد تریپتوفان باشه یا هرچی
ابن دوستمون هم تو اول توضیحاتش نوشته که کذون پایان UAA , UAG , UGA هست ولی خودش حرف خودشو چند خط بعد نقض کرده و نوشته:
:
سه تا پایان داریم:
️سیستءین
️تریپتوفان
️تیروزینخب این اشتباهه.طبق ص 13
کدونهای سیستئین : UGU , UGC هست
و کدون تریپتوفان UGG
و کدونهای تیروزین : UAU , UAC هست
یاعلی -
erfan-fatehi در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
یکی به استاد پازوکی بگه کمتر جیغ بزنه سرمون رفت
این تاپیک برای آقای رحیمی هست نه آقای پازوکی! آقای پازوکی خودشون در انجمن تاپیک مخصوص دارند