7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
ترنم در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
فک کنم این تایپ زیست باید تحت حفاظت شدید مقامات امنیتی سایت قرار بگیره
هر از چندی یه موجی میاد و میرهسلام
به نظرم همیشه آدمای موفق دشمن زیاد دارن ! -
نشنیدم اسمشو ولی خب هرچی تست واسه زیست بزنید ضرر نمیکنید
-
fatemeh67 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام بچه ها من کتاب تست زنی به روش تک رقمی ها که 14 ازمون زیست رو داره خریدم اقای ایتی نویسندش هست کسی میدونه چجور کتابیه من خریدمش ولی مطمئن نیستم ازش ممنون میشم اگر کسی هست که گرفته باشه بگه
سلام . سروش مرادی مولف کتاب است ((بیشترش رو ایشون نوشته )) . برای جمع بندی و نزدیک به کنکور خوبه استفاده بشه
-
اگ دکتر رحیمی نیان بدرد نمیخوره فقط اون میتونه ب ما زیستو یاد بده
-
سلام
آقای رحیمی ی مجموعه جداس
آقای راستی ی مجموعه جدا
چ ربطی به هم دارن آخه ؟؟
کلی زیست پیش تو سایت هست اگر اینجور بود از اول نمیخواست تدریس کنن ک :| -
بنظرم هر تدریس هر کسی محترمه
ولی هیچکس مثه دکتر به ما انرژی زیستی نمیده -
سلام بچه ها میشه راجع به منابع من نظر بدید خوبه یا نه
زیست:الگو
شیمی:خیلی سبز
ریاضی:گاج
ادبیات:موضوعی های نشر الگو+جامع خیلی سبز
دینی:جامع خیلی سبز -
@ادمین ریزمباحث جلسه پنجم زیست با تدریس استاد رحیمی>>
بررسی گردش خون انسان ک بسته و مضاعفه
️نکاتی برای شروع پیشواز گردش خون در انسان
️در مورد گردش خون انسان دو نوع گردش خون داریم
1.ششی
2عمومی
️بررسی لایه های قلب ک سه لایه بودن
1.پریکارد←بافت پیوندی
2.میوکارد←ماهیچه ای
3.آندوکارد← پوششی
️ماهیچه قلب
1.مخطط است
2.خطوط تیره و روشن داره
3.هسته داره
4.انشعاب داره️بررسی عملکرد قلب
️بررسی رگ های کرونری
سه نوع ویتامین kداریم:
گیاهی و جانوری←جذب رگ های لنفی
باکتریایی←جذب رگ های خونی←بدلیل ساختار ساده ای ک دارن -
منو ببخشید ک هروز توضیحات قرار میدیم
هدفم کامل کردن توضیحات پک زیست شناسی دکتر هستن
پس تا پایان این پک هروز مزاحم میشم -
royaaa در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
منو ببخشید ک هروز توضیحات قرار میدیم
هدفم کامل کردن توضیحات پک زیست شناسی دکتر هستن
پس تا پایان این پک هروز مزاحم میشمداری ما رو خجالت میدیا
شیطون
دست گلت درد نکنه
تا باشه از این مزاحمتا -
منم گاج دارم
ولی اینم میخرم اینطور ک استاد معرفیش کرد بنظر کتاب خوبیه