IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
a511aace3e3229a285a9bdfec042761d.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
Screenshot_2024-10-27-18-29-59-865_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-27-18-30-13-527_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر 🥰
ببخشید این سوال گفته مناسب نیستند الف و ب و د غلطه ولی گفته مورد ج درسته سوال غلطه یا جواب غلطه؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
IMG_20241024_123317.jpg
IMG_20241024_123458.jpg
سلام. در ماده سفید نخاع رشته های عصبی میلین دار مشاهده میشه که اجتماعی از رشته های عصبی میلین دار و فاقد جسم سلولی هست. حالا گزینه ۳ (جزء موارد درست هست) گفته همه یاخته های این بخش ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند. از طرفی تمام یاخته های هسته دار بدن ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند ولی فقط در نورون ها این ژن بیان میشه. الان ماده سفید که رشته های عصبی فاقد جسم سلولی و درنتیجه فاقد هسته داره، چطوری میتونه ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو داشته باشه؟
@یازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سلام عصر بخیر
ی سوال اینک دقیقا بطن چهارم مغز کجاست؟!
داخل فعالیت دیدم ک نوشته شیار بین نیمکره های مخچه رو برش میدیم بعدش درخت زندگی و بطن چهارم دیده میشه
پس ینی بطن چهارم وسط مخچه هس؟!
حالا اگ اونطوری باشه درخت زندگی تو بخش سفید مخچه هس دیگ
پس بطن چهارم هم تو بخش سفیده؟! هدایت جهشی و این حرفا داریم!؟
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
۲۰۲۴۱۰۱۴_۱۳۱۱۴۶.jpg
سلام دوستان
تو پاسخنامه سوال ۴۰۲ گفته این مورد برای همانند سازی نیمه حفاظتی و غیر حفاظتی درسته ولی استاد من گفتن که این گزاره تو کنکور اومده و پاسخنامه سنجش تشکیل پیوند هیدروژنی بین نوکلئوتید های جدید و قدیمی رو فقط برای نیمه حفاظتی در نظر گرفته
برای کنکور که خب قطعا باید فقط نیمه حفاظتی رو در نظر میگیریم .
حالا اگه تو نهایی همچین چیزی داد کدوم مورد درسته ؟
همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
vani در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
آره والا خیلی سخته
بنظرت باهمین ادامه بدم یا ی کتابی دیگه بگیرم واسه شروع؟اگر اول الگو کار کنی مکمل بزنی خوبه ای کیو رو خوبه
-
جلسه 081
زیست پیش/فصل2/ کاربردهای مهندسی ژنتیک در پزشکی که 4 تا است.
*تولید دارو:با کمک باکتریها در بیماریهایی که بعلت عدم توانایی بدن در ساخت یک نوع پرو تئین خاص است.
*تولید واکسن بی خطر و توضیح تولید واکسن هرپس تناسلی با شکل.//نکته:هرپس تناسلی یک ویروس جانوری است بنابراین از طریق آندوسیتوز وارد سلولهای ناحیه تناسلی می شود.
*ژن درمانی:قرار دادن نسخه سالم از یک ژن درون سلولهای فردی که دارای نسخه ناقص از همان ژن است.//نکته:ژن ناقص خارج نمیشود و سلولهایی که ژن سالم در آنها قرار میگیرد باید تکثیر و تقسیم بالایی داشته باشند.
*توالی و جایگاه ژنها:واژه ژنوم به کل محتوی DNA یک "گونه" گفته میشود.
// رمز ناهنجاری های روی کروموزوم X: "ترس کوپن 10"
//ژنهای پیوسته روی کروموزوم X که با هم به ارث میرسند نقض کننده قانون دوم مندل است.
//خود بیماری "زالی" اتوزومی است ولی "زالی -ناشنوایی" وابسته به جنس مغلوب که در بازوی کوچک کروموزوم X قرار دارد.http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/15/19/5587
@ادمین -
ببخشید در صفحۀ 8 کتاب درسی اون جا که دربارۀ RNA صحبت میکنه خط دومش میگه پروتئین سازی در سیتوپلاسم است ) در صورتی که صفحۀ 13 زیر بیشتر بدانیم خط آخر میگه پروتئین سازی در ریبوزوم ها انجام میشه ) .....!!!!!! میشه یه توضیح بدین من یکم گیج شدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مرسی -
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:
-
danialld2h در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
ببخشید در صفحۀ 8 کتاب درسی اون جا که دربارۀ RNA صحبت میکنه خط دومش میگه پروتئین سازی در سیتوپلاسم است ) در صورتی که صفحۀ 13 زیر بیشتر بدانیم خط آخر میگه پروتئین سازی در ریبوزوم ها انجام میشه ) .....!!!!!! میشه یه توضیح بدین من یکم گیج شدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مرسیخوب پروتیین سازی در ساختاری به نام ریبوزوم که داخل سیتو پلاسم انجام میشه دیگه !
اوکی؟ -
mohammadas در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام کسی میتونه کمکم کنه لطفا؟؟
استاد رحیمی فرمودند که در رونویسی ابتدا پیوند هیدروژنی تشکیل میشه بعد فسفو...
این قبول چون کتاب میگه RNA پلی مراز مقابل هر دیوکسی ریبو نوکلوتید ریبو نوکلوتید مکمل رو قرار میده و بعلاوه...
ولی اینکه در همانند سازی ابتدا فسفو شکل میگیره سپس پیوند هیدروژنی رو چجوری توجیهش میکنید؟؟
اگه ممکن بود در قالب چت پاسخ بدید ممنون میشم
#یاعلیسلام راستش
من اول خودم خواستم جواب بدم اما دقیق مطمئن نبودم ...ینی نمیدونستم باید چه جوری بنویسم که بتونی درکش کنی
اما من نظر خودم میگم ...ببین پیوند هیدرورنی چیزی نیس که احتیاج به ایجاد کردنش باشه .....منظورم اینه مث این اصطلاح میمونه ...اش کشک خالته.....ینی شما وقتی نوکلوتید ها رو کنار هم قرارشون میدی چه بخوای چه نخوای این پیوند تشکیل میشه
همون اول بسم الله .....یه جورایی انگار یه جور جاذب بینشون هس ...بدون اینکه ما بخوایم خودش تشکیل میشه و جفت و جور میشه ...همین جوری که انقد راحت شکل میگره به قول اقای پازوکی اگه شما لوله ازمایشت رو یه تکون بدی خیلی راحت از هم جدا میشه ...
اما خوب ما سلول رو که نمیتونیم مث لوله ازمایش تکون بدیم پس انزیم میخوایم
این چیزی بود در مورد یه تصور ذهنی در مورد پیوند هیدرورنی
اما ...من تو کتاب رنتیک ارام فر هم نگاه کردم در مورد این ترتیب حرفی نزده بود ...خودمم نمیدونم چه طور میتونم توجیحش کنم اما گفتم این توضیح رو بهت بدم شاید یکم کمکت کنه
بر اساس این تو ضیح من بخوای بگی همون موقع که داره فسفو دی استر شکل میگیره هیدرورنی هم داره شکل میگیره چون وقتی انزیم داره نوکلوتید ها رو از بقل بهم جوش میده یا فسفو دی استر شکل میده خود به خود بدون اینکه ما بخوایم هیدرورنی هم بین 2 تا نوکلوتید رو به رو شکل میگیره
اما خوب استادهم پزشکن هم دبیر با سابقه
خوب میشد اگه این کامنت منو میخوندن و این ابهام ذهن منو توضیح میدادن -
آقا کسی نیست جواب مارو بده یعنی؟ کانال تلگرام آقای رحیمی رو میخواستم لطف کنید بهم بگید ممنون میشم
-
-
بچه ها من میدونم کلاس های اقای رحیمی تموم نمیشه من میدونم من میدونم
-
@Amir-As در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام خوبه که میدونید چون بااین روند نوشتن ریز مباحث ازطرف ما انتظارشو باید داشت(لطفا درنوشتن ریز مباحث باما همکاری کنید).
ویه نکته اگر ریز مباحث زودتربه دستمون برسه ان شاءالله تا قبل عید تموم میشه نگران نباشید. -
فااطمه در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@Amir-As در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام خوبه که میدونید چون بااین روند نوشتن ریز مباحث ازطرف ما انتظارشو باید داشت(لطفا درنوشتن ریز مباحث باما همکاری کنید).
ویه نکته اگر ریز مباحث زودتربه دستمون برسه ان شاءالله تا قبل عید تموم میشه نگران نباشید.فاطمه خانوم حالا جدا از ریز مباحث من کلا نمیفهمم فایده این ری مباحث چیه ک میگید بخاطرش این فیلما دیر میاد روی سایت؟؟؟
-
فاطمه
دوست عزیز میدونیم نوشتن ریز مباحث کمک میکنه
ولی در کل شاید هفته ای یه بار 1 جلسه فیلمبرداری بشه
در نتیجه اگه ما همون لحظه که فیلم آپلود میشه هم ریز مباحثو بنویسیم بازم تا هفته بعد فقط 1 جلسه ظبط میشه و زود نوشتن و دیر نوشتن ریز مباحث هیچگونه تاثیری در روند ظبط و آپلود فیلم ها ندارد
بعدشم یه پیشنهاد:آقا ما ریز مباحث نمیخوایم اصلا فقط یه لطفی کنین زودتر فیلم برداری کنید
ممنون از الا و پشت صحنه ی الا
خدا خیرتون بده -
پیشنهاد من به آلاء و آقای رحیمی درس بعدی برای تدریس درس 3 سال چهارم میباشد ممنونم
-
DR.PeRshIA در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
مارال در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
دوستان
اقای پازوکی بیرون دی وی دی دارن؟
اقای اشکان هاشمی چطور/
برای خودم نمیخوام ! ...
@دانش-آموزان-آلاءفک کنم روی کتاب موج ازمون جدید ک برای جمع بندی برای زیست زدن اقای هاشمی گفتن ی دی ودی قراره روش باشه
واقعن برا خودم متاسفم
با یه عده ای دوستم که از مارمولکم برام بدترن ...ولی میدونم چه جوری تلافی کنم ...اقای پازوکی چی؟ -
DR.PeRshIA
بین این دو تا دبیر کدوم بهتر درس میده؟ -
مارال در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
DR.PeRshIA
بین این دو تا دبیر کدوم بهتر درس میده؟من فیلم های هیچکدوم رو ندیدم راستش
فقط کتابای زیستم الگوعه خوبن