سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
a511aace3e3229a285a9bdfec042761d.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
Screenshot_2024-10-27-18-29-59-865_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-27-18-30-13-527_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر 🥰
ببخشید این سوال گفته مناسب نیستند الف و ب و د غلطه ولی گفته مورد ج درسته سوال غلطه یا جواب غلطه؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
درود و عرض ادب...دوستان سوالی که برام پیش اومده اینه که دیدن فیلم ها و نوشتن جزوه دقیق از روی فیلم ها برای درصد حدود پنجاه کافیه که تستم زده بشه یا باید حتما کتاب درسی یا کمک اموزشی هم خوند؟ممنون میشم پاسخ بدین
-
سلام بچه ها
سلام ادمین
خسته نباشید همگی خصوص استاد ک واقعا تدریسشون بسیار عالی و دقیق و مفهومی هست
استاد در جلسه اخر شارش انرژی ک جلسه 33 هست میگن در ویدئو بعدی حل تست از شارش را خواهیم داشت ولی ویدئو دیگری از این مبحث وجود نداره بچه ها اگه اطلاعی دارین خواهشا بگید مچکر -
oaliyee mrc az shoma ostadd ...faghat goftid ke jozve fasle 7 dovom ro mizarid inja man nadidam ma beyne jozavat...age mishe adres kanale ostad ro bedin bache haa ,,,mamnon
-
استاد رحیمی واقعا تدریسشون عالیه
خیلی دوسشون دارم
فقط سرعت دیدئو ها هم کاش یکم بالاتر بود به آزمونامون میرسیدیم -
zahra_noy@
ادرس کانال استاد pouryarahimi@
-
سلام عزیزان خسته نباشید
ببخشید استاد توی جلسه آخر شارش گفتن که در جلسه بعدی تست شارش میزنیم اما هرچقد گشتم چیزی پیدا نکردم
میشه راهنمایی کنید؟ -
khanom doktor
از نظر من بهترین کار اینه که فیلمارو ببینی نکاتشو تو کتاب وارد کنی بعد از دیدن فیلما کتابتو همراه با نکات فیلم که توشه بخونی بعدشم تست بزنی،خود من اینجوری میخونم خیلیم راضیم،نیازیم به خوندن درسنامه کتابای کمک آموزشی مث خیلی سبزو نشر نداری،خداروشکر استاد عالی درس داده،درواقع نکات لازمه رو گفته،دیگه ما بقیش به خودت و مقدار تسلطت بستگی داره -
doctor_who در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
khanom doktor
از نظر من بهترین کار اینه که فیلمارو ببینی نکاتشو تو کتاب وارد کنی بعد از دیدن فیلما کتابتو همراه با نکات فیلم که توشه بخونی بعدشم تست بزنی،خود من اینجوری میخونم خیلیم راضیم،نیازیم به خوندن درسنامه کتابای کمک آموزشی مث خیلی سبزو نشر نداری،خداروشکر استاد عالی درس داده،درواقع نکات لازمه رو گفته،دیگه ما بقیش به خودت و مقدار تسلطت بستگی دارهلایک
-
سلام اگر این کامنت ها به دست استاد میرسند بهشون حتما حتما بگید فصل 11 پیش رو تا قبل عید تدریس کنن
-
کاش میشد استاد رحیمی ثابت بودن همیشه تو الا
-
بچه ها الآن سه هفته اس که فیلما توی همه ی درسا خیلی کم داره گذاشته میشه . چی شده ؟
-
بچه ها کسی پی وی دکتر رو نداره؟
-
مژک داران
-
D.r Esmaili اگه به کتاب درسی هم دقت کنین دقیقا خط به خط کتابه فقط جوری ک ما بفهمیمش نه ب صورت گنگ که کتاب درسی نوشته...این واقعا عالیه که خود کتاب درسی درس داره میشه و نکات ریزش گفته میشه نه فراتر از کتاب
-
zahra0133
آره ولی منظورم اینه ک از روی اون کتابم میتونید بخونید....
اما خیلی هم ترکیبی نیست من دو صفحه نکته از کتاب پیش و سوم در آوردم ک مربوط ب تریکو دینا و مژک داران بود و حالا از قسمت های دیگه ک خب اساتید نگفتن اما توی سوالات سراسری دیدم ک بوده -
سلام.با تشکر از فیلم های عالی شما
خواهش می کنم من برای آزمون این هفته تا فیلم 6 ژنتیک پایه رو نگاه کردم اما دیگه تولیدش متوقف شد
از اون جا که شما خیلی خوب تدریس می کنید خواهشا بقیش رو هم تا هفته ی ی دیگر بذارین تا برا آزمون 6 اسفند مفید باشه
ممنون -
استاد اگه میشه بقیه ی فیلم های ژنتیک رو هم بذارید(تا فیلم 6 گذاشتید) تا بتونیم برا آزمون 6 اسفند استفاده کنیم.
ممنون از زحماتتون -
سلام
خیلی ممنون که جلسه بعدی رو گذاشتین
خواهش میکنم تا آزمون 6 اسفند ژنتیک تموم شه استاد واقعا عالی تدریس میکنند
منم تمام سعیم رو میکنم بعد دیدن فیلما ریز مباحث و بنویسم
خوواااهش