7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
D.r Esmaili بنده هم عرض نکردم از بی اطلاعی هست گفتم بچه هاییکه دارن از روی فیلم جزوه مینویسن اشتباه نکنن
-
استاد لطفا ترکیبی گیاهی رو بگیید خیلی سختههههه
-
کسی تدریس فصل 10 سال3 آقای پازوکی رو دیده؟
بنظرتون تدریس ایشون رو نگاه کنم یا صبر کنم آقای رحیمی بگن؟ -
وای استادعاااااالی تدریس میکنین ممنووووووون کاش فصل10سال سوم روهم تدریس میکردید
-
reyhane_r عزیزم توی تناوب نسل ترکیب گامت ها هم میتونه به صورت هم جوشی باشه مث کاهوی دریایی هم میتونه به صورت لقاح باشه مث لقاح آنتروزئید و تخم زا در سرخسو خزه،استاد فقط نمونه ای از تناوب نسل رو بیان کردن تو فصل ۱۰،که هدفشونم نشون دادن دوساختار مجزای اسپورفیت و گامتوفیت بوده....استاد رحیمی عالی هستن
-
بچه ها کدوماش مال پارسال هستند و کدوماش برای امسال ؟؟؟؟
-
ahmad.mola در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
بچه ها کدوماش مال پارسال هستند و کدوماش برای امسال ؟؟؟؟
اگه فقط رحیمی رو نگاه کنم کافیه؟ با خوندن کتاب و تست؟؟؟
-
پس چرا فیلمای زیست نمیاد؟
-
haniye چرخه هاپلویید رو میگم واسش مثال نقض بیارید چون من همینی که نوشتمو تو امتحان نوشتم ازم غلط گرفتن استدلالشونم این بود که تو متن کتاب واسه شکل کااهوی دریایی که تناوب نس همجوشی رو نشون داده و واسه کلامیدوموناس لقاح رو تو متن نوشتن پس چرخه ای که من توضیح دادم رو کلا غلط گرفتن واسه همین کللا چرخه رو ازم رد کرد دوتا15 نمر رو
-
دوستان کسی جزوه سال دوم استادرحیمی روداره؟؟؟؟
-
سلام به همه آلایی ها و دوستان عزیز و دست اندرکاران آلاء و علی الخصوص استاد عزییییزمون دکتر رحیمی ... استاد واقعا ازتون متشکریم که همیشه با فیلم های تدریستون به ما انرژی مضاعف میدین و مارو بهتر وبیشتر واسه کنکور آماده میکنین ...
استاد ازتون خواهشمندیم اگه امکانش باشه فصل ژنتیک رو تا آخر سال ببندیم دیگه یه استرسی واسه این فصل دیگه نداشته باشیم ... استاد تدریستون انصافا بینظیره مثله خودتون ... ممنون از استاد عزیز و همه کارکنان آلاء که واقعا زحمات زیادی برا ضبط فیلم ها میکشند ... ممنون از همگی