IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
سلام دوستان کسی ادرس موسسه مشکات رو داره؟
-
Parisa890 بخدا یه سرچ تو گوگل همه چیزو مشخص میکنه...گوگل را پاس بداریم
-
سلام میکنم خدمت همه مدیران آلا
یک انتقاد دارم کاش کلاس کنکور مطابق اسمش بود و همایش هم مطابق اسمش
مثلا الان همایش زیست دکتر رحیمی نوشتید اولاش خیلی خوب بودند علی الخصوص قلب و ژنتیک و گیاهی چون سریع نکات مهم و کلیدی رو میگفتند ولی الان دیگه به هیچ وجه جنبه همایش رو نداره و شده مثل کلاس های کنکور با توضیح مفصل
اگر همان طوری که قبلا درس میدادند یعنی همایش وار الان قطعا زیست به جای های بسیار بیشتری رسیده بود نه اینکه اینطوری با سرعت کم پیش روی کنه.
این انتقاد سازنده است.مبادا فکر کنید من ناسپاسم نیت من فقط کمک به بهتر کردن این امر خیر است.
اجرکم عندالله -
@master سلام دوست عزیز ! نظر هر کسی محترمه ! ولی به نظر من این که استاد بیان و تمام نکات رو بگن خیلی خیلی بیشتر به کار میاد تا اینکه یه سری مطلب خلاصه و مختصر بگن !بعدم به یک نکته باید توجه کرد ! اون سرتیتر همایش ماله فیلمای همایش استاد بود و آقای دکتر لطف کردن بعد اونم هوا رو داشتن و تدریس کردن و دیگه نمیشد نوشت کلاس کنکور!
خود من امسال ویدیو های اقای دکتر منو نجات دادن و مدیون ایشون و الا هستم ولی اگه میخواستن فقط بیان نکته بگن و برن جلو واقعا حداقل برای من مفید نمی بود و میشد مثه کتابای جمع بندیه ای که تو بازار هست !!!! -
فیلمای اسناد رحیمی ففط همینااند؟؟؟ اخه خیلی کم اند
من بازم فیلماشونو میخوااام -
استاد کاش میشد گردش مواد سال دوم رو تدریس کنید
-
استاد اول ژنتیکو تموم کنید
بعد گیاهی
لطفا! -
دقیقا
-
استاد خیلی خوبیییییییییییییید
-
royaaa در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
intllignt
:-\
شما ازبین این همه که دارن میگن گیاهی
شما منو دیدید!!
همه که مث شما انیشتن نیستن همه چی بلد باشن...!همه ی دبیرا محترمن ولی هیچکدوم ژنتیکو کامل درس نداده گیاهی که جای خود دارد
-
-
intllignt
از کی تاحالا این علامت عصبانیته؟؟؟؟؟؟
منم چون تغییر رشته ایم و امسال سال اولمه که میخوام کنکور بدم
مشکلی توی مباحث ندارم حتی گیاهی
ولی خب بچه ها میگن سخته استرس وارد میشه بهمون
منم میگم استاد تدریسشون عالیه و پرانرژی هستن
گیاهی رو از اول تدریس کنن هم مشکل بچه ها برطف بشه هم استرس مابد برداشت نکنین برادر قصد من توهین نبود
مزاح بود
اگ شما حرفای منو بنا ب عصبانیتم گذاشتید
من معذرت میخوام...