IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
a511aace3e3229a285a9bdfec042761d.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
Screenshot_2024-10-27-18-29-59-865_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-27-18-30-13-527_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر 🥰
ببخشید این سوال گفته مناسب نیستند الف و ب و د غلطه ولی گفته مورد ج درسته سوال غلطه یا جواب غلطه؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
IMG_20241024_123317.jpg
IMG_20241024_123458.jpg
سلام. در ماده سفید نخاع رشته های عصبی میلین دار مشاهده میشه که اجتماعی از رشته های عصبی میلین دار و فاقد جسم سلولی هست. حالا گزینه ۳ (جزء موارد درست هست) گفته همه یاخته های این بخش ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند. از طرفی تمام یاخته های هسته دار بدن ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند ولی فقط در نورون ها این ژن بیان میشه. الان ماده سفید که رشته های عصبی فاقد جسم سلولی و درنتیجه فاقد هسته داره، چطوری میتونه ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو داشته باشه؟
@یازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سلام عصر بخیر
ی سوال اینک دقیقا بطن چهارم مغز کجاست؟!
داخل فعالیت دیدم ک نوشته شیار بین نیمکره های مخچه رو برش میدیم بعدش درخت زندگی و بطن چهارم دیده میشه
پس ینی بطن چهارم وسط مخچه هس؟!
حالا اگ اونطوری باشه درخت زندگی تو بخش سفید مخچه هس دیگ
پس بطن چهارم هم تو بخش سفیده؟! هدایت جهشی و این حرفا داریم!؟
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
۲۰۲۴۱۰۱۴_۱۳۱۱۴۶.jpg
سلام دوستان
تو پاسخنامه سوال ۴۰۲ گفته این مورد برای همانند سازی نیمه حفاظتی و غیر حفاظتی درسته ولی استاد من گفتن که این گزاره تو کنکور اومده و پاسخنامه سنجش تشکیل پیوند هیدروژنی بین نوکلئوتید های جدید و قدیمی رو فقط برای نیمه حفاظتی در نظر گرفته
برای کنکور که خب قطعا باید فقط نیمه حفاظتی رو در نظر میگیریم .
حالا اگه تو نهایی همچین چیزی داد کدوم مورد درسته ؟
همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
س/چرا ادامه نمیدین؟؟
-
تو خیلی سبز نوشته: در کوتاه شده طول سارکومر، طول رشته های نازک و ضخیم کم نمی شود.
ولی در کنکور95 اومده: در ماهیچه سه سر بازو، هنگام انقباض با کشش ثابت، از طول نوار های روشن سارکومر کاسته می شود.
این دو تا جمله ضد و نقیض نیست به نظرتون آیا؟؟؟!!! -
elika
انقباض با کشش ثابت که همون انقباض ایزوتونیکه. میدونی که تو این نوع انقباض، فشار عضله ثابته؛ ینی مثلاً عضله برای انقباض در مقابل یه نیروی ثابت مثه وزنه 5 کیلوگرمی، نیروی ثابتی صرف میکنه و مقدار نیروی کششی ثابتی به اون وارد میشه--> پس طول ماهیچه کوتاه میشه و دوتا خط Z بهم نزدیک میشن و استخونا حرکت میکنن.
پس تو این انقباض ایزوتونیک، قظر ماهیچه زیاد میشه که نتیجه اشم کاری نداریم ولی اینه که بازگشت سیاهرگی بهتر انجام بشه.
ولی اینکه میگی "در کوتاه شده طول سارکومر، طول رشته های نازک و ضخیم کم نمی شود." مربوط به انقباض ایزومتریک میشه که بهش انقباض با طول ثابت هم میگن که در واقع به زبون ساده میشه گفت طول ماهیچه به علت مقاومت شدیدی که در برابرش وجود داره، کوتاه نمیشه! در اینجا؛ کشش عضله اس که تغییر میکنه ، پس فشار داخل عضله بالا میره و میزان مقاومت هم میتونه تغییر کنه ولی نه در حدی که عضله بتونه بهش غلبه کنه(طول عضله تغییر نمیکنه مثه تونوس)
--> پس قطر ماهیچه هم تغییر نمیکنه و طول آن کوتاه نمیشه، در نتیجه دو خط Z هم بهم نزدیک نمیشن.
اگه ام بخوام برات از ایزومتریک مثال بزنم میشه نگه داشتن یه وزنه سنگین بدون حرکت دادنش (که حواستو جمع کن تو بیان تستها، چون اگه حرکتش بدیم میشه ایزوتونیک) -
@atousa.md.jp
ولی من فکر میکردم منظور هردوتا جمله اکتین هستش چون بهر حال نوار های روشنم از اکتین درست شده و اکتین و میوزین هم با انقباض ماهیچه منقبض نمیشن فقط درهم فرومیرن -
استاد تور خدا همه گیاهی درس بدید
-
استاد خدا پدرتو بیامرزه. چه تدریسی کردید شارش رو. به به. واقعااااا لذت بردم.
ان شاالله هرچـــــی از خدا میخواید بهش برسید. ادامه بدید پرقـــــــدرت -
استاد همیشه شاد باشین واقعاااااا که دستتون درد نکنه واقعاا که استاد تمام هستینننننن
-
استاد
خسته نباشین.عااااااااااااااالی هستین
اگه میشه جمع بندی کنین من عاااااااااااشق جمع بندی های شما هستم -
اسسسسستاد خواهشا گیاااااهی از اوله اوله اووووووول
سپاااااااااااس استاد عزیز و پزشک موفق کششششششورم -
Boy: آقا یکی ج این سوالا رو بده
۱.به جز وال کوژپشت کدوم جانواران دندان ندارند؟
همه ی(؟) پرندگان دندان ندارند؟
(جمع بندی جانورایی که دندان ندارند رو بگین)۲.اسفنج ها جایگاه خاص گوارش دارند یا ن؟؟ اسفنج ها همانند کرم کدو جایگاه خاص گوارش ندارند؟
۳.این جمله ص یا ن؟
کرم کدو توسط همه (؟) سلول های سطحی جذب پوستی تنفس پوستی و دفع پوستی دارد؟۴.هر اغازی هتروتروف فقط گوارش درون سلولی دارد؟؟
۵.آغازیان پرسلولی فقط شامل اغلب جلبک ها هستند در حد کتاب؟؟؟
۶.جانورانی که لوله ی گوارش دارند فقط گوارش برون سلولی دارند.؟؟آیا گوارش اندامک ها رو تو گیاهان و جانواران گوارش درون سلولی در نظر بگیریم؟؟؟
اگه جواب مثبت باشه پس این جمله هم صحیح.هر سلول یوکاریوتی یا هر جاندار یوکاریوتی قطعا گوارش درون سلولی دارد؟۷.هر اتوتروفی به جز دیونه فقط گوارش درون سلولی دارد؟؟؟
۸.مریستم کنار برگ چیه همون مریستم راسی است یا نوع دیگری از مریستم؟؟؟
۹.کامبیوم (مریستم پسین) از میتوز سلول بنیادی بوجود می ایند یا از تمایز سلول پارانشیمی پوست؟؟
.تنها سلول حاصل تقسیم میتوز سلول بنیادی مریستم های راسی است؟
-
ahadss1376 جواب سوال۷: باکتری های اتوتروف گوارش برون سلولی دارند.
-
ahadss1376
سلول های مریستمی ۲ نوع بافت به وجود می ارن:۱) بافت نخستین شامل: نخستین زمینه ای(پوست-مغز و اشعه مغزی-دایره محیطیه) نخستین روپوستی(روپوست«تارکشنده.کوتیکول.سلول نگهبان روزنه.کرک») نخستین آوندی(آونده های چوبی«تراکئید و عناصر آوندی» آوندهای آبکش«سلول های آبکشی و همراه و پارانشیم آبکش») سلول های مریستمی بافت پسین گیاه را هم به وجود می آرن شامل:کامبیوم آوندی( «آوندهای چوبی پسین و حلقه های سالیانه» و آوند های آبکش پسین «شامل سلول های آبکشی و همراه و پارانشیمی») کامبیوم چوب پنبه ساز( چوب پنبه دارای عدسک) -
ahadss1376 مهم ترین مناطق مریستمی موجود در گیاهان جوان و علفی مریستم های راسی هستند این مریستم ها در نوک ساقه و شاخه های جانبی و کنار برگ ها و در نزدیکی نوک ریشه دیده میشوند. ص۴۸ زیست۱
-
استاد خواهشا تدریس قارچ و گیاهی رو در الویت قرار بدید.یه دنیا ممنون از شما و همچنین الا
-
استاد ده سوال کنکور یا 5 سال کنکور اگه نشد هم دو سال کنکور آخری رو حل کنید!!!یادمه تو شیمی مشابه ش رو انجام دادید کاش کاملش میکردید!!
-
سمیرا۹۶۹۶ فک کنم شما هر دو سوال رو اشتباه ج دادی
-
کلا ایناجا کسی هست زیستش قوی باشه بتونیم تبادل کنیم؟؟؟؟؟؟
-
ahadss1376 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
تبادل چی؟؟؟
-
ahadss1376 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
آقا امیر یعنی به روایتی دکتر برنوسی
یدونه دلت اکانت هم بود نمیدونم کجاست
آقا مسعود هست
فااطمه خانوم
عاطفه خانوم
دکتر سارا
آقا میلاد
منم هستم خدمتتون!!!(تواضع کردم خودمو اخر نوشتما!ًًً!!!)