دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
rainbow31 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام دوستان تو را خدا یکی زود جواب منا بده . من یک سوال از ژنتیک جانوری دارم. فیلم آقای رحیمی رو دیدم اما سوالات رو نمیشه با اون روش حل کرد. سوالمو چطور و از کی بپرسم؟ یکی که بلده شمارشو بده بهش زنگ بزنم
شما میتونین تاپیک بزنین و سوالتونو بپرسین قطعا بچه ها جواب میدن
-
mohammadhassan در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
amirkhan11 سلام، مگه کانال قبلیشون پاک شده؟
تقریبا یک ساله فعالیت نداشته!
-
Dr.Saraaa در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
رونویســــــــــــــــــــــــــــی!
DNA توسط یه واسطه ای پروتئین می سازه!
DNA------>RNA------>PRO
ویژگی این واسطه(RNA)اینه که------>هم جایی باشه که پروتئین هست(سیتوپلاسم)وهم جایی که DNAوجود داره (هسته)
دانشمندان بررسی کردن که------>سلول هایی که پروتئین سازی بیشتری دارن مقدار RNAشون هم بیشتــــره !
رونویســـــــــــــــــی : به ساخت یک ملکول RNAاز روی یک ملکول DND :|
آنزیم رونویسی------>RNA پلیمراز
در یوکاریوت ها 3 نوعه :
(I)------>آر RNA (غیرفعال ترین)
(II)------>ام RNA+اس RNA
(III)------>تی RNA+برخی دیگر از اس RND
در پروکاریوت ها:
فقط RNA پلیمزار وجود داره ( فعال ترین)راه انداز:قسمتی از DNA که دارای قند دئوکسی ریبوز + باز آلی مخصوص خودش (T)هستش!
جایگاه آغاز رونویسی:اولین نوکلئوتیدی که از روی آن رونویسی می شود!
mRNA:تنها RNAای که ترجمه می شود.
در رونویسی------>اول پیوند هیدروژنی برقرار میشه بعد فسفودی استر
در همانند سازی------>اول فسفودی استر بعد هیدروزنیوااای پست 2سال پیش
چطور اینجا رو پیدا کردین؟:/ alisoltany -
Dr.Saraaa در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
رونویســــــــــــــــــــــــــــی!
DNA توسط یه واسطه ای پروتئین می سازه!
DNA------>RNA------>PRO
ویژگی این واسطه(RNA)اینه که------>هم جایی باشه که پروتئین هست(سیتوپلاسم)وهم جایی که DNAوجود داره (هسته)
دانشمندان بررسی کردن که------>سلول هایی که پروتئین سازی بیشتری دارن مقدار RNAشون هم بیشتــــره !
رونویســـــــــــــــــی : به ساخت یک ملکول RNAاز روی یک ملکول DND :|
آنزیم رونویسی------>RNA پلیمراز
در یوکاریوت ها 3 نوعه :
(I)------>آر RNA (غیرفعال ترین)
(II)------>ام RNA+اس RNA
(III)------>تی RNA+برخی دیگر از اس RND
در پروکاریوت ها:
فقط RNA پلیمزار وجود داره ( فعال ترین)راه انداز:قسمتی از DNA که دارای قند دئوکسی ریبوز + باز آلی مخصوص خودش (T)هستش!
جایگاه آغاز رونویسی:اولین نوکلئوتیدی که از روی آن رونویسی می شود!
mRNA:تنها RNAای که ترجمه می شود.
در رونویسی------>اول پیوند هیدروژنی برقرار میشه بعد فسفودی استر
در همانند سازی------>اول فسفودی استر بعد هیدروزنیوااای پست 2سال پیش
چطور اینجا رو پیدا کردین؟:/ alisoltanyRandom
-
@mafi_mz در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
به نظرم تعداد جلساتش خیلی زیاده واسه دوران جمعبندی در طول سال باید باهاش پیش میرفتیم
همنیوطره
اول همایش گونه بود ولی بعدا جامع شد واسه همین اینطوریه هست -
@javadm328
در کل جمع بندی زیست با الگوها و جزوات جمعبندی بهتر جمع میشه تا فیلم -
@mafi_mz در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@javadm328
در کل جمع بندی زیست با الگوها و جزوات جمعبندی بهتر جمع میشه تا فیلمبا کلمه بهتر موافق نیستم
یعنی با مقایسه روش ها کلا موافق نیستم
اما مطمئنا هر کدوم ویژگی های خاص خودش رو داره و شخص باید بر حسب ویژگی مورد انتظارش سبک جمع بندی رو انتخاب کنه -
@javadm328
بعله هرکی به یه صورت میتونه بازیابی کنه -
@javadm328
بعله هرکی به یه صورت میتونه بازیابی کنهنه نه
همه میتونند به روش های مختلف بازیابی کنند
مهم اینه که با کدوم روش خود شخص راحت تره -
@javadm328
منظورم همینه دیگه:) -
@javadm328
منظورم همینه دیگه:)خب پس همون
-
استادپوریا رحیمی واقا جانی خیلی حیف بود از الا رفتن