7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
konkursara مرسی ساراجون بابت جزوه هایی که گذاشتی موفق باشی ان شاءالله.
-
سوال:کار آنزیم چیه؟کاتالیز واکنش یا انجام آن؟یا هردو؟
-
سلام به استاد رحیمی بابت تدرس فوق العادتون ممنون
از سایت آلا هم ممنون -
سلام خدا قوت
واقعا ممنون بابت تدریس عالیتون
استاد یه خواهش ازتون داشتم میشه جواب مرحله اول المپیاد رو داخل کانال قرار بدین؟
خوندن سوالاتش لازمه؟ -
سلام خسته نباشید امروز رفتم ازمون جمع بندی
سوال های زیست اونا قسمت های ک استاد رحیمی تدریس کرده بودن رو عالی زدم واقعا
خیلی خوب بود
کاش میشود بقیه قسمت هارو هم تدریس کنن
مث 11 پیش یک تا سه سوم دبیرستان 7و 8 دوم
کاش زودتر تدریس میکردن برای ازمون بعدی بتونم بهتر جاب بدم
بابت تمام زحمت هایی ک میکشید ممنون
واقعا دستتون درد نکنه -
این جمله درسته
-
اسکلت کربنی یعنی زنجیره ی کربنی حالا چه بخواد یه کربن باشه چه 2 تا چه 1000تا
-
سلام وقت بخیر
دوتا سوال خدمت استاد داشتم درمورد ویروس ها
در قسمت باکتریوفاژ :باکتریوفاژی که DNA خودش رو تزریق میکنه از بین میره؟(چون DNAنداره!
دبیر به ما گفته که ویروس تبخال ابتدا لیزوژنی و سپس وارد لیتیک میشه یعنی تکثیر DNAرو داره وهمانند سازی DNA می کنه ولی ویروس کاملی پدید نمیاد و سپس با فشار روحی وارد لیتیک میشه اما شما فرمودید که پنهان میشه و در اثر فشار روحی چرخه لیتیک رو آغاز میکنه یعنی هنگامی که در اعصاب صورت پنهانه فقط تغذیه میکنه و DNA ش تکثیر نمیشه یعنی عملا مرحله لیزوژنی نداره
در مورد این دوتا دچار دوگا نگی شدم نمیدونم کدوم کامل تره اگه امکان داره لطف کنید منو راهنمایی کنید!(خودم با حرف شما موافق ترم چون علمی تره ولی درمورد دومی شکم که درسته یا نه؟)
ممنون -
@سعیداریایی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام ببخشید این خیلی سبز اعصاب مارو خراب کرده تو یکی ازتست ها داده که در معده مرغ غذاپس ازخروج از معده فقط گوارش مکانیک داره ولی نشر الگو میگه گوارش شیمایی هم داره غذادر سنگدان به وسیله انزیم های گوارشی که از معده واردمی شوند به سنگدان کدوم درسته به نظر شما
سلام اقاسعید مسلما هرطراحی وهرمولفی نظرخودشوداره اما نشرالگودرست گفته چون صفحه ۵۶کتاب نوشته که درپرندگان گوارش شیمیایی ومکانیکی غذا ازمعده آغازمیشود.ودرمعده انزیم گوارشی داریم دیگه !وادامه گوارش شیمیایی درروده صورت میگیره.(سنگدان گوارش مکانیکی داره فک کنم).
-
@سعیداریایی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام ممنون بابت نظرتون من منظورم سنگدان معده رو میدونم انشر الگو گفته که در سنگدان گوارش شیمایی است ام به وسیله انزیم های گوارشی که از معده به همراه غذا وارد سنگدان شده اند این جمله درست است ایا
بله جملش درسته .اگردقیقه ۱۰فیلم استادرحیمی در جلسه۳۶رانگاه کنیددقیقا گفتن که انزیم هایی که ازمعده وارد سنگدان میشن گوارش انجام میدن.جملش اینه که (درسنگدان آنزیم های گوارشی داریم که ازخودسنگدان نیست بلکه همان انزیم هایی است که ازمعده امده است).
-
konkursara در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
لطفا جزوات را سریعتر قرار دهید .ممنون.
لطفا توضیح این قسمت را هم اضافه فرمایید
قسمت ۵۳:
۱۸ دقیقه- بررسی یائسگی
-توضیح نمو زیگوت و جایگزینی توده بلاستوسیست در دیواره رحم - بررسی مراحل دوران بارداری
- بررسی ساختار جفت
- بررسی سونوگرافی
a.m در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام ببخشید میشه هر چه زود تر جزوات فصل ۹و ۱۰رو در سایت قرار بدین چون تدریس ایشون با جزوات کامل میشه خود استاد هم میگه جزوات رو در سایت قرار میده
زیست شناسی دوران طلایی ( جمع بندی ) -> ویروس ها و باکتری ها
زیست شناسی دوران طلایی ( جمع بندی ) -> آعازیانمتوجه منظور بعضی از عزیزان که در برخی دروس نوشته بودند آلاء تا اطلاع ثانوی تعطیل است نشدم . فکر می کنم منظورشون اینه که چند وقتی است که فیلم جدید بر روی سایت قرار نگرفته که البته در انتهای سال طبیعیه . اما به این لفظی که شما گفتید یه کم جالب نبود و استرس ایجاد می کنه . ان شاالله که آلاء هیچ وقت تعطیل نمیشه
- بررسی یائسگی