IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
a511aace3e3229a285a9bdfec042761d.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
Screenshot_2024-10-27-18-29-59-865_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-27-18-30-13-527_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر 🥰
ببخشید این سوال گفته مناسب نیستند الف و ب و د غلطه ولی گفته مورد ج درسته سوال غلطه یا جواب غلطه؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
IMG_20241024_123317.jpg
IMG_20241024_123458.jpg
سلام. در ماده سفید نخاع رشته های عصبی میلین دار مشاهده میشه که اجتماعی از رشته های عصبی میلین دار و فاقد جسم سلولی هست. حالا گزینه ۳ (جزء موارد درست هست) گفته همه یاخته های این بخش ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند. از طرفی تمام یاخته های هسته دار بدن ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند ولی فقط در نورون ها این ژن بیان میشه. الان ماده سفید که رشته های عصبی فاقد جسم سلولی و درنتیجه فاقد هسته داره، چطوری میتونه ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو داشته باشه؟
@یازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سلام عصر بخیر
ی سوال اینک دقیقا بطن چهارم مغز کجاست؟!
داخل فعالیت دیدم ک نوشته شیار بین نیمکره های مخچه رو برش میدیم بعدش درخت زندگی و بطن چهارم دیده میشه
پس ینی بطن چهارم وسط مخچه هس؟!
حالا اگ اونطوری باشه درخت زندگی تو بخش سفید مخچه هس دیگ
پس بطن چهارم هم تو بخش سفیده؟! هدایت جهشی و این حرفا داریم!؟
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
۲۰۲۴۱۰۱۴_۱۳۱۱۴۶.jpg
سلام دوستان
تو پاسخنامه سوال ۴۰۲ گفته این مورد برای همانند سازی نیمه حفاظتی و غیر حفاظتی درسته ولی استاد من گفتن که این گزاره تو کنکور اومده و پاسخنامه سنجش تشکیل پیوند هیدروژنی بین نوکلئوتید های جدید و قدیمی رو فقط برای نیمه حفاظتی در نظر گرفته
برای کنکور که خب قطعا باید فقط نیمه حفاظتی رو در نظر میگیریم .
حالا اگه تو نهایی همچین چیزی داد کدوم مورد درسته ؟
همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
oktay سلام ابتدا فصل های خیلی مهم تدریس می شوند و بعد بقیه س فصل ها بهش اضافه می شوند.
پس چیزی که شما می تونید روش حساب کنید فصل های مهم هستش
سعی می کنیم اون قسمت هایی که در زیست آقای پازوکی تدریس نشدند رو هم در حد توان تدریس کنیم. -
دلی تست ها رو وقتی دبیر می خواهند حل کنند صورتش رو می خوانند بنابراین فیلم قابل استفاده هست ولی خود دفترچه تست فعلا رو سایت قرار نگرفته
متاسفانه 3 ترابایت(= 3هزار گیگابایت) از هارد هاب آلاء خراب شده!ولی ما این جزوه تست رو دوباره تهیه می کنیم و رو سایت قرار می دیم.
-
مگه اسم دیگه ی ماهیچه اسکلتی مخطط نیس؟پس چرااستاد به دانش اموزشون گفتن نه.ایشون گفتن لاکتات توی ماهیچه ی اسکلتی ساخته میشه نه مخطط.چرا؟؟؟
-
دلی گفته است:
مگه اسم دیگه ی ماهیچه اسکلتی مخطط نیس؟پس چرااستاد به دانش اموزشون گفتن نه.ایشون گفتن لاکتات توی ماهیچه ی اسکلتی ساخته میشه نه مخطط.چرا؟؟؟
سلام این سوال رو از آقای رحیمی پرسیدم، جواب ایشون:
ماهیچه های مخطط دو نوع هستند:قلبی و اسکلتی
لاکتات در ماهیچه ی مخطط اسکلتی تجمع پیدا میکنه نه مخطط قلبی
پس اگه سوال بگه تجمع لاکتات در مخطط اسکلتی درسته نه همه ی مخطط ها -
masoud گفته است:
آقا سهراب/آقای شاهرخی لطفا ادامه آپلود فیلما چیشد؟
ممنون از رحماتتونراستش جمعه رو داشتیم استراحت می کردیم، چند وقت فشار کار زیاد بود.
انشالله امروز یا فردا ( شنبه یا یکشنبه ) بقیه ی فیلم ها میاد رو سایتدوشنبه هم فیلم فیزیک!
-
Rebwar در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام.
ممنون میشم اگه امکانش باشه مدت زمان جلسات بیشتر باشه اینجوری تعداد جلسات کمتر شده و کار دانلودمان راحت میشه.
البته خودتون بهتر میدونین این فقط یه نظر و درخواست بودش.سلام، دلیل اینکه مدت زمان رو کاهش دادیم این بود که اولا موضوعات تقریبا جدا بشند دوم اینکه حجم فیلم بپایین تر بیاد ( مخصوصا برای کسانی که تازه با آلاء آشنا شدند ) همچنین شما می تونید صف دانلود تو IDM درست کنید، سپس تا قسمت اول رو ببینید پشت صحنه قسمت دوم دانلود شده و دوستان صبح ها هم می تونند فیلم ها رو دانلود و استفاده کنند.
شب ها فشار روی سرور بیش از حد زیاده و از وقتی این کار رو کردیم دیدم که دانلود مقداریش از شب به صبح منتقل شد و دقیقا دارند همین کار رو می کنند.
حالا در نسخه ی جدید سایت این امکان رو ایجاد می کنیم که با یک کلید همه ی فیلم ها در صف دانلود IDM قرار بگیرند. -
sohrab در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
masoud گفته است:
آقا سهراب/آقای شاهرخی لطفا ادامه آپلود فیلما چیشد؟
ممنون از رحماتتونراستش جمعه رو داشتیم استراحت می کردیم، چند وقت فشار کار زیاد بود.
انشالله امروز یا فردا ( شنبه یا یکشنبه ) بقیه ی فیلم ها میاد رو سایتدوشنبه هم فیلم فیزیک!
ممنون از شما و تمامی همکاران محترمتون
-
@فاطمه-کنکوری در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام دوستان کسی جواب این سوالومیدونه هرچی فک میکنم نمیتونم جواب بدم
هرسلول یوکاریوتی که هاگ وگامت تاژکدارداردقطعاتثبیت کنندهCO2است؟ص/غبه نظرم هاگداران آغازی مثال نقض این جمله هست...چرا که این آغازیان گامتشون تاژک داره از طرفی از مواد آلی تغذیه میکنن و زندگی انگلی دارن در نتیجه تثبیت CO2 ندارن.پس غلطه.امیدوارم درست گفته باشم.
-
سلام دوستان
کسی اسم کانال دکتر رحیمی رو داره؟؟؟
بگه ما هم فیض ببریم!! -
آقا سهراب میشه بگید چند قسمت از همایش جمع بندی فیزیک،زیست و شیمی باقیمانده و همچنین میشه بگید آیا همایش جمع بندی ریاضی تجربی و زبان انگلیسی جدید برگزار میشه یا نه همایش آقای فراهانی خیلی خوبه ولی اگه جدید باشه که تکنیک حل ریدینگ و درک مطلب و همچنین لغات مهم رو هم بگن دیگه میشه در حد لالیگا
-
سلام. مگه برای فیزیک هم جمع بندی گذاشتن؟من که تو صفحه ی اصلی نمیبینم.میشه بگید کجاس؟