IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
a511aace3e3229a285a9bdfec042761d.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
Screenshot_2024-10-27-18-29-59-865_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-27-18-30-13-527_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر 🥰
ببخشید این سوال گفته مناسب نیستند الف و ب و د غلطه ولی گفته مورد ج درسته سوال غلطه یا جواب غلطه؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
IMG_20241024_123317.jpg
IMG_20241024_123458.jpg
سلام. در ماده سفید نخاع رشته های عصبی میلین دار مشاهده میشه که اجتماعی از رشته های عصبی میلین دار و فاقد جسم سلولی هست. حالا گزینه ۳ (جزء موارد درست هست) گفته همه یاخته های این بخش ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند. از طرفی تمام یاخته های هسته دار بدن ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند ولی فقط در نورون ها این ژن بیان میشه. الان ماده سفید که رشته های عصبی فاقد جسم سلولی و درنتیجه فاقد هسته داره، چطوری میتونه ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو داشته باشه؟
@یازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سلام عصر بخیر
ی سوال اینک دقیقا بطن چهارم مغز کجاست؟!
داخل فعالیت دیدم ک نوشته شیار بین نیمکره های مخچه رو برش میدیم بعدش درخت زندگی و بطن چهارم دیده میشه
پس ینی بطن چهارم وسط مخچه هس؟!
حالا اگ اونطوری باشه درخت زندگی تو بخش سفید مخچه هس دیگ
پس بطن چهارم هم تو بخش سفیده؟! هدایت جهشی و این حرفا داریم!؟
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
۲۰۲۴۱۰۱۴_۱۳۱۱۴۶.jpg
سلام دوستان
تو پاسخنامه سوال ۴۰۲ گفته این مورد برای همانند سازی نیمه حفاظتی و غیر حفاظتی درسته ولی استاد من گفتن که این گزاره تو کنکور اومده و پاسخنامه سنجش تشکیل پیوند هیدروژنی بین نوکلئوتید های جدید و قدیمی رو فقط برای نیمه حفاظتی در نظر گرفته
برای کنکور که خب قطعا باید فقط نیمه حفاظتی رو در نظر میگیریم .
حالا اگه تو نهایی همچین چیزی داد کدوم مورد درسته ؟
همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
من که شدیدا منتظر تدریس کامل فصل های مربوط به دودمانه و ژنوتیپ واینام!!اسسسسستاد اینارو یادتون نره خدایی نکرده!!مرررسسسی از تدریس عالیتون
-
من که شدیدا منتظر تدریس کامل فصل های مربوط به دودمانه و ژنوتیپ واینام!!اسسسسستاد اینارو یادتون نره خدایی نکرده!!مرررسسسی از تدریس عالیتون
-
zahra1303 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
توضیحات جلسات دکتر رحیمی کامل بود ... غیر از جلسه ی 54 تا 58 ک توضیحی نداشت ...
جلسه ٥٤ - فصل ٩ زیست پیش: ویروسها و باکتریها - قسمت ١ :
- نحوه ی خوندن فصل 9و10و11
- تدریس مبحث ویروس ها :
تدریس ص204 تا 207 کتاب درسی ( جنس ، اندازه ، تولیدمثل ، آلوده کردن ، کپسید ، پوشش ، انواع کپسید ، وجود آنزیم در برخی ویروس ها ، همانندسازی )
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/15/19/5169
zahra1303 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
جلسه ٥٥ - فصل ٩ زیست پیش: ویروسها و باکتریها - قسمت ٢ :
ادامه ی تدریس مبحث ویروس ها :- روش های نفوذ ویروس ها به درون میزبان خود
- بررسی تفاوت آلوده کردن با ضرر رساندن
- کشف ویروس ها
- بررسی ویروس ها از نظر DNA یا RNA دار بودن
- ویروس تبخال
- ویروس HIV
- چرخه ویروس ها
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/15/19/5170
جلسه ٥٦ - فصل ٩ زیست پیش: ویروسها و باکتریها - قسمت ٣ :
ادامه ی تدریس مبحث ویروس ها :- بررسی چرخه ی لیزوژنی و لیتیک
- پریون ها
- ویروئید ها
- عوامل بیماری زایی در گیاهان
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/15/19/5171
جلسه ٥٧ - فصل ٩ زیست پیش: ویروسها و باکتریها - قسمت ٤ :
تدریس مبحث باکتری ها :- تفاوت باکتری ها با یوکاریوت ها
- بررسی باکتری ها از لحاظ شکل
- طبقه بندی باکتری ها بر اساس نوع دیواره ( باکتری های گرم مثبت و منفی )
- آندوسپور
- ویژگی های سلول های پروکاریوتی
- باکتری های تولیدکننده و مصرف کننده
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/15/19/5172
جلسه ٥٨ - فصل ٩ زیست پیش: ویروسها و باکتریها - قسمت ٥ :
ادامه ی تدریس مبحث باکتری ها :- باکتری های هتروتروف
- روش های بیماری زایی در باکتری ها :
١- استفاده از میزبان به عنوان منبع غذایی ( مایکوباکتریوم توبرکلوسیز ، پروپیونی باکتریوم آکنس )
٢- توکسین های باکتریایی ( کورینه باکتریوم دیفتریا ، استافیلوکوکوس اورئوس ، کلستریدیوم بوتولینم ) - مبارزه با بیماری های باکتریایی
- آنتی بیوتیک ها
- اهمیت باکتری ها
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/15/19/5173
به سایت اضافه شد با تشکر فراوان از شما
-
سلام و خسته نباشید
تدریس استاد کی شروع میشه؟؟؟؟؟توروخدا یکی یه خبری بده.
نکته دیگه اینکه استاد توی ویدیو های قبلی به بعضی مباحث اشاره میکنه که ظاهرا تدریس کرده ولی ویدیو اون مبحث تو سایت نیست ، البته شاید هم من پیدا نمیکنم.یه کمکی برسونید ممنونتون میشم(مثلا فصل 1و2و3 سال دوم)
موفق باشید -
mohamad.13 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام و خسته نباشید
تدریس استاد کی شروع میشه؟؟؟؟؟توروخدا یکی یه خبری بده.
نکته دیگه اینکه استاد توی ویدیو های قبلی به بعضی مباحث اشاره میکنه که ظاهرا تدریس کرده ولی ویدیو اون مبحث تو سایت نیست ، البته شاید هم من پیدا نمیکنم.یه کمکی برسونید ممنونتون میشم(مثلا فصل 1و2و3 سال دوم)
موفق باشیدتا جایی که من میدونم استاد فصول 1 و2 و 3 سال دوم و 7 و8 سال دوم رو تدریس نکردن
-
استاد عالیه واقعا امیدوارم همینطور پر قدرت ادامه بدین و خواهشم اینه تمرکزتون حدود 40 درصد از صد درصد روی تکمیل مباحث باشه نصفههه ول نشه خدایی نکرده بازم تشکر...یا علی
-
Dr_Shaahin_is در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
استاد عالیه واقعا امیدوارم همینطور پر قدرت ادامه بدین و خواهشم اینه تمرکزتون حدود 40 درصد از صد درصد روی تکمیل مباحث باشه نصفههه ول نشه خدایی نکرده بازم تشکر...یا علی
درس هایی که توضیحاتش رو بچه ها نمی نویسند یا دیر می نویسند، احتمال زیادی داره که ناقص بمونه
مثلا این هفته هم تو این فکر بودیم که ضبط زیست رو کنسل کنیم ولی گفتیم شاید به خاطر عید و اینا بچه ها وقت نکردند بنویسند.
-
sohrab در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
Dr_Shaahin_is در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
درس هایی که توضیحاتش رو بچه ها نمی نویسند یا دیر می نویسند، احتمال زیادی داره که ناقص بمونه
مثلا این هفته هم تو این فکر بودیم که ضبط زیست رو کنسل کنیم ولی گفتیم شاید به خاطر عید و اینا بچه ها وقت نکردند بنویسند.
لطفا کنسلشون نکنید
یکم بهمون فرصت بدید مینویسیمشون
ممنون -
sohrab در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
یعنی توضیحات درس ها این قدر مهم هستند؟ !!
-
mohamad_m7 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
sohrab آخه زيست ك توضيح چنداني نداره . اسم فصل كافيه ديگه . كسي نميخواد از روي توضيح ياد بگيره ك . هركس فصلي رو بخواد دان ميكنه ديگ !!!!!!
منم با این حرف دوستمون موافقم......
تورو خدا ما رو بیچاره نکنین................
مانیازمند یاری سبز زیست شما هستیم ........ -
@mehdinasiri در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
یعنی توضیحات درس ها این قدر مهم هستند؟ !!
از این هم مهم تر هستند:)
-
mohamad_m7 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
sohrab آخه زيست ك توضيح چنداني نداره . اسم فصل كافيه ديگه . كسي نميخواد از روي توضيح ياد بگيره ك . هركس فصلي رو بخواد دان ميكنه ديگ !!!!!!
هرفصل چندتا مبحث داره و هر مبحث چند زیر مبحث
شما فکر کنیدیه نفر تو یه فصل تو یه مورد خاص اشکال داره اونوقت با این توصیف که شما میگین باید بشینه کل فیلم های اون فصل رو نگاه کنه تا ملبی که می خواد رو پیدا کنه !!! -
آقا خوب من نوعی که از برنامه عقبم چیکار کنم، خب؟ نمیرسیم که همه مطالبو پیش ببریم که.شما که هوای مارو دارین،توروخدا یه ذره بیشتر فقط!
امیدوارم خدا هم هوای شما رو داشته باشه -
سلام
اقا رحیمی واقعا ممنونیم بابت تدریس فوق العادتون. اگه میشه لطفا فصل 7 و 8 زیست 1 رو تدریس کنین. ممنون میشم. بازم خسته نباشید و بدونید روزی نیست که دعاتون نکنم بابت تدریس فوق العادتون