دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
سلام. تقریبا استاد رحیمی کل چرخه ی کتابای زیست رو گفتن . اگه امکانشو داره فصل 11 قارچ ها که 3 تا چرخه داره رو بگن.خسته هم نباشد.
-
monazk در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
ببخشید متوجه نشدم یعنی مثلا درس زیست شناسی رو چندین استاد تدریس میکنن؟چون گفتید یه مبحث مشترک رو از هر کلاس مقایسه و بعد انتخاب کنم کنم
ممنون از پاسخگوییتون دوست عزیزاره برا هر درس چند استاد مختلف با چند سبک تدریس وجود داره
-
monazk در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
ببخشید من فقط کلیپ های اموزشی استاد رحیمی رو دیدم ،بقیه اساتید کدوم قسمته فیلمهاشون
http://sanatisharif.ir/تمام-درسهای-دبیرستان-صنعتی-شریف-آموزش-مجازی-آلاء-توسعه-عدالت-آموزشی-کنکور-رایگان -
ترو خدا تیزر شروع و پایان کلیپها رو عوض کنید واقعا استرس زاست.شروعش آدم رو یاد فیلم ترسناک حلقه که سامارا از تو برفک تلویزیون میاد بیرون میندازه. پایانش هم مثل جنگ ستارگانه. خواهشا هم صدای بلندش رو هم تیزرش رو عوض کنین.من با هدفون گوش میدم یهو شوکه میشم.
ممنون از زحمات بی دریغتون -
mohsenk در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
ترو خدا تیزر شروع و پایان کلیپها رو عوض کنید واقعا استرس زاست.شروعش آدم رو یاد فیلم ترسناک حلقه که سامارا از تو برفک تلویزیون میاد بیرون میندازه. پایانش هم مثل جنگ ستارگانه. خواهشا هم صدای بلندش رو هم تیزرش رو عوض کنین.من با هدفون گوش میدم یهو شوکه میشم.
ممنون از زحمات بی دریغتونسلام دوست گلم
خخخ منم همینو گفتم ولی یکی از ادمین ها گفتن سعی کن عادت کنی خخخخ
حالا شما هم سعی کن عادت کنی -
@Hoomillas در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام
من يه سوال از استاد رحيمى دارم
چطورى ميتونم سوالمو براى استاد مطرح کنم؟سلام سوالتون رو تو یه تاپیک با عنوان مناسب بپرسید
اگه با جواب دوستاتون برطرف نشد میدیم استاد خودشون جواب بدن -
دوستان میشه همه نظراتشونو بگن و راهنماییم کنید من مدرک کارشناسیمو گرفتم علاقه دارم دوباره شروع کنم به خوندن برای کنکور البته رشته دیگه ،به نظرتون فقط کلیپهای مخصوص کنکور رو نگاه کنم یا کلیپ های آموزشی دبیرستان رو که کامل اموزش میدن رو هم نگاه کنم
-
دوستان میشه همه نظراتشونو بگن و راهنماییم کنید من مدرک کارشناسیمو گرفتم علاقه دارم دوباره شروع کنم به خوندن برای کنکور البته رشته دیگه ،به نظرتون فقط کلیپهای مخصوص کنکور رو نگاه کنم یا کلیپ های آموزشی دبیرستان رو که کامل اموزش میدن رو هم نگاه کنم
سلام شماباید ازفیلم های کلاس کنکور ها ۱و۲ استفاده کنید والبته فیلم هایی که درحال ضبط هستن چون میخواین کنکورشرکت کنید اگرهم نیازی برای یادگیری بیشترداشتید میتونید ازفیلم های سالهای قبل استفاده کنید هرچندفیلم هاانقدری جامع هستندکه نیازی برای توضیحات بیشترنداره .
-
پوزش می طلبم متوجه نشدم منظورتون از فیلم کلاس کنکور ۱و ۲ چیه
یعنی این آموزش های استاد رحیمی جمع بندیه به دردم نمیخوره ؟ و اینکه کلاس کنکور ۱و ۲ نگاه کردم ناقص بودن تقریبامنظورم ازفیلم های کلاس کنکور ۱و۲ مربوط به سال تحصیلی ۹۴-۹۵هست که جامع هستن دراکثرموارد
زیست استادرحیمی برای اردوی مطالعاتی ازهمایش عید تا الان هست که قراره ایشون کل زیست روتدریس کنن بصورت جامع پس میتونید ازش استفاده کنید.