7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
@dr.shamakhi در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
soley.cr7 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سهراب چرا فیلمای زیست رو قرار نمیدی ولی بقیه درسا اینکارو میکنی مشکل چیه؟
جناب سهراب خان مدیر اگه لیاقت مدیریت رو نداری کنار بکش
استاد تو تلگرام شفاف سازی کرد
برای چی فیلم های استاد رو اپلود نمیکنی اما فیلمای استاد های دیگه رو اپلود میکنی
هرکی موافقه یا مخالفه نظر بده
'گیریم هم اصن فیلما ضبط شده باشه و مدیر ااپلود نکرده باشه ...
از قصد که نکرده یا با ما که مشکل نداره که.....
شاید سرشون شلوغ ...
شما مگه جای اونایی که داری قضاوت میکنی
بعضی وقتا اگه به شعور ادم بر بخوره قید همه چی رو میزنه ....
من اگه جای مدیر بودم با این پیام ...کلا این سایت تعطیل میکردم یکم بمونین تو تنگنا تا قدر خوبی رو بدونین
مث اینکه کم کم همه داره روشون به مدیر باز میشه -
@dr.shamakhi در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
چرا واقعت هارو نمگین ادمین های عزیز ترنم خانم چرا چرت وپرت میگی
پس چرا واسه استادای دیگه هر هفته 5 6 تا میاد
طبق گفته های دکتر رحیمی ایشون فصل 1 پیش رو به الا تحویل دادن
و تا جمع فصل 2 هم کار میشه
اما شما ادمین ها و مدیر گرامیتان نمیخواین بزارین بحث جدایی داره
خواهشا دیگه چرت و پرت نگین
والسلام**\(متن پررنگ\)**
سکوت همیشه نشانه ی تایید حرف مقابل نیس
گاهی اوقات نشانه قطع امید از شعور طرف مقابل
واقعا برا جامعه پزشکی باید متاسف بود که همچین کسایی قراره واردش بشن -
ترنم جواب ابلهان خاموشیست
هه هه هه
اره من ابلهم که شخصیتم با حرف زدن با شما بردم زیر سوال
اینجا جای موندن نیس
کسی که خیلی راحت اینجا توهین میکنه
معلوم تو خونه و با خانوادشم چطور
انقد بنویس تا همه بشناسنت -
چرا واقعت هارو نمگین ادمین های عزیز ترنم خانم چرا چرت وپرت میگی پس چرا واسه استادای دیگه هر هفته 5 6 تا میاد طبق گفته های دکتر رحیمی ایشون فصل 1 پیش رو به الا تحویل دادن و تا جمع فصل 2 هم کار میشه اما شما ادمین ها و مدیر گرامیتان نمیخواین بزارین بحث جدایی داره خواهشا دیگه چرت و پرت نگین والسلام**\(متن پررنگ\)**
-
soley.cr7 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سهراب چرا فیلمای زیست رو قرار نمیدی ولی بقیه درسا اینکارو میکنی مشکل چیه؟
قبل پاک کردن پستات خوندم چه مزخرفاتی رو نوشتی . اینجا اونجایی همشیگیت نیست که بری و به کسی بگی گوه خور !!!! پس ادم باش اینجا و مثل ادم صحبت کن بلکه میونم با این حرفایی که تو زدی حتی اسم ادمم برات زیاده
شعور و درک تو در حدی نیست که بگی گی لایقت مدیرت رو داره -
dr.ali در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
ترنم یعنی خاک عالم تو سرت که ناقص الخلقه ای
اخه انسان برو....
استغفروالله
خواهر من شما یکی دهنتو ببند لطفا
بازم میگم ادم باش و مث ادم صحبت کن
-
چرا واقعت هارو نمگین ادمین های عزیز ترنم خانم چرا چرت وپرت میگی پس چرا واسه استادای دیگه هر هفته 5 6 تا میاد طبق گفته های دکتر رحیمی ایشون فصل 1 پیش رو به الا تحویل دادن و تا جمع فصل 2 هم کار میشه اما شما ادمین ها و مدیر گرامیتان نمیخواین بزارین بحث جدایی داره خواهشا دیگه چرت و پرت نگین والسلام**\(متن پررنگ\)**
-
شرمنده من گفتم ج اینو ندیدم ولی خودم نتونستم مقاومت کنم الانم ی چند خطی حرف میزنم و امیدوارم دیگه این قضیه ادامه پیدا نکنه ..
dr.ali واقعیت اینه ک این مجموعه داره تدریس بهترین دبیراشو رایگان در اختیار من تو میذاره ب حاشیه ها و چیزای دیگش هم کار ندارم
بله شما اگه نگا کنی میبینی ک مثلا تدریس 6تا8 استاد اقاجانی توی ی بازه زمانی ضبط شده ولی تو ی روز روی سایت قرار نگرفته چرا ک تدوین همه ی اینا واقعا زمان بر هستن یکی دو درس ک نیس کلی درس ضبط شده و قرار تدوین بشه .. میدونی چقد زمان میبره ؟ چقد کار داره ؟ من خودم هر جزوه ای ک میذارم روی سایت نیم تا 45 دقیقه طول میکشه این فیلم ها ک جای خود دارد ..شما اینجا نشستی پاتو رو پات انداختی نظر میدی ک چی ؟ مگه مجبورت کردن ک بیای فیلم های الا رو ببینی ؟ برو بخر .. برو هرچی دلت میخواد پول بده ب موسسات دیگه ی مشت دی وی دی ب درد نخور بخر دیگه نگران اپ شدن یا نشدن و خیلی چیزای دیگه نباشی .. واقعا خیلی زوره ادم میاد ثواب کنه کباب میشه .. یا شاید هم واقعا بعضی از این ادمایی ک چنین نظراتی میذارن بخاطر حسودیشونه یا هم ی عامل نفوذی ک میخوان مجموعه ی آلا رو خراب کنن .. خیالت رو راحت کنم .. اینجا نمیتونی را ب را بیای و حرف مفت برنی آلا هرطور ک باشه به همه ی خوبی ها و بدی هاش ما پشتشیم ، ب ادمایی مث تو هم اجازه نمیدیم از را برسن هرچی در خور خودشونه ب مدیر و دبیرا و بچه ها نسبت بدن .. پس جل و پلاست رو جمع کن برو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه .. -
در ضمن کاربر نامحترم
حرف زدن داریم تا حرف زدن
شما اگه همین خواستت مودبانه میگفتی
کسی به شما انتقاد نمیکرد
حرف حق میزنی ..اما هر حرفیو نباید تف کرد تو صورت طرف مقابل ...
بهتر به جای درس اول برین کلاس اخلاق تا طرز صحبت کردن اونجا یاد بگیرین .. -
بفرمایید
http://forum.alaatv.com/user/dr-ali
امینت و ارامش به انجمن برگشت -
@پروفسور در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
بفرمایید
http://forum.alaatv.com/user/dr-ali
امینت و ارامش به انجمن برگشتاینو دیدم ضربان قلبم برگش سر جاش
اخی -
http://forum.alaatv.com/category/1/اطلاعیه-ها
تو لینک بالا پروسه ی آپلود فیلم توضیح داده شده.
من خودم تو چت رو به dr.ali گفتم که فیلم برداری زیست سه شنبه انجام شده و بچه ها دارند کارهاش رو انجام میدن. بعد اومده می گه استاد شفاف سازی کرد
-
sohrab در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
dr.ali به مدت 24 ساعت اخراج شد به دلیل فحش دادنش ها به کاربران انجمن
اقاااااااااااااااااااااااا سهراب
ینی چی 24 ساعت
ای کاش پیامای بالا بود میدیدین چی گفته اونا دیگه فحش معمولی نبود
حیثیتی بود
من همچین ادمی رو باهاش نمیتونم تو یه منطقه زندگی کنم
اونوق شما میگین بیاد انجمن
ضربان قلبم رف بالا