IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
a511aace3e3229a285a9bdfec042761d.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
Screenshot_2024-10-27-18-29-59-865_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-27-18-30-13-527_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر 🥰
ببخشید این سوال گفته مناسب نیستند الف و ب و د غلطه ولی گفته مورد ج درسته سوال غلطه یا جواب غلطه؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
IMG_20241024_123317.jpg
IMG_20241024_123458.jpg
سلام. در ماده سفید نخاع رشته های عصبی میلین دار مشاهده میشه که اجتماعی از رشته های عصبی میلین دار و فاقد جسم سلولی هست. حالا گزینه ۳ (جزء موارد درست هست) گفته همه یاخته های این بخش ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند. از طرفی تمام یاخته های هسته دار بدن ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند ولی فقط در نورون ها این ژن بیان میشه. الان ماده سفید که رشته های عصبی فاقد جسم سلولی و درنتیجه فاقد هسته داره، چطوری میتونه ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو داشته باشه؟
@یازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سلام عصر بخیر
ی سوال اینک دقیقا بطن چهارم مغز کجاست؟!
داخل فعالیت دیدم ک نوشته شیار بین نیمکره های مخچه رو برش میدیم بعدش درخت زندگی و بطن چهارم دیده میشه
پس ینی بطن چهارم وسط مخچه هس؟!
حالا اگ اونطوری باشه درخت زندگی تو بخش سفید مخچه هس دیگ
پس بطن چهارم هم تو بخش سفیده؟! هدایت جهشی و این حرفا داریم!؟
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
۲۰۲۴۱۰۱۴_۱۳۱۱۴۶.jpg
سلام دوستان
تو پاسخنامه سوال ۴۰۲ گفته این مورد برای همانند سازی نیمه حفاظتی و غیر حفاظتی درسته ولی استاد من گفتن که این گزاره تو کنکور اومده و پاسخنامه سنجش تشکیل پیوند هیدروژنی بین نوکلئوتید های جدید و قدیمی رو فقط برای نیمه حفاظتی در نظر گرفته
برای کنکور که خب قطعا باید فقط نیمه حفاظتی رو در نظر میگیریم .
حالا اگه تو نهایی همچین چیزی داد کدوم مورد درسته ؟
همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
@مهساااا در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
sohrab تو کامنتا دیدم فهمیدم یه اشتباهی رخ داده ...
بچه ها از شما خواستن که استاد رنتیک تدریس کنه
اما
شما گفتین تکراری تدریس نمیشه
رنتیک تو کتاب ما 5 6 7 8 سوم و یه فصل از پیش که استاد 567 سوم تدریس کردن و 8 سوم و یه فصل پیش مونده
لطف کنین به استاد بگین این دو فصل مونده رو تدریس کنندرسته فصل8 ک اصله هنوز تدریس نشده ...
-
نمیدونم چرا فقط زیست فیلماش دیر میان زود همه رو قرار بدین ممنون .
-
Faeze2000 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام خسته نباشید
یه سوال استاد زیست سوم رو تدریس میکنند؟(زیست2)فعلا تدریس زیست 2 رو آقای امینی راد دارند انجام میدن، صفر تا صده زیست سوم رو اینجا ببین، آقای رحیمی زیست پیش و دوم رو اول قراره تموم کنند بعد برند سوم.
-
sohrab ببخشید اقا سهراب استاد فصولی رو که قبلا برای جمع بندی تدریس کردن دوباره تدریس می کنند . اگر تدریس کنند خیلی خوب میشه چون اون فیلما بیشتر برای جمع بندی خوبه
لطفاا ارشون بخواین از صفر یکبار دیگر تدریس کنند لطفاا
ممنون از شما و تمام الائی های عزیز و تشکر زیاد از استاد رحیمی
انشالاه که حالشون خوب خوب شه -
sosha در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
sohrab ببخشید اقا سهراب استاد فصولی رو که قبلا برای جمع بندی تدریس کردن دوباره تدریس می کنند . اگر تدریس کنند خیلی خوب میشه چون اون فیلما بیشتر برای جمع بندی خوبه
لطفاا ارشون بخواین از صفر یکبار دیگر تدریس کنند لطفاا
ممنون از شما و تمام الائی های عزیز و تشکر زیاد از استاد رحیمی
انشالاه که حالشون خوب خوب شهخیر متاسفانه نمیشه!
-
sohrab در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
Faeze2000 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام خسته نباشید
یه سوال استاد زیست سوم رو تدریس میکنند؟(زیست2)فعلا تدریس زیست 2 رو آقای امینی راد دارند انجام میدن، صفر تا صده زیست سوم رو اینجا ببین، آقای رحیمی زیست پیش و دوم رو اول قراره تموم کنند بعد برند سوم.
ممنون بابت توضیحات
یه سوال دیگه ،اقای امینی راد از کدوم فصل زیست 2شروع میکنند؟؟(چون اقای رحیمی فصل ایمنی رو تدریس کردند. اقای امینی راد دوباره این فصلو تدریس میکنند یاخیر؟) -
پوریا جان بزار فیلما رو دیگ کجایی پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
ب نظرتون کدوم از معلمای محترم زیستو بهتر تدریس میکنن؟؟
-
باران جونی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
بستگی داره شما چطوری یاد میگیری.کند یاد میگیری تند یاد میگیری.با شوخی یاد میگیری یا استدلال.فشرده یاد میگیری یا میاز به توضیح زیاد دارید.حالا ما بیچاره از کجا بدونیم شما چطوری و با کدوم دبیر بهتر یاد میگیرید.
-
@javadm328 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
باران جونی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
بستگی داره شما چطوری یاد میگیری.کند یاد میگیری تند یاد میگیری.با شوخی یاد میگیری یا استدلال.فشرده یاد میگیری یا میاز به توضیح زیاد دارید.حالا ما بیچاره از کجا بدونیم شما چطوری و با کدوم دبیر بهتر یاد میگیرید.
-
چن روز دیگه آزمون دارم چرا استاد پروتئین سازی رو کامل نمی کنن؟؟؟؟؟؟
-
22 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
چن روز دیگه آزمون دارم چرا استاد پروتئین سازی رو کامل نمی کنن؟؟؟؟؟؟
سلام استاد فردا ساعت 10 تشریف میارن آلاء، فکر کنیم تا کارهاش رو انجام بدیم بتونیم فیلمش رو چهارشنبه یا پنجشنبه بفرستیم رو سایت
-
سلام...کاش اقای رحیمی مباحث درسای سال دوم وپیش دانشگاهی روبطورکامل درس میدادن...مثلادروس سال دوم فصل 1تا3نیست..سال چهارم هم خیلی ازفصلهاگفته نشده...خواهشافیلمای زیست روزودبگذاریدمابعدخداامیدمون به الا هست...
ممنون ازتدریس فوق العاده اقای رحیمی
توروخدازودتربرنامهصفرتاصدزیست سوم روشروع کنید -
سلام و درودبر استاد زیست بی همتا جناب آقای رحیمی و همه ی دوستان آلائی ... بچه ها یه سوال ؟! انشاالله مشکل آقای رحیمی حل شد دیگه ؟؟؟ ما همه دعاگوی استاد هستیم ...
واقعا تدریس استاد حرف نداره بی نقض و بی کم و کاست و کاملا حرفه ای در حد کنکور و حتی فراتر از کنکور ... -
جلسه بعدی معلوم هس کی میاد