7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
اقا ما فیلمای رحیمی رو میخوایم بزارین پدر همه ما رو سوختین
-
soley.cr7 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
اقا ما فیلمای رحیمی رو میخوایم بزارین پدر همه ما رو سوختین
قربونت برم داریم انجام میدیم دیگه دقیقا طبق روال بقیه فیلم ها میاد رو سایت
خودم رو نمی تونم فیلم کنم می تونم؟
من استرس شما رو درک می کنم و این نهایت کاریه که می تونم بکنم
تنها در صورتی میشه سرعت بارگزاری فیلم رو از این بیشتر کرد که 2 تا کارمند با یه سری تخصص، استخدام کنیم یعنی شیرین سالی 50 الی 60 میلیون هزینه ی دیگه
الان آلاء سالی 150 میلیون هزینه ی فقط اجرایی داره ولی جمع کل حمایت های مردمی فکر کنم 2 الی 3 میلیون در سالهآلاء وابسته به جایی نیست بودجه دولتی نداره و همه از جیب شخصی داره تامین میشه
-
عزیز جان من چون تو گروه @administrators هستم پیام های پاک شده رو هم می تونم ببینم
حرفشون زشت بود خیلی هم زشت بود
اگر دانش آموز نباشند که به احتمال زیاد نیستند که هیچ
ولی اگه 1% باشند یعنی همچنان دوست داریم بهشون خدمات بدیم که پیشرفت کنند، از کجا معلوم شاید در آینده دست چند تا نیازمند رو به پاس این پیشرفتشون گرفتند.آدم ها رو نباید زود حذف کرد طرف تو صورت پیامبر(ص ) آشغال ریخت پیامبر چیزی نگفت اون که پیامبر بود ما چی هستیم؟ هیچی.
-
sohrab
حرف شما درسته
ولی خوب سرشت و طبیعت ادما رو نمیشه عوض کرد
اون ادم طبیعت حرف زدنش درست نیست و اینجا جایی نیست که اونطوری حرف بزنه .
به فرض محال اون ادم پیشرفت کرد
ولی خوب با این طرز صحبت میخواد وارد جامعه بشه ؟!!!!!
کسی که نمیتونه تو فضای مجازی حرفشو با احترام بگه مسلمه ورد اون ادم به جامعه یه ننگه -
sohrab در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
عزیز جان من چون تو گروه @administrators هستم پیام های پاک شده رو هم می تونم ببینم
ولی اگه 1% باشند یعنی همچنان دوست داریم بهشون خدمات بدیم که پیشرفت کنند، از کجا معلوم شاید در آینده دست چند تا نیازمند رو به پاس این پیشرفتشون گرفتند.آدم ها رو نباید زود حذف کرد طرف تو صورت پیامبر(ص ) آشغال ریخت پیامبر چیزی نگفت اون که پیامبر بود ما چی هستیم؟ هیچی.
\پس باید نام کاربریمو عوض کنم
ادما رو نباید از رو حرف زدن قضاوت کرد
اما حرف زدن تمام شخصیت یک ادم
این ادم خودش به زور داش شخصیتش نشون میداد
والا اگه اشغال پرت میکرد صورتم انقد ناراحت نمیشدم تا این حرفا رو زد
ادم مذهبی نیستم
اما به غرورم برخورد
هر جورم شما صلاح میدونین .... -
sohrab در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
به نظر من الاء حتی تو انتخاب مدیر هم دقت زیادی داشته
واقعا سپاسگزاریم الاء -
ترنم در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
\پس باید نام کاربریمو عوض کنم
ادما رو نباید از رو حرف زدن قضاوت کرد
اما حرف زدن تمام شخصیت یک ادم
این ادم خودش به زور داش شخصیتش نشون میداد
والا اگه اشغال پرت میکرد صورتم انقد ناراحت نمیشدم تا این حرفا رو زد
ادم مذهبی نیستم
اما به غرورم برخورد
هر جورم شما صلاح میدونین ....اگر قرار بود هر حرفی رو بشنوم و هر پیامی رو بخونم الان آلاء اینجا نبود.
از یه نفر یاد گرفتم که خیلی موقع ها نباید بشنوم و ببینم و فقط باید بگذرم
-
چی بوده اینچا!بابا خبر میدادین دیگه!عزیزان!اینایی که اینطور میگن فک میکنین لنگ فیلمن آیا؟!خیر!اینا همونایین که کاروکساد کلاهبرداریشونو آلا بهم زده!مطمئن باشین!خیلی کم پیدا میشه که یکی بیادش اینطوری طلبکار باشه!بعدش هم آلا کلا کارش خییره!چ زود دیر کل فیلما تموم میشه!حالا شما نرسی یه آزمونو بالا بزنی اصن مهم نیسش!خدایی این چندمین نفری بودش که من دیدم!نباید اینطور آدما وارد سایت بشن!البته ما اتحادی داریم که اتحاد چمایر شوروی نداش و هیچ چیزی اونو از بین نمیبره!بعضی موقعا صبر کردن وظیفه ماس!خیلیا میان میگن اینو بذارین،اونو بذارین!بابا شما اونور نیسی ببینی که داره چ زحماتی واسه اون نیم ساعتی که شما میبینی کشیده میشه!پس یکم انصاف داشته باشین!
@دانش-آموزان-آلاء -
dr.ali در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
با سلام
بنده به عنوان شخص کوچک این مجموعه بزرگ از مدیر این مجموعه یعنی سهراب و ادمین های این مجموعه مثل فاطمه خانم و.... تقاضا دارم فیلم های اماده دکتر رحیمی رو که حاضر هست اپلود کنند وتا ساعت16امروز به مشتاقان تدریس استاد پوریا رحیمی برسانند
باتشکر از مدیریت بسیار بسیار بسیار عالی شماشما زیستت فقط گیره؟!ها؟!اگه گیره برو بقیرو بخون فیلم اومدش میری میبنی!نمیدونم شماها از کچاها میاین :|
-
شما هم امتحان کن بعضی اوقات ببخش و نبین و نشنو
میتونم بگم بهترین کاری که میتونم انچام بدم این هسش که بیشتر سکوت میکنم و این خیلی عالیه!البته درونم پر میشه دیگ!ولی این ارزششو داره
-
minaaa در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
%D9%85%D9%86+%D8%A8%D8%AC%D8%A7%DB%8C+%D8%A2%D9%84%D8%A7%D8%A1%D8%B9%D8%B5%D8%A8%DB%8C%DB%8C%DB%8C%DB%8C%DB%8C+%D8%B4%D8%AF%D9%85%D9%85%D9%85%D9%85%D9%85%D9%85%D9%85%D9%85%D9%85%D9%85%D9%85%D9%85%D9%85+%D8%AF%D9%84%D9%85+%D9%85%DB%8C%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%AF%D8%A8%DA%A9%D8%B4%D9%85%D8%AA%D8%AA%D8%AA%D8%AA%D8%AA%D8%AA%D9%86%D8%AA%D8%AA%D8%AA%D8%AA%D8%AA%D8%AA%D8%AA%D8%AA%D8%AA%D8%AA%D8%AA%D8%AA%D8%AA%F0%9F%91%8A%F0%9F%91%8A%F0%9F%91%8A%F0%9F%91%8A+%D8%A2%D8%AF%D9%85+%D8%A8+%DB%8C%DA%A9%DB%8C+%D9%BE%D9%88%D9%84%D9%85+%D8%A8%D8%AF%D9%87+%D9%86%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D8%A7%DB%8C%D9%86%D9%82%D8%AF%D8%B7%D9%84%D8%A8%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D9%87+%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B2%D8%B4%D8%AA%D9%87++%D9%88%D8%A7%DB%8C+%D9%88%D8%A7%DB%8C+%D9%81%DA%A9+%DA%A9%D9%86+%D8%A7%DB%8C%D8%B4%D9%88%D9%86+%DB%8C%D9%87+%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87+%D8%A7%DB%8C+%D8%A8%D8%B4%D9%87+%DA%86+%D8%B4%D9%88%D8%AF%F0%9F%98%88%F0%9F%98%88%F0%9F%98%88%ED%B8%88%F0%9F%98%88%F0%9F%98%88%F0%9F%98%88%D9%86%D9%85%DB%8C%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D9%85+%D8%A8%D8%AD%D8%AB%D9%88%DA%A9%D8%B4+%D8%A8%D8%AF%D9%85+%D9%88%D9%84%DB%8C+%D9%86%D9%85%DB%8C+%DA%AF%D9%81%D8%AA%D9%85+%D9%85%DB%8C%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D8%AF%D9%85%F0%9F%98%AC
این چییییییییییسسسسسسسسسسسسسسستتتتتتتتتتتتتتت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حروف انگیلسی رو دارید یاد میدید ؟
بلدیم هااااااااا خخخخخخخخ