IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
a511aace3e3229a285a9bdfec042761d.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
Screenshot_2024-10-27-18-29-59-865_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-27-18-30-13-527_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر 🥰
ببخشید این سوال گفته مناسب نیستند الف و ب و د غلطه ولی گفته مورد ج درسته سوال غلطه یا جواب غلطه؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
IMG_20241024_123317.jpg
IMG_20241024_123458.jpg
سلام. در ماده سفید نخاع رشته های عصبی میلین دار مشاهده میشه که اجتماعی از رشته های عصبی میلین دار و فاقد جسم سلولی هست. حالا گزینه ۳ (جزء موارد درست هست) گفته همه یاخته های این بخش ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند. از طرفی تمام یاخته های هسته دار بدن ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند ولی فقط در نورون ها این ژن بیان میشه. الان ماده سفید که رشته های عصبی فاقد جسم سلولی و درنتیجه فاقد هسته داره، چطوری میتونه ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو داشته باشه؟
@یازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سلام عصر بخیر
ی سوال اینک دقیقا بطن چهارم مغز کجاست؟!
داخل فعالیت دیدم ک نوشته شیار بین نیمکره های مخچه رو برش میدیم بعدش درخت زندگی و بطن چهارم دیده میشه
پس ینی بطن چهارم وسط مخچه هس؟!
حالا اگ اونطوری باشه درخت زندگی تو بخش سفید مخچه هس دیگ
پس بطن چهارم هم تو بخش سفیده؟! هدایت جهشی و این حرفا داریم!؟
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
۲۰۲۴۱۰۱۴_۱۳۱۱۴۶.jpg
سلام دوستان
تو پاسخنامه سوال ۴۰۲ گفته این مورد برای همانند سازی نیمه حفاظتی و غیر حفاظتی درسته ولی استاد من گفتن که این گزاره تو کنکور اومده و پاسخنامه سنجش تشکیل پیوند هیدروژنی بین نوکلئوتید های جدید و قدیمی رو فقط برای نیمه حفاظتی در نظر گرفته
برای کنکور که خب قطعا باید فقط نیمه حفاظتی رو در نظر میگیریم .
حالا اگه تو نهایی همچین چیزی داد کدوم مورد درسته ؟
همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
آقای رحیمی قول دادند که این هفته بیشتر بیان پیشمون، سه شنبه صبح فیلم برداریه با توجه به اینکه جمعه آزمون دارید سعی می کنیم فیلم رو تا چهارشنبه یا نهایت پنجشنبه ظهر برسونیم دستتون
خدا رو چی دیدی شاید شد و همون سه شنبه فرستادیم رو سایت
شما دعا کنید برنامه های زندگی شخصی بچه ها یه موقع زیر رو نشه، به موقع میرسه ان شاءالله
-
آقای رحیمی ازتون سپاسگذاریم بابت زحماتتون
آلاء دوست داریمپیشنهاد من برای تدریس مبحث بعدی درس 2 پیش دانشگاهی است
-
سلام تور خدا زیست96 را از روی چی بخونم با کدوم استاد سریع جواب بدبد
-
@alilashgari2016 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام تور خدا زیست96 را از روی چی بخونم با کدوم استاد سریع جواب بدبد
سلام بهترین منبع برای درس زیست کتابه کتاب فقط کتاب ولی درکنارش از فیلم کلاس های استادرحیمی استفاده کنید و استادامینی رادکه زیست سومو تازه شروع کردن وعالی تدریس میکنند استفاده کنید برای تست هم نشرالگو خیلی خوبه .
-
من تمام نکات زیست ک توسط چند استاد تدریس میشن رو مینویسمو میخونم بعدش گاج بعدشم ازمونای سنجشو قلم چیو گزینه دو رو بررسی میکنم.
میخوام کنکور 96رو بترکونم
ب امیدخدا -
ممنون بابت همه چی
-
سلام خداقوت...واقعاتدریس اقای رحیمی عاالییه...اقای رحیمی میشه تدریس های سال دوم روهم کامل کنید؟فصل های 1تا3و5و8سال دوم تدریس نشده...خداروشکرسال سوم همداره کامل تدریس میشه...سال چهارم هم بعضی ازفصلهاتدریس نشده ...اینقدرکه تدریستون ساده وعالیه دلمون میخوادهمه مباحث روازفیلم های شماتماشاکنیم..
ان شالله خدابه دکتررحیمی ودستندرکاران الاسلامتی وخیربده...ممنون ازاینکه بهنظراتمون توجه میکنید -
سلام
خسته نباشید:-)
ببخشید ادامه فصل پروتئین سازی رو میذارید روسایت؟؟
راستی تدریس استاد رحیمی واقعا بی نظیره
از آلا هم بسیییی متشکرم:-) -
بچه ها فکر کنم زیست آقای رحیمی طرفدار نداره درسته ؟ مطمئنم 1 نفر هم استفاده نکرده چون اگه استفاده کرده بود تا الان ریز مباحثش رو فرستاده بود
خداییش همه طرفدار دارند آقا رحیمی هم طرفدار داره بخارتون کو پس
حامیان استاد همه دستا بالا....
-
سلام،بچهها کدام استاد ریاضی تجربی رو بهتر درس میده،لطفا کمک کنید...؟؟؟
-
سلام..آقای رحیمی دیگه تدریس نمیکنند؟ ایشون توانایی خیلی بالایی در تدریس دارند ..امیدوارم اگر مشکلی دارند زودتر با توکل بر خدا برطرف شود..دعا گوی استاد هستیم
-
حسین حیدری در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام..آقای رحیمی دیگه تدریس نمیکنند؟ ایشون توانایی خیلی بالایی در تدریس دارند ..امیدوارم اگر مشکلی دارند زودتر با توکل بر خدا برطرف شود..دعا گوی استاد هستیم
دوستان عزیز #زیست آقای #رحیمی امروز ضبط شد.
-
خداکنه بیاد رو سایت فیلماش ک امروز ضبط شده
-
استاد خیلی پرانرژی وسرحال درس میدن دمتون گرم️اگه نکات کنکوری ترررررر بگید ممنونتون میشیم.....#آلاء _سپاس️
-
سلام استاد امینی راد کارش بیست
-
سلام اگه امکان هست به دکتر بگید ایشالا بعد این فصل گیاهی گردش مواد توضیح بده خیلی ممنون
-
دوستان زحمت کش لطف کنن فیلمای زیست رو ک دیروز ضبظ شده رو روی سایت بزارن در حال حاضر فقط روی زیست کار بکنین جمعه ازمون داریم بقیه درسا ب اون جایی ک خواستیم رسیدیم
-
soley.cr7 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
دوستان زحمت کش لطف کنن فیلمای زیست رو ک دیروز ضبظ شده رو روی سایت بزارن در حال حاضر فقط روی زیست کار بکنین جمعه ازمون داریم بقیه درسا ب اون جایی ک خواستیم رسیدیم
شما که عجله دارین لطفا ریز مباحث رو بنویسین ..لطفااااااااااااااااااااااااا
من خودم هنوز نخوندم اون فصل رو
شما که خوندین و منتظر جلسه ی بعدین لطفا ریز رو بنویسین