IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
@drsara
کلا امسال با پارسال فرق زیادی داشت و 96 هم پیشبینی شده ریاضیات و شیمی خیلی سختی پیش رو داریم برا تک رقمی شدن همین کتاب زیستو شما باید بالا 50 بار بخونید! -
Dr.Masters
وای ینی چی -____- من فک میکردم با این درصدا 800 میاد رتبه!
من ب رتبه ی زیر 50 منطقه 3 راضی میشم فقط
همه رو بالای 80 میتونم بزنم جز ریاضی ُ فیزیک :| -
@drsara در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
Dr.Masters
وای ینی چی -____- من فک میکردم با این درصدا 800 میاد رتبه!
من ب رتبه ی زیر 50 منطقه 3 راضی میشم فقط
همه رو بالای 80 میتونم بزنم جز ریاضی ُ فیزیک :|منم همین فکر رو میکردم
800 نه اما باید مثلن 2000 اینا میشد نه 4000 و خورده ای
عمومیا خیلی مهم که من داغونم توش
ینی همین حدودای 40
میشه بگین عمومیا رو چطور میخونین که بالای 80 میگین
البته شیمیرم بگین -
royaaa در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
ریزمباحث جلسه 2زیست با تدریس استاد رحیمی>>
royaaa در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
ریزمباحث جلسه 1زیست باتدریس استاد رحیمی>>
ریزمباحث جلسه 78زیست با تدریس استاد رحیمی>>
ممنون به سایت اضافه شدند
-
شلام ول کنین بچه ها بچسبین فقط به درس درس درس اگه به این جور چیزا که رتبه اون چنده رتبه من چن میشه زندگیتون به فناست
-
dr.shahbaz در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
شلام ول کنین بچه ها بچسبین فقط به درس درس درس اگه به این جور چیزا که رتبه اون چنده رتبه من چن میشه زندگیتون به فناست
شلام !!!
-
@ادمین ریزمباحث جلسه سوم زیست باتدریس استاد رحیمی>>
️اولین جانور از گردش خون باز رو باهم بررسی کردیم ک ملخ بود️جانور بعدی ک توی این جلسه بررسی میشه خرچنگ دراز هستش
ب این جانور خیلی خیلی زیاد بهش دقت داشته باشیدمطالب بسیار بسیار مهمی داره️گردش خون خرچنگ دراز بازه
️بین سیاهرگ و سرخرگ شبکه ی مویرگی کامل وجود ندارد
️خون خارج میشه تشکیل مایعی بنام همولنف میده
️سلول هایی وجود دارند ؛سلول ها مصرف کننده اکسیژن هستند
این سلول ها خون روشن رو میگیرن و خون تیره رو تحویل میدن
️هر رگی ک وارد قلب بشه سیاهرگه
️هررگی ک خون رو از قلب خارج کنه سرخرگه
قلب خرچنگ دراز 3تامنفذ دارهازقلب خرچنگ دراز چن تا سرخرگ خون رو خارج میکنه؟؟؟؟
6تا سرخرگ با خون روشن
4تا ازین سرخرگا شکمی هستن
2تاش پشتی ان
دارای لقاح داخلی
چشم مرکب -
Dr.am سلام این فصل رو اساتید دیگه تدریس نکردن ؟ مثلا استاد پازوکی یا استاد امینی راد / از فیلم های قبل این فصل کجا تدریس شده ؟ میشه بهم بگین
-
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم میشه راهنماییم کنید؟
من هر چی کتابو میخونم + درس نامه نشر الگو + تستهای نشر الگو وقتی میرم سر ازمون(قلمچی) درصد زیستم 8 درصد میشه
درضمن روی کتاب مسلط هستم و وقتی تستهای نشر الگو رو تو خونه میزنم 54 درصد میزنم.
با تشکر -
t.mohammadmahdi1999gmail.com
سلام.
وقتی رو کتاب و تستای الگو "مسلط" باشین امکان نداره برین 8% بزنین ... نکات تستارو یادداشت کنین و روز قبل از ازمون چند بار مرور کنید...این فیلمارم حتما ببینین.. -
دقیقا مشکل منم همینه
یکی از دلایلش سختی تست های قلم چی هست
شما تست های گزینه دو رو بزن میفهمی خیلی سوادت بالاس هههه
بعدم حتما نکات تستو یاداشت کن و تستو رو هوا نزن بزن ک یادبگیری قشنگ -
DR.PeRshIA
اره تستای گزینه2 و گاج رو راحت میشه بالای 50 زد ولی قلم چی نه -
همون نا امید نباش پس من بعد ازمون قلم چی گزینه دو رو میزنم یکم روحیم برمیگرده ههه
-
مرسی drsara و drpershia که راهنماییم کردین
-
بحث ژنتیک جمعیت و حرکت (ماهیچه ها و...) و اعصاب مباحثی هستند که خیلی از دوستان مشکل دارند...... در برنامه های بعدی این مباحث رو هم اضافه کنید