سهمی
-
-
@f-noori7979
سلام دوست عزیز فکر میکنم باید دلتا منفی بشه چون اگه صفر بشه ینی ما ریشه مضاعف داریم در صورتی که تو این سهمی هیچ ریشه ای نداریم بنابراین جواب دلتای ما باید منفی در بیاد
موفق باشید
@دختر-بهار بنظر منم باید منفی باشه ولی کتاب گفته باید دلتا صفر باشه تا ریشه مضاعف داشته باشیم
ممنون
شما هم موفق باشین -
@دختر-بهار بنظر منم باید منفی باشه ولی کتاب گفته باید دلتا صفر باشه تا ریشه مضاعف داشته باشیم
ممنون
شما هم موفق باشین@f-noori7979
منم طبق اینکه گفتید روی خط1=y واقع بشه گفتم کتاب شما رو نمی دونم دقیق منظورش چی بوده ولی اگه قرار باشه مینیموم سهمی رو همچین مختصاتی قرار بگیره باید دلتا منفی بشه ....حالا بازم دوستان می یان و جواب میدن ممکنه اشتباه از من باشه اگه امکانش هست از سوالتون و پاسخنامش عکس بزارید .... شاید اونجا یه نکته ای چیزی گفته که متوجهش نشدید
مچکرم
-
Virus چرا باید دلتا صفر باشه؟
-
Virus چرا باید دلتا صفر باشه؟
-
@f-noori7979
منم طبق اینکه گفتید روی خط1=y واقع بشه گفتم کتاب شما رو نمی دونم دقیق منظورش چی بوده ولی اگه قرار باشه مینیموم سهمی رو همچین مختصاتی قرار بگیره باید دلتا منفی بشه ....حالا بازم دوستان می یان و جواب میدن ممکنه اشتباه از من باشه اگه امکانش هست از سوالتون و پاسخنامش عکس بزارید .... شاید اونجا یه نکته ای چیزی گفته که متوجهش نشدید
مچکرم
@دختر-بهار شاید من اشتباه میکنم
چشم
خواهش میکنم -
@f-noori7979 تا فقط یکبار با خط y=1 برخورد کنه
مگه شما وقتی میخوای یکبار به صفر برخورد کنه مساوی ۰ نمیذاری دلتا رو؟ اینم مثه همونه ولی باید حواست باشه اول معادله رو مساوی ۱ بذاری بعد دلتا بگیری مساوی ۰ بذاریشVirus فهمیدم
ممنون -
Virus فهمیدم
ممنون -
-
به سان خورشید ممنون که وقت گذاشتین
ولی دلتا باید صفر باشه -
ولی دلتا باید صفر باشه@f-noori7979 در سهمی گفته است:
ولی دلتا باید صفر باشهرسم شکل کردم دلتا صفر نشد
-
-
ولی دلتا باید صفر باشه@f-noori7979 در سهمی گفته است:
ولی دلتا باید صفر باشهاز طرفی گفتید مینیمم که دلتا میشه منفی نه صفر
-
@f-noori7979 در سهمی گفته است:
ولی دلتا باید صفر باشهرسم شکل کردم دلتا صفر نشد
به سان خورشید برای اینکه مینیمم روی خط 1=y قرار بگیره معادله باید ریشه مضاعف داشته باشه پس دلتا باید صفر بشه
-
به سان خورشید برای اینکه مینیمم روی خط 1=y قرار بگیره معادله باید ریشه مضاعف داشته باشه پس دلتا باید صفر بشه
من با رسم تابع حرف تون رو رد کردم.
-
من با رسم تابع حرف تون رو رد کردم.
به سان خورشید رسمتون درسته ولی دلتا باید صفر بشه
مگه وقتی سهمی با محور xها در یه نقطه برخورد داره دلتا صفر نیست؟
اینجا هم دقیقا همون وضعیتو داره فقط باید معادله رو برابر یک قرار بدیم -
اینجا هم دقیقا همون وضعیتو داره فقط باید معادله رو برابر یک قرار بدیم@f-noori7979 در سهمی گفته است:
اینجا هم دقیقا همون وضعیتو داره فقط باید معادله رو برابر یک قرار بدیمدر y=1 مماس شده نه بر محور ایکس ها یعنی y=0
-