دهم یا یازدهم ؟ مسئله این است .
-
سلام وقت تون سرشار از لحظات طلایی
بنده امسال سال دهم را پشت سر گذاشته ام و قصد داشتم که در طول تابستان برای کنکور ، تست دهم کار کنم و پیش مطالعه ای بر روی دروس یازدهم داشته باشم .( متاسفانه در طول سال تحصیلی بیشتر برای دروس عمومی همچون دینی و عربی تست زدم و در قسمت هایی از دروس که مشکل داشتم ، کلیپ های سایت را دیدم .)
تا به امروز زیست دهم را با آقای موقاری 11 کلیپ پیش رفتم و حسابی از کلیپ هاشون استفاده کردم و کتابم تا همین جا شده پر از نکته های درجه یک استاد موقاری .
( البته درس خواندنم را حدودا از 12 تیر شروع کردم )
خلاصه اگر بخواهم همینگونه پیش بروم به مرور همه دروس دهم و تست زدنشان و پیش مطالعه ی یازدهم نمیرسم
لازم به ذکر است که بنده بعلت ماموریت کاری پدرم ، در حال حاضر خارج از وطن عزیزم زندگی می کنم و تنها مدرسه ای که برای تحصیل من وجود دارد ، " مدرسه از راه دور صبا " می باشد که نحوه تدریس دروس آن به صورت کلاس آنلاین و ترمی می باشد . ( یعنی کتابی مثل شیمی را که بقیه دهمی ها در طول 9 ماه می خوانند من باید در طول 3 ماه بخوانم و در سفارت جمهوری اسلامی امتحان بدهم . این روش تحصیل من است . )
با توجه به ترمی بودن دبیران ما فقط قصد دارند کتاب را تا پایان ترم تمام کنند و فهم مطلب در ذهن دانش آموز اهمیت چندانی برایشان ندارد . بنابراین من فقط در طول ترم باید خودمو بکشم تا بتوانم به درس هام برسم و اصلا نمی توانم خیلی تست بزنم .با توجه به شرایط بنده
من باید چه کنم و چگونه برنامه ریزی کنم تا برای کنکور موفق تر باشم ؟
برای تابستان امسالم تست دهم واجب تر است یا پیش مطالعه یازدهم ؟
در طول روز چطور برنامه ریزی کنم که تا پایان تابستان هم به مرور دهم + حل تست برسم هم به پیش مطالعه یازدهم؟
چگونه برنامه ریزی کنم تا از زمان روز ( که البته طول روز اینجا کم تر از ایران است .) بهترین استفاده را ببرم ؟فقط یک مشکل کوچک هم دارم . یک خواهر کوچک دارم که خیلی به من وابسته است و اکثر مواقع به من اجازه درس خواندن را نمی دهد . با این فسقلی نمکی چه کنم ؟
رتبه-های-انجمن-آلاء
دانش-آموزان-آلاء
همیار
@راهنما
فارغ-التحصیلان-آلاء -
با تمام شرایطی که دارین ، ینی چقدر میتونین تایم صددرصدی رو برای ممطالعه بذارین؟ یه چیزی که بعد نگین نشد و این حرفا؟
@Sh-E پیشنهاد شما برای پیشترفت درسی بنده چیه ؟
البته معدل درسی بنده تا سال نهم بیست و امسال بالای 19 شده است .
برنامه ای که خودم امشب تنظیم کردم به شرح زیر است
شب راس ساعت 10 بخوابم و صبح ساعت 5 بیدار شوم .
از 5 تا 8 درس بخوانم .
از 8 تا 11 به کار های غیر درسی ام برسم .
از 11 تا 1 بعدازظهر دوباره درس بخوانم .
از 1 تا 2 ناهار و ...
از 2 تا 5 دوباره درس بخوانم .
از 5 تا 7 شام و ...
از 7 تا 9 درس بخوانم .
و در نهایت ساعت 10 بخوابم . -
@Sh-E پیشنهاد شما برای پیشترفت درسی بنده چیه ؟
البته معدل درسی بنده تا سال نهم بیست و امسال بالای 19 شده است .
برنامه ای که خودم امشب تنظیم کردم به شرح زیر است
شب راس ساعت 10 بخوابم و صبح ساعت 5 بیدار شوم .
از 5 تا 8 درس بخوانم .
از 8 تا 11 به کار های غیر درسی ام برسم .
از 11 تا 1 بعدازظهر دوباره درس بخوانم .
از 1 تا 2 ناهار و ...
از 2 تا 5 دوباره درس بخوانم .
از 5 تا 7 شام و ...
از 7 تا 9 درس بخوانم .
و در نهایت ساعت 10 بخوابم . -
r sh اگه واقعا همچین پشتکاری برای درس خوندن دارین ... فوق العاده ست ...
به عنوان یه مشاور که 2 تا دانش آموز تجربی داره، میگم که این همه لازم نیس. خیلی سبک تر و با نشاط تر از این هم میشه بود.
هدف شما از درس خوندنتون چیه؟@Sh-E فقط خدمت
-
r sh اگه واقعا همچین پشتکاری برای درس خوندن دارین ... فوق العاده ست ...
به عنوان یه مشاور که 2 تا دانش آموز تجربی داره، میگم که این همه لازم نیس. خیلی سبک تر و با نشاط تر از این هم میشه بود.
هدف شما از درس خوندنتون چیه؟@Sh-E من توی درس خوندن لذتی رو کشف کردم که واقعا شیرین است و فکر می کنم محرک خوبی هم برای م هست.
دانشگاهی که من برای سال های آینده ام برگزیدم تراز 4000 داره و این باعث میشه که بیشتر برای درس خواندنم وقت بگذارم -
@Sh-E من توی درس خوندن لذتی رو کشف کردم که واقعا شیرین است و فکر می کنم محرک خوبی هم برای م هست.
دانشگاهی که من برای سال های آینده ام برگزیدم تراز 4000 داره و این باعث میشه که بیشتر برای درس خواندنم وقت بگذارم -
بنده امسال سال دهم را پشت سر گذاشته ام و قصد داشتم که در طول تابستان برای کنکور ، تست دهم کار کنم و پیش مطالعه ای بر روی دروس یازدهم داشته باشم .( متاسفانه در طول سال تحصیلی بیشتر برای دروس عمومی همچون دینی و عربی تست زدم و در قسمت هایی از دروس که مشکل داشتم ، کلیپ های سایت را دیدم .)
تا به امروز زیست دهم را با آقای موقاری 11 کلیپ پیش رفتم و حسابی از کلیپ هاشون استفاده کردم و کتابم تا همین جا شده پر از نکته های درجه یک استاد موقاری .
خلاصه اگر بخواهم همینگونه پیش بروم به مرور همه دروس دهم و تست زدنشان و پیش مطالعه ی یازدهم نمیرسم
لازم به ذکر است که بنده بعلت ماموریت کاری پدرم ، در حال حاضر خارج از وطن عزیزم زندگی می کنم و تنها مدرسه ای که برای تحصیل من وجود دارد ، " مدرسه از راه دور صبا " می باشد که نحوه تدریس دروس آن به صورت کلاس آنلاین و ترمی می باشد . ( یعنی کتابی مثل شیمی را که بقیه دهمی ها در طول 9 ماه می خوانند من باید در طول 3 ماه بخوانم و در سفارت جمهوری اسلامی امتحان بدهم . این روش تحصیل من است . )
با توجه به ترمی بودن دبیران ما فقط قصد دارند کتاب را تا پایان ترم تمام کنند و فهم مطلب در ذهن دانش آموز اهمیت چندانی برایشان ندارد . بنابراین من فقط در طول ترم باید خودمو بکشم تا بتوانم به درس هام برسم و اصلا نمی توانم خیلی تست بزنم .با توجه به شرایط بنده
در طول روز چطور برنامه ریزی کنم که تا پایان تابستان هم به مرور دهم + حل تست برسم هم به پیش مطالعه یازدهم؟
چگونه برنامه ریزی کنم تا از زمان روز ( که البته طول روز اینجا کم تر از ایران است .) بهترین استفاده را ببرم ؟فقط یک مشکل کوچک هم دارم . یک خواهر کوچک دارم که خیلی به من وابسته است و اکثر مواقع به من اجازه درس خواندن را نمی دهد . با این فسقلی نمکی چه کنم ؟
رتبه-های-انجمن-آلاء
دانش-آموزان-آلاء
همیار
@راهنما
فارغ-التحصیلان-آلاءr sh منم دهمم ولی بنظر من.دهم رو کامل کنی،یعنی اینکه تستای دهم رو بزنی و دهم رو فول شی خیلی بهتره تا اینکه اون رو ناقص کنار بزاری و بری سراغ یازدهم
بقول ی عزیزی ک الان اسمش یادم نیست ،یه درسو کامل بلد باشی بهتر از اینه که دو درسو ناقص بلد باشی...
الان تو میتونی تست دهم رو کار کنی
ازطرفی نگران یازدهمت نباش چون میتونی درطول سال با برنامه ای که ازت دیدم یازدهم رو هم تست بزنی هم خوب بخونیش
.
.درمورد خواهرت هم باید بگم که کم کم کاری کن این وابستگی کمتر شه چون برای کنکورت و سال دوازدهم نمیتونی درس بخونی و میتونی هم ..ساعت های درسیت رو جوری توی برنامه ریزیت بچینی که اونموقع خواهرت یا خواب باشه یا کمترین نیاز رو به تو داشته باشه...
.
.
برای کنکور هم بهترین راه اینه که بیشترین تسلط رو داشته باشی
یعنی هرچیزی رو که یاد گرفتی بعدش فکر کن معلمی و میخوای برای دانش اموزات توضیح بدی
وقتی که توضیح میدی مطالب خیلی خوب برات جا میوفتن
از طرفی میتونی اجیت رو(اگه که ساکته)رو بشونی و برای اون توضیح بدی!!) -
r sh فک میکنین بتونین پای بند به به برنامه ب واحد باشین و به حرف کسی که میخواد کمکتون کنه کامل گوش بدین ؟
@Sh-E در دهم یا یازدهم ؟ مسئله این است . گفته است:
r sh فک میکنین بتونین پای بند به به برنامه ب واحد باشین و به حرف کسی که میخواد کمکتون کنه کامل گوش بدین ؟
مطمئن نیستم که بتوانم کامل طبق برنامه پیش بروم ولی تمام سعیمو میکنم .
-
@Sh-E در دهم یا یازدهم ؟ مسئله این است . گفته است:
مطمئن نیستم که بتوانم کامل طبق برنامه پیش بروم ولی تمام سعیمو میکنم .
-
r sh منم دهمم ولی بنظر من.دهم رو کامل کنی،یعنی اینکه تستای دهم رو بزنی و دهم رو فول شی خیلی بهتره تا اینکه اون رو ناقص کنار بزاری و بری سراغ یازدهم
بقول ی عزیزی ک الان اسمش یادم نیست ،یه درسو کامل بلد باشی بهتر از اینه که دو درسو ناقص بلد باشی...
الان تو میتونی تست دهم رو کار کنی
ازطرفی نگران یازدهمت نباش چون میتونی درطول سال با برنامه ای که ازت دیدم یازدهم رو هم تست بزنی هم خوب بخونیش
.
.درمورد خواهرت هم باید بگم که کم کم کاری کن این وابستگی کمتر شه چون برای کنکورت و سال دوازدهم نمیتونی درس بخونی و میتونی هم ..ساعت های درسیت رو جوری توی برنامه ریزیت بچینی که اونموقع خواهرت یا خواب باشه یا کمترین نیاز رو به تو داشته باشه...
.
.
برای کنکور هم بهترین راه اینه که بیشترین تسلط رو داشته باشی
یعنی هرچیزی رو که یاد گرفتی بعدش فکر کن معلمی و میخوای برای دانش اموزات توضیح بدی
وقتی که توضیح میدی مطالب خیلی خوب برات جا میوفتن
از طرفی میتونی اجیت رو(اگه که ساکته)رو بشونی و برای اون توضیح بدی!!)پس نظرتون بر اینه که دهم رو کار کنم و همزمان با هر درس تست بزنم ؟
برای افزایش سرعت تست زنی چه پیشنهادی دارید ؟
باز هم با این برنامه ریزی نمی توانم همه کتب سال دهم رو به اتمام برسانم . پیشنهاد شما در این زمینه چیه ؟ -
پس نظرتون بر اینه که دهم رو کار کنم و همزمان با هر درس تست بزنم ؟
باز هم با این برنامه ریزی نمی توانم همه کتب سال دهم رو به اتمام برسانم . پیشنهاد شما در این زمینه چیه ؟ -
r sh پسر خوب ... من بهت برنامه میدم . نگران نباش . این مدلی نیس که هیچی از دهم بلد نباشی که ... فقط نیاز به مرور و جمع بندی داری ... با این توانایی ای که از درس خوندنت میگی، نباید کار سختی باشه .
@Sh-E برنامه پیشنهادی شما چیه ؟
-
r sh
من باید یه سری توضیحات رو ازت بشنوم و بعد براساس چیزایی که میگی یه برنامه بهت بدم . این جوری که نمیشه .
@Sh-E همین جا هم میتونیم چت کنیم .
-
باز هم با این برنامه ریزی نمی توانم همه کتب سال دهم رو به اتمام برسانم . پیشنهاد شما در این زمینه چیه ؟r sh در دهم یا یازدهم ؟ مسئله این است . گفته است:
باز هم با این برنامه ریزی نمی توانم همه کتب سال دهم رو به اتمام برسانم . پیشنهاد شما در این زمینه چیه ؟درسته
برای افزایش سرعت هم بهتره با @Sh-E مشورت بگیرید
ایشون تجربه دارن! -
رتبه-های-انجمن-آلاء
دانش-آموزان-آلاء
همیار
@راهنما
فارغ-التحصیلان-آلاءr sh در دهم یا یازدهم ؟ مسئله این است . گفته است:
بنده امسال سال دهم را پشت سر گذاشته ام و به علت ماموریت کاری پدرم ، در حال حاضر خارج از وطن عزیزم زندگی می کنم و تنها مدرسه ای که برای تحصیل من وجود دارد ، " مدرسه از راه دور صبا " می باشد که نحوه تدریس دروس آن به صورت کلاس آنلاین و ترمی می باشد . ( یعنی کتابی مثل شیمی را که بقیه دهمی ها در طول 9 ماه می خوانند من باید در طول 3 ماه بخوانم و در سفارت جمهوری اسلامی امتحان بدهم . این روش تحصیل من است . )
با توجه به ترمی بودن دبیران ما فقط قصد دارند کتاب را تا پایان ترم تمام کنند و فهم مطلب در ذهن دانش آموز اهمیت چندانی برایشان ندارد . بنابراین من فقط در طول ترم باید خودمو بکشم تا بتوانم به درس هام برسم و اصلا نمی توانم خیلی تست بزنم .سلام
با توجه به شروع سال تحصیلی جدید ممنون میشم اگه برای خرید کتب کمک درسی سال یازدهم که هم بعنوان منبع باشه و هم کتاب تست با درسنامه عالیبا توجه به شرایط بندهکمکم کنید .
فقط لطفا سریع چون اگه دوباره پروازا بسته بشه کتاب به دستم نمیرسه
خیلی ممنونم
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@Sh-E
@راهنما
همیار -
r sh در دهم یا یازدهم ؟ مسئله این است . گفته است:
بنده امسال سال دهم را پشت سر گذاشته ام و به علت ماموریت کاری پدرم ، در حال حاضر خارج از وطن عزیزم زندگی می کنم و تنها مدرسه ای که برای تحصیل من وجود دارد ، " مدرسه از راه دور صبا " می باشد که نحوه تدریس دروس آن به صورت کلاس آنلاین و ترمی می باشد . ( یعنی کتابی مثل شیمی را که بقیه دهمی ها در طول 9 ماه می خوانند من باید در طول 3 ماه بخوانم و در سفارت جمهوری اسلامی امتحان بدهم . این روش تحصیل من است . )
با توجه به ترمی بودن دبیران ما فقط قصد دارند کتاب را تا پایان ترم تمام کنند و فهم مطلب در ذهن دانش آموز اهمیت چندانی برایشان ندارد . بنابراین من فقط در طول ترم باید خودمو بکشم تا بتوانم به درس هام برسم و اصلا نمی توانم خیلی تست بزنم .سلام
با توجه به شروع سال تحصیلی جدید ممنون میشم اگه برای خرید کتب کمک درسی سال یازدهم که هم بعنوان منبع باشه و هم کتاب تست با درسنامه عالیبا توجه به شرایط بندهکمکم کنید .
فقط لطفا سریع چون اگه دوباره پروازا بسته بشه کتاب به دستم نمیرسه
خیلی ممنونم
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@Sh-E
@راهنما
همیار