دهم یا یازدهم ؟ مسئله این است .
-
r sh با توجه به توضیحات فیلم معرفی، خیلی عاقلانه ست چون هر چه تنوع طلبی کمتر باشه و منبع قوی تر هم وقت بهتر صرف میشه هم انرژی
@gomname81 سخن شما صحیح اما شرایط من با شما خیلی متفاوته
-
سلام وقت تون سرشار از لحظات طلایی
بنده امسال سال دهم را پشت سر گذاشته ام و قصد داشتم که در طول تابستان برای کنکور ، تست دهم کار کنم و پیش مطالعه ای بر روی دروس یازدهم داشته باشم .( متاسفانه در طول سال تحصیلی بیشتر برای دروس عمومی همچون دینی و عربی تست زدم و در قسمت هایی از دروس که مشکل داشتم ، کلیپ های سایت را دیدم .)
تا به امروز زیست دهم را با آقای موقاری 11 کلیپ پیش رفتم و حسابی از کلیپ هاشون استفاده کردم و کتابم تا همین جا شده پر از نکته های درجه یک استاد موقاری .
( البته درس خواندنم را حدودا از 12 تیر شروع کردم )
خلاصه اگر بخواهم همینگونه پیش بروم به مرور همه دروس دهم و تست زدنشان و پیش مطالعه ی یازدهم نمیرسم
لازم به ذکر است که بنده بعلت ماموریت کاری پدرم ، در حال حاضر خارج از وطن عزیزم زندگی می کنم و تنها مدرسه ای که برای تحصیل من وجود دارد ، " مدرسه از راه دور صبا " می باشد که نحوه تدریس دروس آن به صورت کلاس آنلاین و ترمی می باشد . ( یعنی کتابی مثل شیمی را که بقیه دهمی ها در طول 9 ماه می خوانند من باید در طول 3 ماه بخوانم و در سفارت جمهوری اسلامی امتحان بدهم . این روش تحصیل من است . )
با توجه به ترمی بودن دبیران ما فقط قصد دارند کتاب را تا پایان ترم تمام کنند و فهم مطلب در ذهن دانش آموز اهمیت چندانی برایشان ندارد . بنابراین من فقط در طول ترم باید خودمو بکشم تا بتوانم به درس هام برسم و اصلا نمی توانم خیلی تست بزنم .با توجه به شرایط بنده
من باید چه کنم و چگونه برنامه ریزی کنم تا برای کنکور موفق تر باشم ؟
برای تابستان امسالم تست دهم واجب تر است یا پیش مطالعه یازدهم ؟
در طول روز چطور برنامه ریزی کنم که تا پایان تابستان هم به مرور دهم + حل تست برسم هم به پیش مطالعه یازدهم؟
چگونه برنامه ریزی کنم تا از زمان روز ( که البته طول روز اینجا کم تر از ایران است .) بهترین استفاده را ببرم ؟فقط یک مشکل کوچک هم دارم . یک خواهر کوچک دارم که خیلی به من وابسته است و اکثر مواقع به من اجازه درس خواندن را نمی دهد . با این فسقلی نمکی چه کنم ؟
رتبه-های-انجمن-آلاء
دانش-آموزان-آلاء
همیار
@راهنما
فارغ-التحصیلان-آلاءr sh در دهم یا یازدهم ؟ مسئله این است . گفته است:
بنده امسال سال دهم را پشت سر گذاشته ام
بنده بعلت ماموریت کاری پدرم ، در حال حاضر خارج از وطن عزیزم زندگی می کنم و تنها مدرسه ای که برای تحصیل من وجود دارد ، " مدرسه از راه دور صبا " می باشد که نحوه تدریس دروس آن به صورت کلاس آنلاین و ترمی می باشد . ( یعنی کتابی مثل شیمی را که بقیه دهمی ها در طول 9 ماه می خوانند من باید در طول 3 ماه بخوانم و در سفارت جمهوری اسلامی امتحان بدهم . این روش تحصیل من است . )
با توجه به ترمی بودن دبیران ما فقط قصد دارند کتاب را تا پایان ترم تمام کنند و فهم مطلب در ذهن دانش آموز اهمیت چندانی برایشان ندارد . بنابراین من فقط در طول ترم باید خودمو بکشم تا بتوانم به درس هام برسم و اصلا نمی توانم خیلی تست بزنم .نحوه تحصیل بنده و بودجه بندی آن با مدارس دیگه متفاوته و همین یکم من رو سردرگم کرده
-
r sh در دهم یا یازدهم ؟ مسئله این است . گفته است:
بنده امسال سال دهم را پشت سر گذاشته ام
بنده بعلت ماموریت کاری پدرم ، در حال حاضر خارج از وطن عزیزم زندگی می کنم و تنها مدرسه ای که برای تحصیل من وجود دارد ، " مدرسه از راه دور صبا " می باشد که نحوه تدریس دروس آن به صورت کلاس آنلاین و ترمی می باشد . ( یعنی کتابی مثل شیمی را که بقیه دهمی ها در طول 9 ماه می خوانند من باید در طول 3 ماه بخوانم و در سفارت جمهوری اسلامی امتحان بدهم . این روش تحصیل من است . )
با توجه به ترمی بودن دبیران ما فقط قصد دارند کتاب را تا پایان ترم تمام کنند و فهم مطلب در ذهن دانش آموز اهمیت چندانی برایشان ندارد . بنابراین من فقط در طول ترم باید خودمو بکشم تا بتوانم به درس هام برسم و اصلا نمی توانم خیلی تست بزنم .نحوه تحصیل بنده و بودجه بندی آن با مدارس دیگه متفاوته و همین یکم من رو سردرگم کرده
-
@gomname81 بنده با همین عقیده است که دارم درس می خونم
چون من در طول ترم باید بدوم تا به درس و فهم درست و دقیق از آن برسم و به همین خاطر فرصت چندانی برای تست و.. ندارم
در ضمن با توجه به ترمی بودن متاسفانه من نمی توانم در آزمون های آزمایشی شرکت کنم پس اطلاع دقیقی درباره سطحم ندارم -
@gomname81 بنده با همین عقیده است که دارم درس می خونم
چون من در طول ترم باید بدوم تا به درس و فهم درست و دقیق از آن برسم و به همین خاطر فرصت چندانی برای تست و.. ندارم
در ضمن با توجه به ترمی بودن متاسفانه من نمی توانم در آزمون های آزمایشی شرکت کنم پس اطلاع دقیقی درباره سطحم ندارم -
r sh
دارم به عنوان کسی باهاتون صحبت میکنم که کتاب های تستش خاک خورده و توی دوران تحصیل همش سه جلسه آزمون شرکت کرده اونم به اجبار@gomname81 آیا شما می توانید به من کمک کنید؟
من چطور می تونم از راه ابریشم استفاده کنم ؟ -
r sh من نمیخوام به شما برنامه بدم، چون اگه بخوام این کار رو بکنم اول یه شخصیت آرمانی با توانایی های کامل از شما تصویر سازی میکنم بعد طبق اون شخصیت برنامه چیده میشه که ممکنه با توانایی های شما متفاوت باشه..
با توجه به اصول مشترکه و به عنوان کسی که مسیر رو تجربه کردم میگم:
اگه از کلاس دهم با آلا آشنا میشدم، به هیچ وجه اونقدر هزینه بابت اون همه کتاب تست نمیدادم، چون فیلم های آلا برای من در سطحی بود که بتونم مفهوم ها رو یاد بگیرم و با تست های منتخبدبیران آلا
تثبیتشون کنم.
ولی تنوع طلبی بجای یادگیری باعث شد سه سال عمرم رو هدر بدم.