پپسینوژن و پپسین
-
سلام .
وقت تون بخیر و خوشی
سریع میرم سراغ اصل مطلب و سوالم . لطفا هر کی بلده جواب بده . ممنونتون میشم
تجربیا دانش-آموزان-آلاء
سوال : هماطور که می دانیم به مجموعه پروتئاز های غیر فعالی که از سلول های اصلی معده ترشح می شوند ، پپسینوژن می گوییم . این یعنی ما چند نوع آنزیم پروتئاز داریم که مجموعه غیر فعال ها با هم پپسینوژن رو میسازند .
خب تا اینجا که واضحه
اما برای پپسین چطور ؟ آیا پپسین هم همینطوره ؟ یا نه ؟
یعنی ما به مجموعه ای از پروتئاز های فعالی که از سلول های اصلی غدد معده ترشح می شوند ، پپسین می گوییم ؟ و این یعنی چند نوع پروتئاز فعال ؟ -
ساده بگم :
پپسینوژن ها کلا غیر فعال ترشح میشن بین این وسط یکی باید بیاد اینها رو فعال کنه تا شروع به فعالیت کنن حالا این یه نفر کسی نیست جزء HCL که میاد پپیسینوژن رو فعال میکنه در ادامه پپسینوژن هایی که به پپسین تبدیل شدن هم میان به کمک HCL و بقیه رو فعال میکنن ... -
کلا پپسین نوعی انزیم پورتئاز فعاله
-
ساده بگم :
پپسینوژن ها کلا غیر فعال ترشح میشن بین این وسط یکی باید بیاد اینها رو فعال کنه تا شروع به فعالیت کنن حالا این یه نفر کسی نیست جزء HCL که میاد پپیسینوژن رو فعال میکنه در ادامه پپسینوژن هایی که به پپسین تبدیل شدن هم میان به کمک HCL و بقیه رو فعال میکنن ... -
@نگین-وهاب-مقدم
بله بنده کاملا بر این مسئله واقف هستم . منتها سوالم اینه که وقتی می گوییم مجموعه ای از پروتئاز غیر فعال یعنی چند نوع پروتئاز غیر فعال . یعنی چند مدل اند . این موضوع را برای پپسینوژن می دانیم ولی برای پپسین را خیر
اما با توضیحی که H_R دادند فکر می کنم که برای پپسین ها هم همین طور باشه . یعنی مجموعه ای از پروتئاز فعال . یعنی چند مدل پروتئاز فعال -
من منظورتون حالا گرفتم بله در معده چندین پروتئاز وجود داره
-
ولی یه نوع لیپاز هست
-
@نگین-وهاب-مقدم ببخشید سوالم رو بد مطرح کردم .
-
سلام .
وقت تون بخیر و خوشی
سریع میرم سراغ اصل مطلب و سوالم . لطفا هر کی بلده جواب بده . ممنونتون میشم
تجربیا دانش-آموزان-آلاء
سوال : هماطور که می دانیم به مجموعه پروتئاز های غیر فعالی که از سلول های اصلی معده ترشح می شوند ، پپسینوژن می گوییم . این یعنی ما چند نوع آنزیم پروتئاز داریم که مجموعه غیر فعال ها با هم پپسینوژن رو میسازند .
خب تا اینجا که واضحه
اما برای پپسین چطور ؟ آیا پپسین هم همینطوره ؟ یا نه ؟
یعنی ما به مجموعه ای از پروتئاز های فعالی که از سلول های اصلی غدد معده ترشح می شوند ، پپسین می گوییم ؟ و این یعنی چند نوع پروتئاز فعال ؟r sh ببینید پپسین جنسش کپی پپسینوژن میباشد ینی پپسینوژن که هست HCLمیاد این وسط باعث میشع ، ی چیزیکه ما کنکوری هادقیق نمیخونیم اون چی هست رو از پپسینوژن میکنه و میشع پپسین حالا نکته مهم که میگه پپسین کوچیک تر از پپسینوژن هست رو بهنر متوجه میشیم!و با این حساب جنس پپسین و پپسینوژن یکی هست!
-
اخه چرا نه بابا من بد متوجه شدم
-
@نگین-وهاب-مقدم
-
r sh ببینید پپسین جنسش کپی پپسینوژن میباشد ینی پپسینوژن که هست HCLمیاد این وسط باعث میشع ، ی چیزیکه ما کنکوری هادقیق نمیخونیم اون چی هست رو از پپسینوژن میکنه و میشع پپسین حالا نکته مهم که میگه پپسین کوچیک تر از پپسینوژن هست رو بهنر متوجه میشیم!و با این حساب جنس پپسین و پپسینوژن یکی هست!
Mahan Xodayi متشکرم
-
H_R پس یعنی می توانیم بگوییم : مجموعه ای از پروئتاز های فعال که ازسلول های اصلی معده ترشح می شوند ، پپسین نام دارند و این یعنی چند نوع پروتئاز مختلف که فعال هستند .
درست متوجه شدم ؟ -
این پست پاک شده!
-
H_R آیا چند نوع پروتئاز فعال در معده وجود دارد ؟
چون ما در مورد پپسینوژن می گوییم مجموعه ای از پروتئازهای غیر فعال معده . یعنی چند نوعr sh
خیلی مطمئن نیستم ولی فکر نکنم چند نوع وجود داشته باشه یعنی اینکه پروتئاز های معده همشون وظیفه یکسانی در تجزیه دارن ...
فکر میکنم منظور کتاب از مجموعه تعداد زیاد بوده ...
کلا برای فعال شدن همشون باید فقط پیوندی پپتیدی شکسته بشه ...
برای اطمینان می تونید در جلسات رفع اشکال بپرسید ...