پپسینوژن و پپسین
-
H_R آیا چند نوع پروتئاز فعال در معده وجود دارد ؟
چون ما در مورد پپسینوژن می گوییم مجموعه ای از پروتئازهای غیر فعال معده . یعنی چند نوعr sh
خیلی مطمئن نیستم ولی فکر نکنم چند نوع وجود داشته باشه یعنی اینکه پروتئاز های معده همشون وظیفه یکسانی در تجزیه دارن ...
فکر میکنم منظور کتاب از مجموعه تعداد زیاد بوده ...
کلا برای فعال شدن همشون باید فقط پیوندی پپتیدی شکسته بشه ...
برای اطمینان می تونید در جلسات رفع اشکال بپرسید ... -
r sh
خیلی مطمئن نیستم ولی فکر نکنم چند نوع وجود داشته باشه یعنی اینکه پروتئاز های معده همشون وظیفه یکسانی در تجزیه دارن ...
فکر میکنم منظور کتاب از مجموعه تعداد زیاد بوده ...
کلا برای فعال شدن همشون باید فقط پیوندی پپتیدی شکسته بشه ...
برای اطمینان می تونید در جلسات رفع اشکال بپرسید ...H_R در پپسینوژن و پپسین گفته است:
برای اطمینان می تونید در جلسات رفع اشکال بپرسید ...
مگر جلسات رفع اشکال دهم تموم نشده است ؟ تا جایی که من می دانم الان جلسات رفع اشکال یازدهم در حال برگزاری می باشد .
-
H_R در پپسینوژن و پپسین گفته است:
برای اطمینان می تونید در جلسات رفع اشکال بپرسید ...
مگر جلسات رفع اشکال دهم تموم نشده است ؟ تا جایی که من می دانم الان جلسات رفع اشکال یازدهم در حال برگزاری می باشد .
-
r sh آره ولی احتمالش وجود داره که اگر بپرسید جواب بگیرید چون بچه های زیادی اون زمان برای جواب دادن فعال هستن
-
r sh در این تاپیک نه
در زیر مجموعه رفع اشکال همون شب ...
مطمئن باشید بچه های الاء اگه بدونن از جواب دادن دریغ نمی کنند -
سلام .
وقت تون بخیر و خوشی
سریع میرم سراغ اصل مطلب و سوالم . لطفا هر کی بلده جواب بده . ممنونتون میشم
تجربیا دانش-آموزان-آلاء
سوال : هماطور که می دانیم به مجموعه پروتئاز های غیر فعالی که از سلول های اصلی معده ترشح می شوند ، پپسینوژن می گوییم . این یعنی ما چند نوع آنزیم پروتئاز داریم که مجموعه غیر فعال ها با هم پپسینوژن رو میسازند .
خب تا اینجا که واضحه
اما برای پپسین چطور ؟ آیا پپسین هم همینطوره ؟ یا نه ؟
یعنی ما به مجموعه ای از پروتئاز های فعالی که از سلول های اصلی غدد معده ترشح می شوند ، پپسین می گوییم ؟ و این یعنی چند نوع پروتئاز فعال ؟